Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Canım tüp bebekte de aşılamada da hsg istiyorlar bence yaptır kurtul canım..
Biliyorum evet. Sadece bizim süreç daha hiç belli olmadığı için beklerken biraz düşünmek istedim. Çok ürkütücü geliyor rahim filmi. Ultrasonla muayenede bile çok zorlanıyorum ben. Eşimin tedavisi de iki ay kadar sürecek. Ben de prolaktin için ilaç kullanıyorum şu an. Bunlar olurken kendimi psikolojik olarak hazırlayabilirim belki dedim.

Belki yerlesme kanaması gibi bir şeydir. Bildiğim kadarıyla kahverengi kanama ise beklemis kan, pembe veya kırmızı ise yeni bir kanamaya işaret
Regl oluncada böLe hassas oluyormu gögüslerin? Bende misal hic olmaz gögüsümde sizi veya hassasiyet ama iki hamiligimdede var uclari yanyor gibi sicak elleyince aciyor. Adete 4 gün kala falan basladi

Sanırım anlamam ama referans değerlerine göre fsh düşük lh yüksek biraz. Sanırım ama cok anlamam

Canm benim adim.listede yok neden

Regl oluncada böLe hassas oluyormu gögüslerin? Bende misal hic olmaz gögüsümde sizi veya hassasiyet ama iki hamiligimdede var uclari yanyor gibi sicak elleyince aciyor. Adete 4 gün kala falan basladi
Evet canım her reglimde sol göğüs ağrısı olur. Tahminim erken regl oluyorum.

Aynen canım benim buradaki arkadaşlarım sayesinde o gece gittim yoksa ağrı kesiciler alır sabah giderdim çok şükür ki tüplerim kurtuldu şimdi kendimi toparlamaya çalışıyorum psikolojik olarak sen de izleme boşver ben bir kere baktım çok kötü oldum Allah kimseye yaşatmasın

A aybukee34 canım napıyosun, nasıl oldun ?
Canım toparlamaya çalışıyorum yarın kontrolüm var bir hafta oldu tam ameliyat olalı dikişler için ve muayene için gideceğim. Ağrım sızım yok ama psikolojik olarak toparlanmaya çalışıyorum ilk gebelik ilk kayıp zor oluyor zamanla aşacağım. Teşekkür ederim merak edip yazdığın için

canım lh/fsh 2.5 üzeri olursa doktorlar pko diyor. amh da baktırsaydın keşke. tsh da yüksek gebelik için canım. estradi ve prl tam değerinde :)
Amaniiin benimki 2.5 da degil 4 nerdeyse o zaman napacağım şimdi? Doktora da başka şehirde gidecegim 2 hafta sonra nasipse

Kızlar acilll!!!

Bu yerleşme kanaması bat'tan kaç gün önce oluyor? Yarın bat günüm. Çok özür dileyerek söylüyorum, iç çamaşırımda leke gördüm. Yumurtlama gününden beri kasık ağrısı ve akıntım vardı. Son birkaç gündür belim de ağrıyor. Test yapmak için umutluydum, tam da günümün geçmesini bekliyordum.

Buna da şükür canım napcan kayıp zor ama önce senin sağlığın yine olur bebeğin. Diğer doktor ile konuştun mu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…