Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Canım yumurtlamadan 12 gün sonra yapmaya başlarsan daha sağlıklı olur.. Regl 4 gün kaldıysa 2 gün daha sabret.. Yoksa şuan çıkmayabilir ve zaten ikna etmez negatif test.
Evet haklısın canım benim bugün sabah ilk idrarla yaptım testi negatif cıktı. Dün ayak bileklerim de kasıklarım da ağrıyordu. Bugün midem bulantılı ve göğüs uçlarım acıyor. Ama adet olacağımın belirtisi sanırım yine umutlanmak istemiyorum işte.

Allah hayırlı evlat versin, inşallah gerçekten hamilesindir

Kızlar günaydın, çıldırcam. çok korkuyorum ,işe gitmem lazım ağlamaktan çıkamıyorum. Böyle çıktığında kimyasal yaşamıştım. Test artı med normal kaset.
Canim hayırlı uğurlu olsun o kotu tecrubeni geride birak ve aklının ucuna bile getirme, adını anma. Bu sefer insallah sağlıklı bir gebeliktir Allah sağlık ile kucağına almayı nasip etsin. Bu kadar stres yapacağına bir poliklinikte kan verip 2 gun sonra bir daha ver bakalim saglikla yukselmis mi

Canım lh değerinin fsh değerinin yarısı olması gerekiyorken nerdeyse 4 katı çıkmış, şekerli gıdalar tüketme, bol yürüyüş spor yap, vitamin d b12 magnezyum çinko ile besle vücudunu
Evet şekeri son zamanlarda kontrolsuz tuketiyordum. Artik beslenmemi degistirme vakti

Yaşın daha gençmiş canım, ben 40 yaşındayım:) ve yaşıma rağmen doğal yollarla deneme konusunda ısrarcıyım, ısrarcıyız eşimle. Daha doğrusu benim eşim tüp bebek işine karşı, bana kalsa ben de o tuzaklara çoktan düşmüştüm, aşılamalar, tüp bebekler havada uçardı sanırım, ben de yaşımdan dolayı acele ediyorum.. Biz de 20 aydır deniyoruz, ben her türlü alternatif tedaviyi araştırıp her ay birini uyguluyorum. Elbette nodern tıp, vakit kazanma ve başarıya ulaşma konusunda son derece kolaylıklar sunuyor, yadsımamak lazım.. Biz modern hayatla, şehirlerde vucüdumuzla, öz benliğimizle bağlantımızı kopardık.. artık bazı şeyler için çok geç olabilir ama inanç, meditasyon, yoga, akapunktur, karın masajları bu yöntemlerin hepsi çok etkili.. Tabi sağlıklı yaşam, düzenli uyku, düzenli birliktelik, doğru beslenme, az stres, çok hareket gerekli..

reglimin 16.gunu ovü testi negatıf bugunde. ama kızarmaya başladı sanırım bı ıkı gune pik olcak. gecen ay 33 gunde reglı olmustum ona gore olursa ztn ıkı gun snra yumurtlama gunum. her ay degısıyor. bı yumurtlasamda rahatlasam

ya kızlar bıse sorcam bende kist felan yok ama reglı uzunlugum aynı degıl kımı ay 33 kımı ay 30 gunde bır oluyorum. ama ovü testinde çatlamayı gordugum gunden snra 14. gun kesinlıkle reglı oluyorum şaşmaz. bu sıkıntımı reglı döngümün aynı olmaması

Sonuna kadar hak veriyorum. Eşim de pek oralara bulaşmak istemiyor. Ben hiç hiç istemiyorum. Çünkü 2012 ve 2013'te önce sol sonra sağ yumurtalığımdan dermoid kist alındı laparoskopiyle. O dönem bende zaten acayip bir hassasiyet başladı. Çok daha dikkat etmem gerekiyormuş gibi hissettim. Böyle ilaçlarla falan hormon dengelerini de iyice bozmak bana korkunç geliyor ama bakalım şartlar ne gerektirirse. Gönül ister ki hepimiz doğal yollardan sağlıklı çocuk sahibi olabilelim

Ya bence de öyle. erken yumurtluyorum hamile kalamiyorum diyeni duymadım hiç. Ben çok nemnunum doktorumdan sadece bu noktada kafamı karşıtirdi. Ama ilaç kullanmam bunun için adet sonrası ilişki en mantıklısı geldi bana

Bencede inşallah bu ay olurr

Merhaba

Prolaktin kaçken hamile kaldın ve hamileliğin devam ediyor mu? Bende de prolaktin yüksekliği var ve korunmuyorum

Arkadaslar merhaba anlayan varsa yardimci olabilirmi adetimin 2.günü yaptirdigim hormon testi sonuclarim
Lh 5,62
Fsh 6,81
Tsh 4,48
Freet4 0,90
Prolaktin 12,04
Estradiol 45,94

İnşallah canım o günler de gelecek.. moralini yüksek tut, çok stres yapma, kendini başkaları ile kıyaslama.. ben bunları geçtiğimiz aylarda çokça yaşadım, çok üzüldüm, ağladım, kıyas yaptım, stres yaptım, olacağı varsa bile böyle yaparak olmadı.. 1 kimyasal yaşadım 6 ay önce.. bu ay farklı bir strateji uygulayarak olumlu düşünüp, kendime yüklenmemeye karar verdim.. hayırlısıyla güzel haberleri alırız umarım tez vakitte..

minseo canım beni de silermisin bugün doktora gittik üroloji kendiliğinden olma ihtimali var ama düşük dedi kadın doğumcu direk tüp bebek dedi.solda 4 sağda 8 yumurta var dedi. Takviye ye devam edicez bu süreçte takip etmeyeceğim. Birde benim sonuçlara bakarmısın insülin direnci var mı benim anlamadığım konular.

Eklentiler

• Screenshot_20210113_130942.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20210113_131028.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20210113_131143.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 46
Ay hadi insallah kuzuu
Benide etiketlermis test attiginda, butun sayfalari okuyamiyorum

Çok sevindim senin adına canım tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…