Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kızlar acilll!!!

Bu yerleşme kanaması bat'tan kaç gün önce oluyor? Yarın bat günüm. Çok özür dileyerek söylüyorum, iç çamaşırımda leke gördüm. Yumurtlama gününden beri kasık ağrısı ve akıntım vardı. Son birkaç gündür belim de ağrıyor. Test yapmak için umutluydum, tam da günümün geçmesini bekliyordum.
Yaklaşık 1 hafta önce oluyor

Slm kızlar. Bugün belim de ağrıyor, ayak bileklerim de ağrıyor. Ayrıca elim ayağım buz gibi ısınmıyor. Bata 4 günüm kaldı. Sanırım bu ay da hüsran olacak. Elimde bi tane test var da SABAH ilk idrarla yapsam mı? Çıkabilir mı ki???

Slm kızlar. Bugün belim de ağrıyor, ayak bileklerim de ağrıyor. Ayrıca elim ayağım buz gibi ısınmıyor. Bata 4 günüm kaldı. Sanırım bu ay da hüsran olacak. Elimde bi tane test var da SABAH ilk idrarla yapsam mı? Çıkabilir mı ki???
Ben de böyleydim. Son 3 4 gün aşırı üşüyorum, ayaklarım buz kesiyor. Sonra birden ateş basıyor. Yumurtlama gününden beri kasıklarım ağrıyordu hiç böyle olmazdı mesela. Bu ay umutlanmamın sebebi buydu. Az önce leke gördüm. Sanırım adet olcam. Çünkü yerleşme kanaması battan 1 hafta önce oluyormuş. İnşallah siz hayırlı haberler alırsınız.

Canım ben kaçırmış olabilirim , nerede yaptırdın ? Ortalama ücretleri ne idi ? Sanırım hamilelik olmadı değil mi 😔 bir ara paylaşımlarını okudum ailen ile ilgili
Perşembe yada cuma adet olmazsam test yapıcam canım henüz belli değil ama tutmadı diye hissediyorum adet belirtilerim var çünkü hayırlısı bakalım.
aşılama ücreti + sperm yıkama 300 tl doktor ücreti 260 tl katater ücreti 80 tl canım masraflar bunlardı

Testten çıkan negatiftense regl olduğunu görmek daha iyi değil mi? En azından beklentin yokken olmamış diyorsun. Test yapınca bir ümit bekliyorsun. Sonra pozitif çıksa ne güzel tabii ama negatif yıkım oluyor

Selam kizlarr, benim yumurta tembelligim vardi klomendi catlatma ignesiydi nasip olmadi bu 4 ocakta rahim filmi cekildim iki gun kanamam oldu 7 ocakta iliskiye basladik dort bes gun ard arda bugun bos biraktik yarin tekrar baslariz nasipse sorum su rahim filmi cekildikten sonra yumurta telbelligini etkilermi??? Ovulasyon donemimde cinsel artisi oldu kasik agrisi ve hala asiri bacak agrisi cekiyorum geceleri ve farkettimki ataklarimda usuyormus cifter corap giyiyorum atesimde cok arada cikiyor gerci onceki aylardada oluyordu
Simdiden tsk ederim hamis adaylari

Annenin kötülüğünü düşündüğünü sanmıyorum eminim o da çok üzülmüştür ama engel olamadı demek ki etrafına gelinine bişey dese kötü kaynana olacaktı demese senle arası bozulacaktı. Ama sen içinden nasıl geliyorsa öyle davran senden özür dilemesi lazım o partiyi yapanların ve organize edenlerin, haklısın
Bir yanım aramak istiyor bir yanım izin vermiyor 😔

Canım ozaman 2 gün sonra belli olacak senin? çok güzel... hadi hayırlısı? ne kadara yaptırdın bide başından sonuna kadar kaç ay sürdü.. ilaç falan kullandınmı?
Adetin 5.günü klomene başladım canım günde bir tane 5 gün içtim kontrole çağırdığında yumurtalığım 20 milim olmuştu o akşam 11 de çatlatma iğnesi yaptım 36 saat sonrada aşılamam oldu. Süreç uzun değildi aniden gelişti hatta aşılama ben istemiştim artık basamak atlayalım diye doktorum sonuçların çok iyi gerek yok demişti birden fikir değiştirip aşılamaya döndü
Adetin 5.günü gitmiştim kontrole o zaman başladık klomene de

Canım yumurtlamadan 12 gün sonra yapmaya başlarsan daha sağlıklı olur.. Regl 4 gün kaldıysa 2 gün daha sabret.. Yoksa şuan çıkmayabilir ve zaten ikna etmez negatif test.

Merhaba yeni okumaya başladım forumu. Bizimde 7 ay oldu deneyeli henüz bir gebelik yaşamadım. geçen ay eşimde varikosel olduğunu öğrendik sperm hareket ve morfoloji sinde sıkıntı varmış takviye gıdalar verdi 3 ay deneyin dedi. 3 ay sonunda eşim için tedavilere başlanacak. BAT 24 ocak ama değişiyor günleri. Yumurtlama testi yapıp pozitif olduğu gün ilişkiye girdik. Açıkçası yoruldum dahasını istemedim. Beni de ekleyebilirsiniz düzenli takip ediyordum artık minseo minseo

Merhaba yeni okumaya başladım forumu. Bizimde 7 ay oldu deneyeli henüz bir gebelik yaşamadım. geçen ay eşimde varikosel olduğunu öğrendik sperm hareket ve morfoloji sinde sıkıntı varmış takviye gıdalar verdi 3 ay deneyin dedi. 3 ay sonunda eşim için tedavilere başlanacak. BAT 24 ocak ama değişiyor günleri. Yumurtlama testi yapıp pozitif olduğu gün ilişkiye girdik. Açıkçası yoruldum dahasını istemedim. Beni de ekleyebilirsiniz düzenli takip ediyordum artık minseo minseo
Ne verdi takviye olarak? Bir de morfolojiniz kaç çıktı acaba?

Ayrıca erken yumurtluyormuşum doktor öyle dedi test yaptım 10.günü oldu o gün de ilişki oldu bu ay yine büyük ihtimal olmicak ama bakalım hayırlısı Allah'tan

X