Bizim hareketlilik iyi ama sayı düşük, morfoloji de %1. Hormon için ilaç verdi. Takviye olarak da Pregros Plus. Yalnız hem eşimin ürolog hem de benim doktor morfoloji yüzünden, doğal yoldan gebelik olsa bile düşükle sonuçlanabileceğini söyledi. Size de bunları dediler mi?İleri hızlı hareketlilik 10 morfoloji 2 çıktı.. Ferula Plus ve keçi boynuzu önerdi..
Düştükten bahsetmedi ürolog benim doktorun da haberi yok bizim süreçten..ben normal gebelik olma ihtimali var mı diye sordum tabiki dedi..umutsuz tepki vermediBizim hareketlilik iyi ama sayı düşük, morfoloji de %1. Hormon için ilaç verdi. Takviye olarak da Pregros Plus. Yalnız hem eşimin ürolog hem de benim doktor morfoloji yüzünden, doğal yoldan gebelik olsa bile düşükle sonuçlanabileceğini söyledi. Size de bunları dediler mi?
Hadi ya. Sevindim sizin adınıza. Bize bir oturuşta olumsuzu aşıladılar. Alt üst olup çıktık. Takviye ve tedaviler işe yarar inşallah.Düştükten bahsetmedi ürolog benim doktorun da haberi yok bizim süreçten..ben normal gebelik olma ihtimali var mı diye sordum tabiki dedi..umutsuz tepki vermedi
Ama sonra bir başka kadın doğuma sordum o tüp bebek ve aşılama dedi.. Sonra Google dan berk karataş diye bir ürolog var ona sonuçları attım o da diğer ürolog gibi söylediBizim hareketlilik iyi ama sayı düşük, morfoloji de %1. Hormon için ilaç verdi. Takviye olarak da Pregros Plus. Yalnız hem eşimin ürolog hem de benim doktor morfoloji yüzünden, doğal yoldan gebelik olsa bile düşükle sonuçlanabileceğini söyledi. Size de bunları dediler mi?
Hmm bize ikimizin doktorunun da söylediği "sayı artabilirse önce aşılama denenir" oldu. Olmazsa tüp bebek. Biz daha üç aydır deniyorduk aslında. Yaştan dolayı tedbiren gidelim demiştik. Aşılamada da tüp bebekteki gibi seçilmiş spermler kullanıldığı için düşük ya da anomali riski doğal yoldan gebe kaldığındaki gibi olmuyormuş sanırım.Ama sonra bir başka kadın doğuma sordum o tüp bebek ve aşılama dedi.. Sonra Google dan berk karataş diye bir ürolog var ona sonuçları attım o da diğer ürolog gibi söyledi
Allah yardımcın olsun güzel güzel sonuçlar al insallahKizlaaar sabah transfer e gidiyorum 3.gun 1.kalite emriyosu umduğum beklediğim gibi devam ediyo dedi doktorum sabah 7 bucukda klinikte olacağım dua edin ciceklerim
Daha gitmedim canımBuna da şükür canım napcan kayıp zor ama önce senin sağlığın yine olur bebeğin. Diğer doktor ile konuştun mu peki?
Perşembe yada cuma adet olmazsam test yapıcam canım henüz belli değil ama tutmadı diye hissediyorum adet belirtilerim var çünkü hayırlısı bakalım.
aşılama ücreti + sperm yıkama 300 tl doktor ücreti 260 tl katater ücreti 80 tl canım masraflar bunlardı
Canım erkekte sayı artırma vs çok daha kolay oluyor. Bir dolu kür, takviye var. iyi beslenme, sigarasız yaşam gibi unsurlara da dikkat ederseniz 3 ay gibi bir sürede iyi sonuç elde edersiniz.Hmm bize ikimizin doktorunun da söylediği "sayı artabilirse önce aşılama denenir" oldu. Olmazsa tüp bebek. Biz daha üç aydır deniyorduk aslında. Yaştan dolayı tedbiren gidelim demiştik. Aşılamada da tüp bebekteki gibi seçilmiş spermler kullanıldığı için düşük ya da anomali riski doğal yoldan gebe kaldığındaki gibi olmuyormuş sanırım.
Kizlaaar sabah transfer e gidiyorum 3.gun 1.kalite emriyosu umduğum beklediğim gibi devam ediyo dedi doktorum sabah 7 bucukda klinikte olacağım dua edin ciceklerim
Çok haklısın. Ben de böyle düşünüyorum ama bir noktadan sonra da elinden fazla bir şey gelmeyebiliyor. Yani biz o tuzağa düşülen döneme çoktan denk gelmişiz. Sayıyı aşılama için sormuştum artar mı diye çünkü aşılama için bile yeterli değil. Morfolojinin düzelme ihtimali zaten epey düşükmüş. Eşim alkol ve sigarayı bırakalı 1,5 yıl oluyor. Takviyeleri ve tedaviyi de deneyeceğiz ama bu arada ben 34 yaşıma gireceğim. Biraz daha genç olsam kesinlikle geniş geniş her şeyi denemek isterdim.Canım erkekte sayı artırma vs çok daha kolay oluyor. Bir dolu kür, takviye var. iyi beslenme, sigarasız yaşam gibi unsurlara da dikkat ederseniz 3 ay gibi bir sürede iyi sonuç elde edersiniz.
Benim artık hiçbir doktora güvenim kalmadı. Vücudumuzun doğal yollardan programlı olduğu şeylere bu modern dediğimiz çağ bize unutturmaya çalışıyor. Çünkü bir dolu hastanenin, doktorun, tüp bebek merkezinin paraya ihtiyacı var. Bence hiç moralini bozma. Asıl bence tutmamasının en büyük nedeni biz kadınların çok fazla stres yapması.. O yüzden stresi, negatif düşünceleri bırakmalı ve kendi sağlığımız üzerine eğilmeliyiz.
Canım lh değerinin fsh değerinin yarısı olması gerekiyorken nerdeyse 4 katı çıkmış, şekerli gıdalar tüketme, bol yürüyüş spor yap, vitamin d b12 magnezyum çinko ile besle vücudunuSanırım anlamam ama referans değerlerine göre fsh düşük lh yüksek biraz. Sanırım ama cok anlamam
Canım lh değerinin fsh değerinin yarısı olması gerekiyorken nerdeyse 4 katı çıkmış, şekerli gıdalar tüketme, bol yürüyüş spor yap, vitamin d b12 magnezyum çinko ile besle vücudunuEki Görüntüle 2759427 merhaba arkadaşlar dün hormon tahlili yaptım. Lh ve Fsh da anormallik mi var?
Yaşınız kaç sizin? Bir de sayı kaçtı? Çok araştırdım bende bu konuyu bakalım Allah ol derse olurHmm bize ikimizin doktorunun da söylediği "sayı artabilirse önce aşılama denenir" oldu. Olmazsa tüp bebek. Biz daha üç aydır deniyorduk aslında. Yaştan dolayı tedbiren gidelim demiştik. Aşılamada da tüp bebekteki gibi seçilmiş spermler kullanıldığı için düşük ya da anomali riski doğal yoldan gebe kaldığındaki gibi olmuyormuş sanırım.
Aynen sayı kolay ama morfoloji ve hareket artırma zor varikosel ve genetik bir problem varsa tedavi yada tüp bebek gerekiyorCanım erkekte sayı artırma vs çok daha kolay oluyor. Bir dolu kür, takviye var. iyi beslenme, sigarasız yaşam gibi unsurlara da dikkat ederseniz 3 ay gibi bir sürede iyi sonuç elde edersiniz.
Benim artık hiçbir doktora güvenim kalmadı. Vücudumuzun doğal yollardan programlı olduğu şeylere bu modern dediğimiz çağ bize unutturmaya çalışıyor. Çünkü bir dolu hastanenin, doktorun, tüp bebek merkezinin paraya ihtiyacı var. Bence hiç moralini bozma. Asıl bence tutmamasının en büyük nedeni biz kadınların çok fazla stres yapması.. O yüzden stresi, negatif düşünceleri bırakmalı ve kendi sağlığımız üzerine eğilmeliyiz.
Bende erken yumurtluyormuşum sizin kaçıncı gün yumurtlama? Doktor bana bişi demedi onunla alakalıHerkese merhaba. Bugün kan tahlili verdim progesteron bakıldı 17 çıktı. Ama doktor yumurtlaman çok erken oluyor gebeliğe engel olabilir dedi. Erken yumurtlama yaşayan var mı benim gibi bir de progesteron değerim nasıl sizce
İnşallah,Hadi ya. Sevindim sizin adınıza. Bize bir oturuşta olumsuzu aşıladılar. Alt üst olup çıktık. Takviye ve tedaviler işe yarar inşallah.
33'ü yarıladım. Sayı 10 milyon ama semen hazırlamada 2 milyon. Aşılama için baktıkları sayı buymuş. En az 5 milyon olmalı dediler. Tırlatmaya ramak kaldı.Yaşınız kaç sizin? Bir de sayı kaçtı? Çok araştırdım bende bu konuyu bakalım Allah ol derse olur
Keçi boynuzu pekmezi ceviz sabahları aç karnına vs sayıyı arttırıyormuş birde bi yerde okudum proxed Plus ı kullananlar çoktu. Sizde eşinize bunları kullanabilirsiniz inşallah artar33'ü yarıladım. Sayı 10 milyon ama semen hazırlamada 2 milyon. Aşılama için baktıkları sayı buymuş. En az 5 milyon olmalı dediler. Tırlatmaya ramak kaldı.
Hadi Allah yardımcın olsun her şey güzel ilerlesin inşallahKizlaaar sabah transfer e gidiyorum 3.gun 1.kalite emriyosu umduğum beklediğim gibi devam ediyo dedi doktorum sabah 7 bucukda klinikte olacağım dua edin ciceklerim
Sayı artırırılıyor ama Morfoloji ciddi bir sıkıntı bozuk sperm oranı yüksek ve onlardan biri döllenirse düşük ya da ölü doğum oranı yüksekCanım erkekte sayı artırma vs çok daha kolay oluyor. Bir dolu kür, takviye var. iyi beslenme, sigarasız yaşam gibi unsurlara da dikkat ederseniz 3 ay gibi bir sürede iyi sonuç elde edersiniz.