Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kuzum bence esine testen sonra soyle. Ben oyle yapmayi dusunuyorum, cok sevindim senin adina insallah saglikla ilerler

Kuzum bence esine testen sonra soyle. Ben oyle yapmayi dusunuyorum, cok sevindim senin adina insallah saglikla ilerler
Eşim 2 hafta yok yine.. Mesaj attım testin fotosunu, 'kimyasal silik bu' dedi geçti ben görevimi yaptım, daha ona bir şey demem.. Tamam ben de çok ümitli değilim de bu kadar emin olunmaz kiAdam da alıştı 2 kimyasalım var, doğasıya inanmayacak.

Ahhaaha niye oyle diyosunuz ya insallah bu sefer olucak, ben inaniyorum

800 binden 3 milyona çıktı 3 ayda. Nasipte ne varsa artık çabalayacağız. Vitamin ve takviye bişeyler kullanmaya devam. Umarım istediğimiz gibi olur herşey

Malesef oyle .. kalitesiz sperm döllense bile saglikli ilerlemiyor bu yüzden mikrocip tüp bebek sanirim en garantisi . Benim bebeğimde bir anormallik de yoktu ama bilinmez tabi

Kizlar ben yine 55 gündür regl olamadım pko olup hemen menepoza giren olur mu korkuyorum menepoza falan mi giriyorum acaba diye

Prolaktin benim epeydir yüksek. Takip ettiler, düşmedi sonra 50'nin üstüne çıkınca ilaca başlattılar. İlaçtan önce bir ay testere dişli aslan pençesi kürü yapmıştım. Şimdi ilaç kullanırken araya bitkisel bir şey karıştırmak istemiyorum. İnşallah işe yarar ilaç.
Bize erkek kaynaklı sorun için de aşılama önerdiler ama sayının 5 milyona çıkması lazımmış önce. Ben bendeki tek problem prolaktin sanıyordum ama TSH'da mı engel bilmiyorum. Şimdi o da takıldı aklıma. Doktorlar bir şey dememişti hiç. Bir de rahim filmi istediler ama onu henüz çektirmedim

Solgar'ın folacin'inini kullaniyorum

İnşallah canımm

Dediğim gibi TSH tek başına engel mi bilmiyorum sadece gebelik öncesi ve sonrası kontrol altında tutulması gerektiğini biliyorum benimde ilk defa yükseldi burda daha tecrübeli arkadaşlar var o konuda. Rahim filmi her şekilde çekilecek zaten aşılama da ve tüp bebekte istiyorlarmış. İsterseniz çektirin aklınızda kalmasın.

Kaybınız için çok üzüldüm geçmiş olsun. Bundan sonrasında tüp bebek mi deneyeceksiniz? Yaşınız kaçtı?
27 yaşındayım henüz yumurtlama takibi hic yapılmadı bir yıl oldu deniyoruz olmadı o yüzden yumurtlama takibi yapılacak uc ay olmazsa aşılama dedi doktor ama ben aşılama değil tüp bebek istiyorum olmazsa ama inşallah gerek kalmaz .. ki içimden geçen olmayacağı sanki nasip olmayacak bana anne olmak böyle görünce çocuk fotoğraflarını canim sanki ben bu hissi yaşayamayacagim gibi tuhaf bir his geliyor içime

Evet öyleymiş. Reglimi bekliyorum. Bitince çekiliyormuş.
Yaşın genç daha öyle düşünme. Ben de morfolojiden dolayı pek ümit vermedikleri için beklemeden ve aşılamayı atlayarak tüp bebek mi denesem diye düşünmeye başladım. Öyle olumsuza şartlama kendini. Hangimiz ne yaşayacağız bilmiyoruz. İnsan beyni şartlandığı şeyle bedeni de etkilemeye programlı. İyi düşünelim iyi olsun. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini

Merhabe. Alternatif tıp olarak uyguladığınız neler var ne önerirsiniz. Ben de 40 yaşındayım para durumundan dolayı tüp bebeğe ben de sıcak bakmıyorum. Banö önerebileceğiniz neler yapabilirim.

Çok sağol canım benim inşallah.. 2 kimyasal yaşayınca pek ümitli değilim ama desteğiniz çok iyi geldi... Sen ne yaptın canım ameliyat konusunu? Gün alabildin mi? Covid konusu netleşti mi?
Merhaba , daha önceki yorumlarınızı okumadım ama bende 2 kimyasal geçirdim. Doktor konuyla ilgilihiç birşey söylemedi. Sana birşey dediler mi sebebiyle alakalı ya da bundan sonraki süreçle alakalı

Kızlar acil cvp verin lutfen klomen kullanmistim yumurtaliklarim gelismemisti 2 gun once baktirdigimda persembe yine gel dedi 2 gün de gelisir mi yumurta ?

Yaaa çok sevindim canım Rabbim sağlıkla ilerletsin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…