Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Görüntüden ben de pek bir şey anlamıyorum. Neden direk tüp dedi acaba? Hormon değerleriniz gayet iyi görünüyor, çok mu uzun zamandır olmuyor, yoksa eşiniz de mi bir sorun var? Ben de bana her şeyi detaylıca açıklayacak bir doktor arayışındayım. Sonuçta bu Amh değeri referans değerinin çok üzerinde ve bana dediği şey doktorun, normal, yapı meselesi bu, bazılarının gözünün renkli olması gibi.. Ben de ilaçlı yumurtalık takibi yaptırmayı düşünüyorum bir sonraki ay, siz yaptırmış mıydınız böyle bir takip?

Evet canım olabilir. Ben de adetli iken bir doktora gitmiştim ama o görmedi bendeki pco durumunu. Bu bahsettiğim profesöre de adetimin 7. Günü gittim tam bittiği zamandı yani. Valla o kadar karmaşık bir konuymus ki bu yumurtlama hiçbir şey bilmediigimi anlıyorum her gün buradaki yazışmaları okurken.. Gönlüne göre olsun canim insallah

Benim de 50'ydi. Geçen hafta başladım Dostinex'e. Bir doktor korun dedi, hatta ilacı bıraktıktan sonra bir ay daha korun dedi. Diğeri gerek yok dedi :/
Her doktor farklı soluyor benımkı korun yada korunma demedı . Korunmuyorum ben. Kullanırken gebe kalan cok. Koruncak olsam doktorum Derdi guvenıorum ona ama yanı kısıden kısıye degıseblır

Hadi inşallah canım prolaktin düşünce gerek kalmaz belki klomene falan hayırlısı olsun bekleyip görcez.

Ben de kaybettim zaten ikisini, ama nedenini biliyorum, prolaktin düzeyiyle düşüğün alakası yok, ama progesteron baktırabilirsin eksikliğinde düşük olabiliyormuş onu da takviye ile çözüyorlar
Progesteron için hamile kalmama gerek yok değil mi? Öncesinden baktırsam takviye verirler mi? Bir de bu takviyeyi kadın doğumcu mu verir yoksa aile hekimi de verir mi?

Kızlar az önce başka testle teyit ettim. Sabah kinden daha koyu çıktı ilk dakikada gördüm. Yarın sabah da hafif koyulaşma olursa akşama kana gidicem. Cartedor minseo eşime 2 haftaya kanamam başlamazsa kese falan görürsem eğer söylesem kızar mı acaba Hiç kimseye söyledim siz sırdaşlar hariç.

Eklentiler

• IMG_20210113_175154.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 68

Hamilesin. Çizgi çok belirgin.

Canımmmm harika nasıl sevindim bence sakin bi şekilde söyle canım öyle sürprizli falan değil de, çünkü tek başına bu stresin altına girme çocuk ikinizin çocuğu inşallah birlikte göğüsleyin iyiyi de kötüyü de

Ay yaşasınnnnn ya koyulaşma felan bekleme git test yaptır kan hemen gece bence.ya soylee ya nolursa olsn kendın baş etme hıcbseyle yanında destek olsun. Bence harika ilerrlicek inşallahh

Canım 2 hafta yok yine şehir dışında, öylesine mesajla yolladım yazdığını okuyunca sadece testi yolladımTepkisi 'yine 2.silik kimyasal mı demek' bakıcaz artık dedim konu kapandı böyle de odunuz. İyi Allah tan umutlanmadı, üzülmez o kadar kimyasal olursa.

sımdı o kımyasal sancak yani iyi iyi o gelene kadar netleşir sende süprüz edersin

Çok şükür kuzum. Kötü düşünme hayırlısıyla keseyide kalp atışınıda görceksin

Progesteron için hamile kalmama gerek yok değil mi? Öncesinden baktırsam takviye verirler mi? Bir de bu takviyeyi kadın doğumcu mu verir yoksa aile hekimi de verir mi?
Hamilelik öncesi değerle(yumurtladıktan 7 gün sonra bakılıyor) güzel yumurtlama olup olmadığına bakabiliyorlar sadece.Diğeri için gebeliği öğrenir öğrenmez progesteron baktırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…