Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kızlar günaydın, çıldırcam. çok korkuyorum ,işe gitmem lazım ağlamaktan çıkamıyorum. Böyle çıktığında kimyasal yaşamıştım. Test artı med normal kaset.

Eklentiler

• IMG_20210113_080951.jpg
    IMG_20210113_080951.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar günaydın, çıldırcam. çok korkuyorum ,işe gitmem lazım ağlamaktan çıkamıyorum. Böyle çıktığında kimyasal yaşamıştım. Test artı med normal kaset.
ay canımm cok mutlu oldum gözüküyor içini ferah tut illa yine kimyasal olcak diye bısemı var? hayırlısı olsun sağlıkla olacaksa. kan veremzmisin ka c gun var bata?

kızlar dokuz gundur felan işe gelince sabahları td aslan pencesını ıcıyorum ama kahvaltıya vaktım olmuyo. bı sıkıntı yasamıyodum. ama ilk defa bugün son yudumumu da aldım aşırı miğde bulantısıyla lavobaya cıktım affedersnz istifra ettim çok az. bunu içipte böle sıkıntı yaşayan varmı ac karnına dıyemı oldu acaba ama hep ac karnına ıcıyorum

ay canımm cok mutlu oldum gözüküyor içini ferah tut illa yine kimyasal olcak diye bısemı var? hayırlısı olsun sağlıkla olacaksa. kan veremzmisin ka c gun var bata?

Canım bata kaç var sen dün beni listeden sil falan diyordun 😲
batımı bilmiyorum 1 veya 2 olabilir 😔. Bu ay hiç umudum yoktu covid geçirdim ardından idrar yolu iltihabı.. Bir sürü antibiyotik kullandım. Röntgenlere girdim.

Ovulasyon yapmadım normalde 13.gün olurdu. Değerlendirdim.. 16.gün bir bakayım dedim pik 😣19.gün sanki yine pikti dedim herhalde kist oldu çatlamadı. Coviddir ilaçlardır kaydı bünye.. Zaten eşim de 17.gün gitmişti. Yani demem o ki adam akıllı çatlama görmedim.

batımı bilmiyorum 1 veya 2 olabilir 😔. Bu ay hiç umudum yoktu covid geçirdim ardından idrar yolu iltihabı.. Bir sürü antibiyotik kullandım. Röntgenlere girdim.

Ovulasyon yapmadım normalde 13.gün olurdu. Değerlendirdim.. 16.gün bir bakayım dedim pik 😣19.gün sanki yine pikti dedim herhalde kist oldu çatlamadı. Coviddir ilaçlardır kaydı bünye.. Zaten eşim de 17.gün gitmişti. Yani demem o ki adam akıllı çatlama görmedim.
Ya zaten yumurtlaman çok acayip olmuş demek ki daha yeni döllendi varsa, hemen erken gebelik testi ile bi tekrar et teyit et o da pozitif çıkarsa gidip kan ver canım

Ya zaten yumurtlaman çok acayip olmuş demek ki daha yeni döllendi varsa, hemen erken gebelik testi ile bi tekrar et teyit et o da pozitif çıkarsa gidip kan ver canım
Ah iş olmasa, izin konusu sıkıntı... Test alıcam akşama ama kan işi cumartesiye kaldı. Regl olmazsam.. Şoktayım göğüs ağrısından uyuyamayınca gece elimdeki son testi yapayım çıksın aradan demiştim. İçimden bir ses kimyasal diyor. Nolur dua edin kızlar 2 yılı geçti sanırım.. ne kadardır istediğimi dahi unuttum. Sanki ebediyetten beri gibi geliyor😓

Ah iş olmasa, izin konusu sıkıntı... Test alıcam akşama ama kan işi cumartesiye kaldı. Regl olmazsam.. Şoktayım göğüs ağrısından uyuyamayınca gece elimdeki son testi yapayım çıksın aradan demiştim. İçimden bir ses kimyasal diyor. Nolur dua edin kızlar 2 yılı geçti sanırım.. ne kadardır istediğimi dahi unuttum. Sanki ebediyetten beri gibi geliyor😓
demeek cicik ağrısıda var :KK70::KK9:hayırlısıyla senledir inşallahhh. içini ferah tut.

GÜNAYDIN KIZLAR minseo minseo dün doktora gittim tsh 4.13 e düşmüş 8.63 ten çok sevindim ya ama ilacın dozunu arttırdı 75 lik verdi hamilelik istiyosan kalınca yükseleceği için dozu arttırdım dedi 1 ay sonra yine gideceğim sence nasıl

Yaa canım benim öyle düşünme inşallah sağlıklı olacak 🙏 akşam iş çıkışı özel hastaneye gidip verebilirsin canım kan

GÜNAYDIN KIZLAR minseo minseo dün doktora gittim tsh 4.13 e düşmüş 8.63 ten çok sevindim ya ama ilacın dozunu arttırdı 75 lik verdi hamilelik istiyosan kalınca yükseleceği için dozu arttırdım dedi 1 ay sonra yine gideceğim sence nasıl
Süper canım ilaca devam bi dahaki gittiğinde artık düzene girmiş olacak 🙏

Ben 11 ya da 12.gun yumurtluyorum. Doktorum luteal faz ile alakalı dedi.
Heralde. Benim annemde erken yumurtluyomuş regl biter bitmez ilişkiye girip öyle kalırdım diyor. O dönemde nasıl dikkat etti bilmiyorum belki bsna umut veriyor da olabilir ama öyle dedi. 4 çocuğumda bu. Şekilde denk getirdim diyor

Ahh canım yaa korkunu endişeni çok iyi anlıyorum ama bebiş sağlıklı olacaksa her şeye rağmen tutunacak sana. Endişelenme kan ver önce akşam çıkınca falan. Dualarımız seninle 💕

Testten çıkan negatiftense regl olduğunu görmek daha iyi değil mi? En azından beklentin yokken olmamış diyorsun. Test yapınca bir ümit bekliyorsun. Sonra pozitif çıksa ne güzel tabii ama negatif yıkım oluyor
Aynenöyle canım benim sabah ilk idrarla yaptım dediğin gibi hüsran oldu. Dedim ya bu ay yine adet olucam kesin. Ağrılarım bu yönde çünkü.... 😢

Ben de böyleydim. Son 3 4 gün aşırı üşüyorum, ayaklarım buz kesiyor. Sonra birden ateş basıyor. Yumurtlama gününden beri kasıklarım ağrıyordu hiç böyle olmazdı mesela. Bu ay umutlanmamın sebebi buydu. Az önce leke gördüm. Sanırım adet olcam. Çünkü yerleşme kanaması battan 1 hafta önce oluyormuş. İnşallah siz hayırlı haberler alırsınız.
Bata 4 günüm var ve sanırım bu belirtiler adet olacağımın belirtisi... ama midem de bulantılı nedir anlayamadım. Inşallah canım inşallah hepimiz hayırlı haberler alalım. Bu ay da hüsran olursa 3 aydır olmamış olacak. Ve artık doktora gitme zamanı gelmiş demektir. Çünkü yaşım 33 ve beklemek istemiyorum. Herşey Allah'ın izniyle olacak tabi önce ama doktora gitmem lazım artık...

X