- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
Ankara da yaptırıyorum canım inşallah şu an tek duam tutmasıHayırlı olsun tatlım , güzel geçsin inşallahnerede yaptırıyorsun tüp bebeği
Evet haklısın canım benim bugün sabah ilk idrarla yaptım testi negatif cıktı. Dün ayak bileklerim de kasıklarım da ağrıyordu. Bugün midem bulantılı ve göğüs uçlarım acıyor. Ama adet olacağımın belirtisi sanırım yine umutlanmak istemiyorum işte.Canım yumurtlamadan 12 gün sonra yapmaya başlarsan daha sağlıklı olur.. Regl 4 gün kaldıysa 2 gün daha sabret.. Yoksa şuan çıkmayabilir ve zaten ikna etmez negatif test.
Allah hayırlı evlat versin, inşallah gerçekten hamilesindirAh iş olmasa, izin konusu sıkıntı... Test alıcam akşama ama kan işi cumartesiye kaldı. Regl olmazsam.. Şoktayım göğüs ağrısından uyuyamayınca gece elimdeki son testi yapayım çıksın aradan demiştim. İçimden bir ses kimyasal diyor. Nolur dua edin kızlar 2 yılı geçti sanırım.. ne kadardır istediğimi dahi unuttum. Sanki ebediyetten beri gibi geliyor
Canim hayırlı uğurlu olsun o kotu tecrubeni geride birak ve aklının ucuna bile getirme, adını anma. Bu sefer insallah sağlıklı bir gebeliktir Allah sağlık ile kucağına almayı nasip etsin. Bu kadar stres yapacağına bir poliklinikte kan verip 2 gun sonra bir daha ver bakalim saglikla yukselmis miKızlar günaydın, çıldırcam. çok korkuyorum ,işe gitmem lazım ağlamaktan çıkamıyorum. Böyle çıktığında kimyasal yaşamıştım. Test artı med normal kaset.
Evet şekeri son zamanlarda kontrolsuz tuketiyordum. Artik beslenmemi degistirme vaktiCanım lh değerinin fsh değerinin yarısı olması gerekiyorken nerdeyse 4 katı çıkmış, şekerli gıdalar tüketme, bol yürüyüş spor yap, vitamin d b12 magnezyum çinko ile besle vücudunu
Yaşın daha gençmiş canım, ben 40 yaşındayım:) ve yaşıma rağmen doğal yollarla deneme konusunda ısrarcıyım, ısrarcıyız eşimle. Daha doğrusu benim eşim tüp bebek işine karşı, bana kalsa ben de o tuzaklara çoktan düşmüştüm, aşılamalar, tüp bebekler havada uçardı sanırım, ben de yaşımdan dolayı acele ediyorum.. Biz de 20 aydır deniyoruz, ben her türlü alternatif tedaviyi araştırıp her ay birini uyguluyorum. Elbette nodern tıp, vakit kazanma ve başarıya ulaşma konusunda son derece kolaylıklar sunuyor, yadsımamak lazım.. Biz modern hayatla, şehirlerde vucüdumuzla, öz benliğimizle bağlantımızı kopardık.. artık bazı şeyler için çok geç olabilir ama inanç, meditasyon, yoga, akapunktur, karın masajları bu yöntemlerin hepsi çok etkili.. Tabi sağlıklı yaşam, düzenli uyku, düzenli birliktelik, doğru beslenme, az stres, çok hareket gerekli..Çok haklısın. Ben de böyle düşünüyorum ama bir noktadan sonra da elinden fazla bir şey gelmeyebiliyor. Yani biz o tuzağa düşülen döneme çoktan denk gelmişiz. Sayıyı aşılama için sormuştum artar mı diye çünkü aşılama için bile yeterli değil. Morfolojinin düzelme ihtimali zaten epey düşükmüş. Eşim alkol ve sigarayı bırakalı 1,5 yıl oluyor. Takviyeleri ve tedaviyi de deneyeceğiz ama bu arada ben 34 yaşıma gireceğim. Biraz daha genç olsam kesinlikle geniş geniş her şeyi denemek isterdim.
Acaba polikistik yapınız var mı? Doktorunuz bu konuda bir şey söylemiş miydi?Evet şekeri son zamanlarda kontrolsuz tuketiyordum. Artik beslenmemi degistirme vakti
Sonuna kadar hak veriyorum. Eşim de pek oralara bulaşmak istemiyor. Ben hiç hiç istemiyorum. Çünkü 2012 ve 2013'te önce sol sonra sağ yumurtalığımdan dermoid kist alındı laparoskopiyle. O dönem bende zaten acayip bir hassasiyet başladı. Çok daha dikkat etmem gerekiyormuş gibi hissettim. Böyle ilaçlarla falan hormon dengelerini de iyice bozmak bana korkunç geliyor ama bakalım şartlar ne gerektirirse. Gönül ister ki hepimiz doğal yollardan sağlıklı çocuk sahibi olabilelimYaşın daha gençmiş canım, ben 40 yaşındayım:) ve yaşıma rağmen doğal yollarla deneme konusunda ısrarcıyım, ısrarcıyız eşimle. Daha doğrusu benim eşim tüp bebek işine karşı, bana kalsa ben de o tuzaklara çoktan düşmüştüm, aşılamalar, tüp bebekler havada uçardı sanırım, ben de yaşımdan dolayı acele ediyorum.. Biz de 20 aydır deniyoruz, ben her türlü alternatif tedaviyi araştırıp her ay birini uyguluyorum. Elbette nodern tıp, vakit kazanma ve başarıya ulaşma konusunda son derece kolaylıklar sunuyor, yadsımamak lazım.. Biz modern hayatla, şehirlerde vucüdumuzla, öz benliğimizle bağlantımızı kopardık.. artık bazı şeyler için çok geç olabilir ama inanç, meditasyon, yoga, akapunktur, karın masajları bu yöntemlerin hepsi çok etkili.. Tabi sağlıklı yaşam, düzenli uyku, düzenli birliktelik, doğru beslenme, az stres, çok hareket gerekli..
Ya bence de öyle. erken yumurtluyorum hamile kalamiyorum diyeni duymadım hiç. Ben çok nemnunum doktorumdan sadece bu noktada kafamı karşıtirdi. Ama ilaç kullanmam bunun için adet sonrası ilişki en mantıklısı geldi banaHeralde. Benim annemde erken yumurtluyomuş regl biter bitmez ilişkiye girip öyle kalırdım diyor. O dönemde nasıl dikkat etti bilmiyorum belki bsna umut veriyor da olabilir ama öyle dedi. 4 çocuğumda bu. Şekilde denk getirdim diyor
Bencede inşallah bu ay olurrYa bence de öyle. erken yumurtluyorum hamile kalamiyorum diyeni duymadım hiç. Ben çok nemnunum doktorumdan sadece bu noktada kafamı karşıtirdi. Ama ilaç kullanmam bunun için adet sonrası ilişki en mantıklısı geldi bana
MerhabaEndişe etmeye gerek yok canım,şu kaza ile hamile kalanlara çok şaşırıyordum.Prolaktin seviyem yüksekken bir kere korunmasız ilişkimiz oldu,o dönemde de gebelik düşünmüyordum prolaktin seviyem düşsün diye ilaç kullanıyordum.Reglimin üzerinden 6-7 gün geçmişti ben o kadar çok spor ve platese yönelmiştim ki,en son baş dönmesinden platesi bıraktım eşim dedi hamilem olmayasın yok canım reglime daha var derken takvime bakmamla kendimi test yaparken bulmam ,test sonucumun pozitif çıkması beni şok etmişti.Şu kaza ile hamile kalmak ne kadar stressiz ve güzelmiş.HİÇ ZAHMET ÇEKMEDEN EKMEK ELDEN SU GÖLDEN MİSALİ:)))
İnşallah canım o günler de gelecek.. moralini yüksek tut, çok stres yapma, kendini başkaları ile kıyaslama.. ben bunları geçtiğimiz aylarda çokça yaşadım, çok üzüldüm, ağladım, kıyas yaptım, stres yaptım, olacağı varsa bile böyle yaparak olmadı.. 1 kimyasal yaşadım 6 ay önce.. bu ay farklı bir strateji uygulayarak olumlu düşünüp, kendime yüklenmemeye karar verdim.. hayırlısıyla güzel haberleri alırız umarım tez vakitte..Sonuna kadar hak veriyorum. Eşim de pek oralara bulaşmak istemiyor. Ben hiç hiç istemiyorum. Çünkü 2012 ve 2013'te önce sol sonra sağ yumurtalığımdan dermoid kist alındı laparoskopiyle. O dönem bende zaten acayip bir hassasiyet başladı. Çok daha dikkat etmem gerekiyormuş gibi hissettim. Böyle ilaçlarla falan hormon dengelerini de iyice bozmak bana korkunç geliyor ama bakalım şartlar ne gerektirirse. Gönül ister ki hepimiz doğal yollardan sağlıklı çocuk sahibi olabilelim
Ay hadi insallah kuzuuAh iş olmasa, izin konusu sıkıntı... Test alıcam akşama ama kan işi cumartesiye kaldı. Regl olmazsam.. Şoktayım göğüs ağrısından uyuyamayınca gece elimdeki son testi yapayım çıksın aradan demiştim. İçimden bir ses kimyasal diyor. Nolur dua edin kızlar 2 yılı geçti sanırım.. ne kadardır istediğimi dahi unuttum. Sanki ebediyetten beri gibi geliyor
Çok sevindim senin adına canım tebrik ederimAh iş olmasa, izin konusu sıkıntı... Test alıcam akşama ama kan işi cumartesiye kaldı. Regl olmazsam.. Şoktayım göğüs ağrısından uyuyamayınca gece elimdeki son testi yapayım çıksın aradan demiştim. İçimden bir ses kimyasal diyor. Nolur dua edin kızlar 2 yılı geçti sanırım.. ne kadardır istediğimi dahi unuttum. Sanki ebediyetten beri gibi geliyor