Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Canım benim döngüme çok benziyor 11.gün ile 18.günler arası iki gün ilişki bir gün boş yaptım ben bu ay. Şuan bir aksilik olmazsa gebe gibiyim😂 eşine keçiboynuzu özü ver sabahları aç karna.. Bir de böyle dene istersen.
Bende keçi boynuzu özü yediriyorum sabahları on günü geçti.

Canım benim de 10 gün, ilk iki üç gün yoğun sonra günlük pedler ile devam ediyordum. Kahverengi hafif lekenme şeklinde.. o yüzden de doktora gittim. Kist vs yoktu smear testi de verdim o da çıkmadı. Normal demişti.
ama bu durum yumurta kalitesini düşürüyor biliyorsun di mi ? belki de 2 kimyasalın o yüzden olmuştu canım

Canım çok teşekkür ederim 😊 inşallah dediğin gibidir ama kaset testler koyulaşmıyor aynı kaldı.. Yarın akşam görücem bakalım.. Allah sizden razı olsun eşimden göremediğim desteği burda görüyorum. 😔
canım sen yelkenleri çok erken suya indirdin ama dur bakalım 2. testini bi ver ne çıkacak sonra konuşalım üstüne kendini böyle hırpalama canım

Aynı canım.. Öyle tabiki ama destek de arıyor insan.. Yarın netleşsin bakalım. Çok teşekkür ederim ❤️❤️
Cnm ben testlerinde koyulasma görüyorum ama 😊😊ikisini de sabah ilk idrarla mi yaptın mesela bunlar da etkili ki buna rağmen ben gordum koyulasma kimyasal olsa tamamen ayni kalir ya da siliklesir gittikçe ben mi yanlış biliyorum

canım sen yelkenleri çok erken suya indirdin ama dur bakalım 2. testini bi ver ne çıkacak sonra konuşalım üstüne kendini böyle hırpalama canım
Aslında her yanımda mutluluktan havai fişekler patlıyor ama sorun şu ki o havai fişekler kafama düşecek diye korkuyorum😂 çook haklısın canım, düşüncelerime dikkat edicem💪🏻

Anasını sattığımının yumurtası 16.günde de yok. 21.günü pregostona baktırcam erken çatlamamış mı diye.

Bide doktor dedi ki, sen kendini ellettirmiyorsun! Kendi kendine olsun istiyorsun!

Klomen başlayalım öyle bakalım dedi. Bende ne bilim klomenlik bir durum yok diye düşünüyorum çünkü her ay yumurtam büyüyordu. Bu ay büyümedi. Klomen de burdan okuyoruz çok büyütüp kiste çevirdiğini o yüzden korkuyorum. Dozunu nasıl alcam ki.

Dostinex kullandım bu ay hazır yumurta olsaydı büyük ihtimal gebelik olurdu 😔 ilk gebeliğimde olduğu gibi.. Yumurta neden çıkmadı ya çok üzgünüm..

Cnm ben testlerinde koyulasma görüyorum ama 😊😊ikisini de sabah ilk idrarla mi yaptın mesela bunlar da etkili ki buna rağmen ben gordum koyulasma kimyasal olsa tamamen ayni kalir ya da siliklesir gittikçe ben mi yanlış biliyorum
Biri bu sabah ilk idrar Halıda ki, diğeri 15 ocak akşam..o yüzden biraz şey yaptım 😊. Ama sabredicem canım her şey kaderimiz.. Test sonuçlarından sonra haberdar ederim inşallah 💪🏻

Aslında her yanımda mutluluktan havai fişekler patlıyor ama sorun şu ki o havai fişekler kafama düşecek diye korkuyorum😂 çook haklısın canım, düşüncelerime dikkat edicem💪🏻
Çok normal canım insan sevincini tam anlamıyla yaşayamıyor malesef kötü tecrübeler bizi bu hale getiriyor 😔 ama her gebelik farklı, kötü senaryoları bi kenara koy şimdi kafanı yorma

Anasını sattığımının yumurtası 16.günde de yok. 21.günü pregostona baktırcam erken çatlamamış mı diye.

Bide doktor dedi ki, sen kendini ellettirmiyorsun! Kendi kendine olsun istiyorsun!

Klomen başlayalım öyle bakalım dedi. Bende ne bilim klomenlik bir durum yok diye düşünüyorum çünkü her ay yumurtam büyüyordu. Bu ay büyümedi. Klomen de burdan okuyoruz çok büyütüp kiste çevirdiğini o yüzden korkuyorum. Dozunu nasıl alcam ki.

Dostinex kullandım bu ay hazır yumurta olsaydı büyük ihtimal gebelik olurdu 😔 ilk gebeliğimde olduğu gibi.. Yumurta neden çıkmadı ya çok üzgünüm..
Canım belki erken çatladı ama gebelik oluşmamıştir. Bı testini yaptır bakalm

Ovü testi yapmısmiydin bu ay

İyiyim canım sen nasılsın :)
Hayır canım hiç yapmadım onu. Klomen kullansam mı napsam bilemiyorum minseo minseo sen klomen kullanmaya başlamadan önce yumurtaların kendinden büyüyor muydu?
ben klomen kullamadan önce ovü de pik göremiyordum koyu şekilde. klomenden önce yumurta takibi yaptırmadım ama bence büyümüyordu yeterli düzeye kadar o yüzden de döllenme olmuyordu. doktor da ovülasyonda yumurtlama görsen bile yumurtladığın anlamına gelmez dedi lh yükselmesi var diye yumurtlama oldu demek değil silindi diye de çatladı demek değil dedi ben o yüzden tedaviye başladım en azından şuan büyüdüğünü biliyorum kafam rahat, hatta dün fiona13 fiona13 nın doktoru da aynı şeyi demiş

İyiyim canım sen nasılsın :)

ben klomen kullamadan önce ovü de pik göremiyordum koyu şekilde. klomenden önce yumurta takibi yaptırmadım ama bence büyümüyordu yeterli düzeye kadar o yüzden de döllenme olmuyordu. doktor da ovülasyonda yumurtlama görsen bile yumurtladığın anlamına gelmez dedi lh yükselmesi var diye yumurtlama oldu demek değil silindi diye de çatladı demek değil dedi ben o yüzden tedaviye başladım en azından şuan büyüdüğünü biliyorum kafam rahat, hatta dün fiona13 fiona13 nın doktoru da aynı şeyi demiş
İyiyim ne olsun çalışmaca devam 😂😑😑

X