Yaklaşık 1 hafta önce oluyorKızlar acilll!!!
Bu yerleşme kanaması bat'tan kaç gün önce oluyor? Yarın bat günüm. Çok özür dileyerek söylüyorum, iç çamaşırımda leke gördüm. Yumurtlama gününden beri kasık ağrısı ve akıntım vardı. Son birkaç gündür belim de ağrıyor. Test yapmak için umutluydum, tam da günümün geçmesini bekliyordum.
Cnm bu ay sen yap bizle paylaş yorumlarda mutlakaSağolasın canımpko var ama sanki çok aşırı değil gibi geldi bana şimdi bal çörekotu tarçın tuketmeye basladim bugün yumurta geliştiriyormuş
Ben de böyleydim. Son 3 4 gün aşırı üşüyorum, ayaklarım buz kesiyor. Sonra birden ateş basıyor. Yumurtlama gününden beri kasıklarım ağrıyordu hiç böyle olmazdı mesela. Bu ay umutlanmamın sebebi buydu. Az önce leke gördüm. Sanırım adet olcam. Çünkü yerleşme kanaması battan 1 hafta önce oluyormuş. İnşallah siz hayırlı haberler alırsınız.Slm kızlar. Bugün belim de ağrıyor, ayak bileklerim de ağrıyor. Ayrıca elim ayağım buz gibi ısınmıyor. Bata 4 günüm kaldı. Sanırım bu ay da hüsran olacak. Elimde bi tane test var da SABAH ilk idrarla yapsam mı? Çıkabilir mı ki???
Tabiki daha önce yapmistim ama o zaman da eşim seyahatteydi uzun surmustu...Cnm bu ay sen yap bizle paylaş yorumlarda mutlakaöbür aya da ben yapicim
Bu ay da ben ailemin yanina gidiyorum bu kürü 2 ay uygulayacagim bu ay gebelik denemeyecegizCnm bu ay sen yap bizle paylaş yorumlarda mutlakaöbür aya da ben yapicim
İstanbul cerrahpaşa hastanesinde oldum canımNerede oldun tatlım sen ?
Perşembe yada cuma adet olmazsam test yapıcam canım henüz belli değil ama tutmadı diye hissediyorum adet belirtilerim var çünkü hayırlısı bakalım.Canım ben kaçırmış olabilirim , nerede yaptırdın ? Ortalama ücretleri ne idi ? Sanırım hamilelik olmadı değil mibir ara paylaşımlarını okudum ailen ile ilgili
Testten çıkan negatiftense regl olduğunu görmek daha iyi değil mi? En azından beklentin yokken olmamış diyorsun. Test yapınca bir ümit bekliyorsun. Sonra pozitif çıksa ne güzel tabii ama negatif yıkım oluyorSlm kızlar. Bugün belim de ağrıyor, ayak bileklerim de ağrıyor. Ayrıca elim ayağım buz gibi ısınmıyor. Bata 4 günüm kaldı. Sanırım bu ay da hüsran olacak. Elimde bi tane test var da SABAH ilk idrarla yapsam mı? Çıkabilir mı ki???
Bir yanım aramak istiyor bir yanım izin vermiyorAnnenin kötülüğünü düşündüğünü sanmıyorum eminim o da çok üzülmüştür ama engel olamadı demek ki etrafına gelinine bişey dese kötü kaynana olacaktı demese senle arası bozulacaktı. Ama sen içinden nasıl geliyorsa öyle davran senden özür dilemesi lazım o partiyi yapanların ve organize edenlerin, haklısın
Adetin 5.günü klomene başladım canım günde bir tane 5 gün içtim kontrole çağırdığında yumurtalığım 20 milim olmuştu o akşam 11 de çatlatma iğnesi yaptım 36 saat sonrada aşılamam oldu. Süreç uzun değildi aniden gelişti hatta aşılama ben istemiştim artık basamak atlayalım diye doktorum sonuçların çok iyi gerek yok demişti birden fikir değiştirip aşılamaya döndüCanım ozaman 2 gün sonra belli olacak senin? çok güzel... hadi hayırlısı? ne kadara yaptırdın bide başından sonuna kadar kaç ay sürdü.. ilaç falan kullandınmı?
Canım yumurtlamadan 12 gün sonra yapmaya başlarsan daha sağlıklı olur.. Regl 4 gün kaldıysa 2 gün daha sabret.. Yoksa şuan çıkmayabilir ve zaten ikna etmez negatif test.Slm kızlar. Bugün belim de ağrıyor, ayak bileklerim de ağrıyor. Ayrıca elim ayağım buz gibi ısınmıyor. Bata 4 günüm kaldı. Sanırım bu ay da hüsran olacak. Elimde bi tane test var da SABAH ilk idrarla yapsam mı? Çıkabilir mı ki???
Hadi hayırlı olsun canım, herşey çook güzel ilerlesin inşallahKizlaaar sabah transfer e gidiyorum 3.gun 1.kalite emriyosu umduğum beklediğim gibi devam ediyo dedi doktorum sabah 7 bucukda klinikte olacağım dua edin ciceklerim
Ne verdi takviye olarak? Bir de morfolojiniz kaç çıktı acaba?Merhaba yeni okumaya başladım forumu. Bizimde 7 ay oldu deneyeli henüz bir gebelik yaşamadım. geçen ay eşimde varikosel olduğunu öğrendik sperm hareket ve morfoloji sinde sıkıntı varmış takviye gıdalar verdi 3 ay deneyin dedi. 3 ay sonunda eşim için tedavilere başlanacak. BAT 24 ocak ama değişiyor günleri. Yumurtlama testi yapıp pozitif olduğu gün ilişkiye girdik. Açıkçası yoruldum dahasını istemedim. Beni de ekleyebilirsiniz düzenli takip ediyordum artıkminseo
Hayırlısı olsun sağlıkla inşallahhKizlaaar sabah transfer e gidiyorum 3.gun 1.kalite emriyosu umduğum beklediğim gibi devam ediyo dedi doktorum sabah 7 bucukda klinikte olacağım dua edin ciceklerim
İleri hızlı hareketlilik 10 morfoloji 2 çıktı.. Ferula Plus ve keçi boynuzu önerdi..Ne verdi takviye olarak? Bir de morfolojiniz kaç çıktı acaba?
Ayrıca erken yumurtluyormuşum doktor öyle dedi test yaptım 10.günü oldu o gün de ilişki oldu bu ay yine büyük ihtimal olmicak ama bakalım hayırlısı Allah'tanMerhaba yeni okumaya başladım forumu. Bizimde 7 ay oldu deneyeli henüz bir gebelik yaşamadım. geçen ay eşimde varikosel olduğunu öğrendik sperm hareket ve morfoloji sinde sıkıntı varmış takviye gıdalar verdi 3 ay deneyin dedi. 3 ay sonunda eşim için tedavilere başlanacak. BAT 24 ocak ama değişiyor günleri. Yumurtlama testi yapıp pozitif olduğu gün ilişkiye girdik. Açıkçası yoruldum dahasını istemedim. Beni de ekleyebilirsiniz düzenli takip ediyordum artıkminseo