Allah razı olsun canım inşallah Allah sana da en kısa sürede nasip etsin yeterki tek sorun prolaktin olsun. Doktor çok önemli şans meselesi ilk gebeliğimde doktor göreve başladı gittim muayene oldum ilaç yazdı ertesi gün görevi bıraktı çok istedim ona takibe gitmek ama olsun yine bana doğru teshiş koyup ilacı bitirmeden hamile kalmama vesile olmuştu sağolsun.28 ocak adet bekliyorum. Kandan ölçtürücem yüksek çıkarsa direkt başka doktora gidicem. Allah evladını sana bağışlasın. En kısa süre de de hamile kalırsın inşallah
Bende dostinex kullanıyordum.Hatta o dönemde dostinex bağlı geçici görme kaybı yaşamıştım.Bu yazdıklarım korkutmasın arkadaşlar,çünkü benim bağışıklık sistemim hatalı çalıştığı için vücudum her şeye aşırı tepki veriyor.Tüp bebeğe başladım cumartesi yumurta toplama işlemi olacak, fakat kan değerlerimde beklenenden fazla bazı artışlar olduğu için, dinlendirelim seni biraz ,bir sonraki ay embriyoların kaliteli olursa transferi gerçekleştiririz dediler.Benimde 45di 2 hafta once. Dostinex kullanıyorm korun demedi
Herkesin bünyesi farklı canım,doktorun ne diyorsa o senin için doğrudurbenim prolaktinim 35,5. doktor muayene de gelişmiş yumurta gördü. birliktelik kur dedi. bugün çatlama günümmüş ve ben birliktelik yaşadım. inşallah kötü bir şey olmaz
Baktırıcam inşallah benim daha önce düşük olduğu için stresliyim yoksa prolaktin yüksekliğini bir şekilde düşürürüm diye düşünüyorum. sanki düşüğüm prolaktin yüzünden olmuş gibi geliyor ya da progesteron düşüklüğünden. Ona da baktırıcamAllah razı olsun canım inşallah Allah sana da en kısa sürede nasip etsin yeterki tek sorun prolaktin olsun. Doktor çok önemli şans meselesi ilk gebeliğimde doktor göreve başladı gittim muayene oldum ilaç yazdı ertesi gün görevi bıraktı çok istedim ona takibe gitmek ama olsun yine bana doğru teshiş koyup ilacı bitirmeden hamile kalmama vesile olmuştu sağolsun.
Benimde bat 28 ocak. 3.günü mutlaka baktır geçen ay ağrıdan ağlıcaktım nerdeyse süt de geliyordu. Kimisi adet dışında da bakılıyor diyor ama yine de sen bilirsin aç bakılıyormuş onu da burdan öğrendim aklında olsun.
İnşallah elin karnında yavrunu beklediğin günler gelir. Herkesin inşallah
Bana hıc yan etki yapmadı hafıf bulantı o da ilk ıctıgımde. Yarım belkı ondan . Sağlıkla tutunur bebeğin inşallahBende dostinex kullanıyordum.Hatta o dönemde dostinex bağlı geçici görme kaybı yaşamıştım.Bu yazdıklarım korkutmasın arkadaşlar,çünkü benim bağışıklık sistemim hatalı çalıştığı için vücudum her şeye aşırı tepki veriyor.Tüp bebeğe başladım cumartesi yumurta toplama işlemi olacak, fakat kan değerlerimde beklenenden fazla bazı artışlar olduğu için, dinlendirelim seni biraz ,bir sonraki ay embriyoların kaliteli olursa transferi gerçekleştiririz dediler.
İnşallah kısa süre de bebişine kavuşursun. Tedavinde olumlu sonuçlanır inşallahBende dostinex kullanıyordum.Hatta o dönemde dostinex bağlı geçici görme kaybı yaşamıştım.Bu yazdıklarım korkutmasın arkadaşlar,çünkü benim bağışıklık sistemim hatalı çalıştığı için vücudum her şeye aşırı tepki veriyor.Tüp bebeğe başladım cumartesi yumurta toplama işlemi olacak, fakat kan değerlerimde beklenenden fazla bazı artışlar olduğu için, dinlendirelim seni biraz ,bir sonraki ay embriyoların kaliteli olursa transferi gerçekleştiririz dediler.
Bence moralini boşuna bozma,benim de yaşım fazla,prolaktin 20-30 aralığındayken 2 kere hamile kaldım,o değerler gebeliğe engel değil, 2 ay önce 30-40arasında çıktı, çok stresli bir zamanımdı, belirti olmadıkça ilaç verilmez bu değerlere, gebeliğe de engel değil dediler, yumurta da oluyor çatlama da oluyor, canını sıkma.Aralık adetinde tekrar baktırdım 25e düşmüştü28 ocak adet bekliyorum. Kandan ölçtürücem yüksek çıkarsa direkt başka doktora gidicem. Allah evladını sana bağışlasın. En kısa süre de de hamile kalırsın inşallah
Ama ben düşük yaşadımBence moralini boşuna bozma,benim de yaşım fazla,prolaktin 20-30 aralığındayken 2 kere hamile kaldım,o değerler gebeliğe engel değil, 2 ay önce 30-40arasında çıktı, çok stresli bir zamanımdı, belirti olmadıkça ilaç verilmez bu değerlere, gebeliğe de engel değil dediler, yumurta da oluyor çatlama da oluyor, canını sıkma.Aralık adetinde tekrar baktırdım 25e düşmüştü
Progesterona adetimin 21.günü baktırcam ben sende o gün baktırıp sağlıklı yumurta olmuş mu çatlama olmuş mu bu ay baktırabilirsin istersenBaktırıcam inşallah benim daha önce düşük olduğu için stresliyim yoksa prolaktin yüksekliğini bir şekilde düşürürüm diye düşünüyorum. sanki düşüğüm prolaktin yüzünden olmuş gibi geliyor ya da progesteron düşüklüğünden. Ona da baktırıcam
Bir de iyi bir kadın doğumcu bulursam her şey daha iyi olur inşallah
Teşekkür ederim canım hiç bilgim yoktu bununla ilgili. 2.jinekolojik muayenem olduğu için diğerinde adetliyken gitmemiştim sadece bu ay sağdan yumurtlayacaksın demişti. Demek ki bu 12 arasından olgulaşanı seçilecek döllenme için.Canım benim gittiğim profesör normal bir kadında 5 ila 15 arası folikül olur döngü içerisinde dedi. Senin de toplam 12 olunca belki normal olarak bakmış olabilir. Bilmiyorum tabi ben sadece benim doktorumun bir cümlesini hatırladım ayrıntılı bilgim yok
Ben de kaybettim zaten ikisini, ama nedenini biliyorum, prolaktin düzeyiyle düşüğün alakası yok, ama progesteron baktırabilirsin eksikliğinde düşük olabiliyormuş onu da takviye ile çözüyorlarAma ben düşük yaşadım
Olabilir canım çok etkili bir ilaç senden de güzel haberler gelir inşallahAynen olabilir mesala geçen ay ovü testim yumurtlama gunune kdar çizgi ince silik silikti pik gunu kızaryordu. Ama suan ilacı kullanıyorken negatifken daha pik değilken bile kalın çizgi hafif kızarık. Mutlaka yumurtalarm ya daha buyuk bu ay cnku hormon daha yüksek ki oyle gozukuyor. Mutlaka bı etkisi var . Benim yuksekken de catlıyodu demek ki ama belkide kalitesizdi
İnşallah kızlar inşallah hepimiz enn kısa sürede hamiş kalır.Hayırlı ve sağlıklı bebişlerle burayı kreşe çeviririz.Bana hıc yan etki yapmadı hafıf bulantı o da ilk ıctıgımde. Yarım belkı ondan . Sağlıkla tutunur bebeğin inşallah
Progesterona adetimin 21.günü baktırcam ben sende o gün baktırıp sağlıklı yumurta olmuş mu çatlama olmuş mu bu ay baktırabilirsin istersendüşüğün sebebi dediğin gibi belki süt hormonu yüzündendir sağlıklı değilse yumurta belki tutunamamıştır. İnşallah tekrar olur canım sorunsuz sağlıklı sıhhatli
Amin inşallah hepinizden. Demin iş yerinde daldım iki tane ağır koli kaldırdım baya. Pişman oldum şimdi tam yumrtşama haftası moralm bozulduOlabilir canım çok etkili bir ilaç senden de güzel haberler gelir inşallah
Canım benim ins direncim biraz yüksekti onu düşürdüm işte onun dışında bilinen bişey yok bi rahim filmi kaldı çekileceğim kimyasaldan sonra gebe kalamadımSenin herhangi bir sorunun var mı? Sanırım prolaktin sorunun yok
Bir sorun olmaz ki canım moralini bozma. Adet günün yaklaştığı günler dikkat etAmin inşallah hepinizden. Demin iş yerinde daldım iki tane ağır koli kaldırdım baya. Pişman oldum şimdi tam yumrtşama haftası moralm bozuldu
İnşallah yarın yada obur gun yumurtlama gercekleşir bakalm sonrası geri sayım.Bir sorun olmaz ki canım moralini bozma. Adet günün yaklaştığı günler dikkat et
Benim fena göğüslerimi zonklattı yalnız dostinex anlam veremedim sende oluyor mu? geçen gün doktora sordum normal dedi içi boşalıyor dedi. Yani adet zamanı hassasiyet ağrısı falan olur ya öyle bir ağrı değil bu sabah uykumdan uyandırdı açık yara zonklar ya öyle.. İçi zonkluyor.İnşallah yarın yada obur gun yumurtlama gercekleşir bakalm sonrası geri sayım.
Inşallah olmazsın regli ve bebeğin sağlıklı bir şekilde seninledir canimTabi ki canım etiketlerim. Bir test yaptım yanlış olabilir, kimyasal da olabilir o yüzden çok sevinemedim. yarın sabah yine yapıp, akşam da özelde kan vereceğim, tabi regl olmazsam.
Bende göğüsten sut gelme felan hıcbıse yok tek belırtim gebe kalamama ve sıvılcelerm vardı muhtemel onun yuzunden. İlactan snrada bı yan etkı gormedm . Bakalm ben doktora 1sene oldu dedim test yapsınlar diye cocuk dusuneli. Eğer bu ay olmazsa tedavıye baslarız dedı klomen felan sanırım. Eğer gerek kalırsa gder ona başlarım bir sene dolsun dıye beklemicem. İnş gerek kalmaz testte cıft cizgileri goruruzdeBenim fena göğüslerimi zonklattı yalnız dostinex anlam veremedim sende oluyor mu? geçen gün doktora sordum normal dedi içi boşalıyor dedi. Yani adet zamanı hassasiyet ağrısı falan olur ya öyle bir ağrı değil bu sabah uykumdan uyandırdı açık yara zonklar ya öyle.. İçi zonkluyor.