Nasıl mutlu oluyorum bu güzel röportajları okurken anlatamam
- KAÇ YAŞINDASIN? ➔32
- KAÇ AYDIR/SENEDİR İSTİYORSUN? ➔2 YIL
- İLK GEBELİĞİN Mİ? ➔Evet
- KAÇINCI ÇOCUĞUN OLACAK ➔1
- KAYBIN VAR MI? ➔2 kimyasal
- REGLİN DÜZENLİ MİYDİ? ➔evet
- EŞİNDE YA DA SENDE BİR SAĞLIK PROBLEMİ VAR MIYDI? VARSA NEYDİ➔amh düşüklüğü vardı bende ama eşimin problemlerini bilmiyoruz test yapmadı.
- KÜR YA DA İLAÇ KULLANDINIZ MI?➔ Bu ay arı sütü kullandım ilk kez, 15 gün çok pahalıydı aman dedim bırajtım:) sabahları aç karna polen ile karıştırıp yedim. Eşim zaten keçiboynuzu özü kullanıyordu.
- HAMİLE KALMAK İÇİN KLOMEN/AŞILAMA/TÜP BEBEK GİBİ BİR TEDAVİ ALDIN MI?➔hayır
- OVÜLASYON TAKİBİ YAPTIN MI?➔Aslında yapmadım.13.gün yumurtluyorum geçen aylarda. Bu ayda öyle zannettim ve o günleri değerlendirdim. 16.gün öylesine yaptım pik gördüm, 19 gün silikleştiğini görmek için yaptım silikleşmediğini iki çizginin eşit olduğunu gördüm:))
- HANGİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRDİN?➔ burada @Random33 e teşekkür etmek istiyorum. 2 gün ilişki bir gün boş hiç denememiştim ondan okudum ve regl 11.günü başlayarak 18.güne kadar 2 gün ilişki bir gün boş yaptım.
- BELİRTİLERİN VAR MIYDI, NE ZAMAN BAŞLADI?➔ 5 gün kala göğüs ağrım başlamıştı. Normalde regl olmadan önceki gün kesilirdi ama bu sefer arttı ve gece yatış pozisyonundan dolayı uyanıp durdum. Halka genişlemesi oldu ama beni zibilyon kez yanılttığı için ona yormadım:)) bu ay idrar yolu enfeksiyonu ve covid olmuştum o yüzden her şeyi o ikisine yorduğum için beni test yapmaya iten sadece göğüslerimdi.
- ÇİFT ÇİZGİYİ BATA KAÇ GÜN KALA GÖRDÜN?➔ batımı tam bilmesem de tahmini 2 gün önce.
- BU SÜRECİ YAŞAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYELERİN NELERDİR?➔ Hani diyorlardı ya kafanızdan atınca oluyor.. Derdim böyle bir şeyi İNSAN NASIL KAFASINDAN ATABİLİRRR
tabi ki ayın her günü aklımdaydı valla hiç atamadım ama acaba gebe miyim diye, oldu mu diye hiç düşünmedim.. Ovulasyon net değildi, covid oldum, antibiyotik kullandım, röntgene girdim 2 kere, arı sütü 3 ay kullanımda işe yararmış demem o ki kızlar bir arı sütü gerçeğini Dr ile deneyin, ikincisi kafanızda gebelik olur olmaması bence çok zor :) ama onu düşünürken hayatınızı kaçırmayın. Kıyıda dursun bir şekilde buluyor. Benim bu ay kıyıdaydı mesela.. Bir de minseo gerçekten o kadar güzel kalpli ve narin bir enerjin var ki başlık altına da böyle kocaman yürekli kadınları çekmişsin.. Ne olursa olsun Enerjimizi, neşemizi kaybetmeyelim. Rabbim buradaki tüm kadınlara nasip etsin inşallah
Aslında çok uzun yazmıştım, bu kısaltılmış hali
10 gün regl olmak için çok uzun bir süre değil mi döngün de kısaymış üstelik, hiç hormon testi yaptırdın mı?Kizlar merhabaaaaaa danismak istedifim bi konu var .
Benm adet dongum 25 26 gunde bir.
yumurtlamamda 12. 13. cok nadir oluyo.
adetim 10 gun suruyo ve temizlenip iskiye girmem 11.gunu buluyo.
Yani benim degerlendirecegim 3 yada 4 gun var sizce iliski sıklıgı bu 3 4 gun her gun mu olmali gun asirimi nedersinz bu konuda
Yağmur mu var sizin orda daHerkese günaydınn kızlar, sabah sabah bı sandviç yapayım dedim patt diye elektrikler gitti bu saatte korkudan yatak odasina bı koşuşum var
İnce ince Kar yağıyor ama yerler ıslak tutmuyor. Yüksek kesimlerde tutmuş amaYağmur mu var sizin orda da
Canım benim de 10 gün, ilk iki üç gün yoğun sonra günlük pedler ile devam ediyordum. Kahverengi hafif lekenme şeklinde.. o yüzden de doktora gittim. Kist vs yoktu smear testi de verdim o da çıkmadı. Normal demişti.10 gün regl olmak için çok uzun bir süre değil mi döngün de kısaymış üstelik, hiç hormon testi yaptırdın mı?
Eşine söyledinmi değeriCanım benim de 10 gün, ilk iki üç gün yoğun sonra günlük pedler ile devam ediyordum. Kahverengi hafif lekenme şeklinde.. o yüzden de doktora gittim. Kist vs yoktu smear testi de verdim o da çıkmadı. Normal demişti.
AhahahaEşine söyledinmi değeri
Canım çok teşekkür ederimB bitkiselhayat cnm benim tahlil sonucunu gördüm simdi iyi cikmis bence degerin bat gününe göre normal geldi yani bana kotu dusunme artik ne olur yarın bi kan daha ver belli olur zaten onda da .Rabbım kucağına almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı bir gebeliğin olsun inşallah
Bu şekilde düşünürsen öyle olur kendi beyninle öyle olmasını emrediyorsn cnkü. İçini ferah tutt daha yenidir anca.yarin kanda anlarsın zaten.Ahahahayok canım ama sorun şu ki kaset testlerim koyulaşmıyor sanki.. O yüzden ben de hazırlanıyorum yıkılışa
Cnm esin de bence sen çok umutlanma ne olur ne olmaz diye yapiyor bunu onu da anlayabiliyorum benim esim gibi bence o da hemen kesinlik kazanmadan sevinemiyor demekki .Canım çok teşekkür ederiminşallah dediğin gibidir ama kaset testler koyulaşmıyor aynı kaldı.. Yarın akşam görücem bakalım.. Allah sizden razı olsun eşimden göremediğim desteği burda görüyorum.
Halıda olan bu sabah diğeri 13 ocak akşamı.. Dediğin gibi canım daha kaset test yapmayayım yarın netleşsin..Bu şekilde düşünürsen öyle olur kendi beyninle öyle olmasını emrediyorsn cnkü. İçini ferah tutt daha yenidir anca.yarin kanda anlarsın zaten.
Hafıfte olsa bı koyulaşma var aşırı silik değilki. Nebilim benim için rahat tuttu gibiHalıda olan bu sabah diğeri 13 ocak akşamı.. Dediğin gibi canım daha kaset test yapmayayım yarın netleşsin..
Hadi şansın booll olsunGünaydın bacılarşimdi doktora geldim içeri girmek için bekliyorum. İnşallah yumurtam süpriz yapar da büyümüş olarak görürüm
Aynı canım.. Öyle tabiki ama destek de arıyor insan.. Yarın netleşsin bakalım. Çok teşekkür ederimCnm esin de bence sen çok umutlanma ne olur ne olmaz diye yapiyor bunu onu da anlayabiliyorum benim esim gibi bence o da hemen kesinlik kazanmadan sevinemiyor demekki .
Kaset testlerin hep ayni marka mi peki cnm
Canım benim döngüme çok benziyor 11.gün ile 18.günler arası iki gün ilişki bir gün boş yaptım ben bu ay. Şuan bir aksilik olmazsa gebe gibiyimKizlar merhabaaaaaa danismak istedifim bi konu var .
Benm adet dongum 25 26 gunde bir.
yumurtlamamda 12. 13. cok nadir oluyo.
adetim 10 gun suruyo ve temizlenip iskiye girmem 11.gunu buluyo.
Yani benim degerlendirecegim 3 yada 4 gun var sizce iliski sıklıgı bu 3 4 gun her gun mu olmali gun asirimi nedersinz bu konuda