Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Yaaa çok sevindim, güzelce sağlıkla ilerlesin inşallah gözünüz aydın

Olsun böylesi daha iyi kalp atışını duyunca aklı başına gelir

Maşallah çok koyu cıkmış birşey demez bnce ya hayırlı olsun bu arada canim

Yok hayır hiç ilaçlı takip yaptırmadık. 1 senedir istiyoruz 1,5 yıllık evliyiz. Eşim ameliyat oldu varikoselden sperm değerleri baya düşük o yüzden direk tüp bebek dedi. Biraz kurallara göre konuşuyor.3000 altında çıktı eşimin değeri 5000 aşağısı tüp bebek 5000 yukarısı aşılama 15 bin üstü kendi haline bırakırız diyo.
Polikistikover olsa bile çokta gebeliğe engel değil diye biliyorum.

Bin dedikleriniz milyon galiba değil mi?

Valla eşime yoğunlaştığımız için kendimde ciddi bişey olmadıkça ilgilenemiyorum. Az önce telefonda konuştuk doktorla troid yüksek biraz endokrine git düşmeden hamile kalma dedi sadece. Bende öyle hiç bilgim yok burdan öğreniyorum herkes kendi sorununun uzmanı oluyor işte Amin inşallah seninde gönlüne göre olsun.

Kaçtı TSH'ınız, yazdığınız yorumu aradım ama bulamadım. Bu arada aşılama ve tüp bebek için bize de aynı sayı sınırlarını söyledi ürolog.

Kızlar lh artısı olmus mu dıye eve gelince test yaptım yıne ıkı saatten fazla sıvı almadım felan. Baya kızarmış öğlen yaptığıma gore glba ya bu aksam yada yarın yumurtluyorum

Eklentiler

• 16105567557851235610955575646006.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 36
Canım hayırlı olsun, gördüğüm rüyadan sonra ilk sen verdin hamilelik haberini gönlünü ferah tut, herşey çok güzeö olacak. Bacılarımın da dediği gibi tek başına yaşama bu süreci. Şuan gebelik görünüyor ama kalp atışını duyana kadar çok kaptırmayalım kendimizi dersin

Tebrikleeeer inşallah sağlıkla gelsiiin

Kızlar lh artısı olmus mu dıye eve gelince test yaptım yıne ıkı saatten fazla sıvı almadım felan. Baya kızarmış öğlen yaptığıma gore glba ya bu aksam yada yarın yumurtluyorum
Henüz değil. Full kırmızı olması gerekiyor heralde. Ben de yaptım 6 ocakta t c den önce kırmızı olmaya başladı c daha silik çıktı. Hatalı değildir demi

Zaten sağolsun hiç kaptırmadı kimyasal olduğuna ben şüpheliyim o emin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…