Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kizlar merhabaaaaaa danismak istedifim bi konu var .
Benm adet dongum 25 26 gunde bir.
yumurtlamamda 12. 13. cok nadir oluyo.
adetim 10 gun suruyo ve temizlenip iskiye girmem 11.gunu buluyo.
Yani benim degerlendirecegim 3 yada 4 gun var sizce iliski sıklıgı bu 3 4 gun her gun mu olmali gun asirimi nedersinz bu konuda

Nasıl mutlu oluyorum bu güzel röportajları okurken anlatamam Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım Darısı bizlerin başına

10 gün regl olmak için çok uzun bir süre değil mi döngün de kısaymış üstelik, hiç hormon testi yaptırdın mı?

10 gün regl olmak için çok uzun bir süre değil mi döngün de kısaymış üstelik, hiç hormon testi yaptırdın mı?
Canım benim de 10 gün, ilk iki üç gün yoğun sonra günlük pedler ile devam ediyordum. Kahverengi hafif lekenme şeklinde.. o yüzden de doktora gittim. Kist vs yoktu smear testi de verdim o da çıkmadı. Normal demişti.

fiona13 cnm benim stres mide hastalıklarının en büyük yardımcısı zaten mide hastalıklarının temelinde hep stres var ben de iki yıl önce ilk mide rahatsızlığım çıktığı zaman cok stresli bi donemdeydim ve aynı senin dediğin gibi basladi aşırı bi gaz sanki afedersin gegirsem rahatlicak gibi olurdum fakat rahatlayamiyordum bir şişlik hazimsizlik vardi gecen ay covid geçirdiğimden beri yine ayniyim çünkü yine stres yaptım hem hastalik stresi hem de tayin stresi derken ama benim sırtıma cok vurdu agri bu yüzden gittim dahiliyeye ama ben cigerlerden böbreklerimden suphelenirken safra tasi cikti gerci hala da emin değilim safra taşlarından mj başka biseyden mi agrim ama midem fena hala sen de bi görün bakalım en azindan safra degilse midem dersin ona yonelirsin gecmis olsun kuzum Rabbım sifa versin. Tüp bebeğe de adim atmışsınız insallah hakkınızda hayırlısı olsun tez zamanda sevindirici haberlerini aliriz

B bitkiselhayat cnm benim tahlil sonucunu gördüm simdi iyi cikmis bence degerin bat gününe göre normal geldi yani bana kotu dusunme artik ne olur yarın bi kan daha ver belli olur zaten onda da .Rabbım kucağına almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı bir gebeliğin olsun inşallah

Canım çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibidir ama kaset testler koyulaşmıyor aynı kaldı.. Yarın akşam görücem bakalım.. Allah sizden razı olsun eşimden göremediğim desteği burda görüyorum.

Ahahaha yok canım ama sorun şu ki kaset testlerim koyulaşmıyor sanki.. O yüzden ben de hazırlanıyorum yıkılışa
Bu şekilde düşünürsen öyle olur kendi beyninle öyle olmasını emrediyorsn cnkü. İçini ferah tutt daha yenidir anca.yarin kanda anlarsın zaten.

Cnm esin de bence sen çok umutlanma ne olur ne olmaz diye yapiyor bunu onu da anlayabiliyorum benim esim gibi bence o da hemen kesinlik kazanmadan sevinemiyor demekki .
Kaset testlerin hep ayni marka mi peki cnm

Bu şekilde düşünürsen öyle olur kendi beyninle öyle olmasını emrediyorsn cnkü. İçini ferah tutt daha yenidir anca.yarin kanda anlarsın zaten.
Halıda olan bu sabah diğeri 13 ocak akşamı.. Dediğin gibi canım daha kaset test yapmayayım yarın netleşsin..

Eklentiler

• IMG_20210115_083017.jpg
    88,7 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20210113_175154.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 53
Cnm esin de bence sen çok umutlanma ne olur ne olmaz diye yapiyor bunu onu da anlayabiliyorum benim esim gibi bence o da hemen kesinlik kazanmadan sevinemiyor demekki .
Kaset testlerin hep ayni marka mi peki cnm
Aynı canım.. Öyle tabiki ama destek de arıyor insan.. Yarın netleşsin bakalım. Çok teşekkür ederim

Canım benim döngüme çok benziyor 11.gün ile 18.günler arası iki gün ilişki bir gün boş yaptım ben bu ay. Şuan bir aksilik olmazsa gebe gibiyim eşine keçiboynuzu özü ver sabahları aç karna.. Bir de böyle dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…