- 5 Ocak 2021
- 96
- 64
- 34
insallah vardır kan testınde kesın cıkar rabbım ne zman nasıp ettıyse dogru zamanda o zmn olsunüzülme nolur Allahım dediginolur ben gırgıra vurdum artık bu konuyu napalim nasibimuz diyecez brkliyecez insallah 2mizdede vardır genişler
Canm adetim 1 hafta gecikti. Testlerim positif hamileyim insallah iyi ilerlerse randevum ayin sonuna.Kızlar bilgi rica ediyorum
T Takitoki canım sen de soru-cevap yapar mısın müsait olduğunda
@Bismilhayrun 05.01.2021 5 AY @Zeymuss0103 07.01.2021 9 AY @Bayankirpik17 08.01.2021 12 AY @ipek_annesi 09.01.2021 25 AY @Sevgi0817 09.01.2021 13 AY @Dehsetul Vahset 09.01.2021 4 AY @Sinoplu17 10.01.2021 12 AY @Aleyna0825 10.01.2021 10 AY @Kivircikkhatun 11.01.2021 4 AY
Hayırlısı olsun canım sağlıkla ilerlesin ilk sayfada yer alan soruları cevaplar mısın ?Canm adetim 1 hafta gecikti. Testlerim positif hamileyim insallah iyi ilerlerse randevum ayin sonuna.
Olabilir canm bendede öyleydi 7 gün kala hergün test yaptm koyulasti simdi kontrol cizgisinden daha koyu diyebilirim insallah sendede öyle olurkızlar selam benimde adetine 7 gün var bugün dayanamayıp test yaptım hayalet ďesem yeridir ama çok cokkk silik bir çizgi fark ettim ve şuan kendimle polemik yaşıyorum o çizgi var mı yok mu diyeolmasa göremezdim demekten de geçemiyorum
Günaydın hayırlı sabahlar olsun. Hayırlı haftalar dilerim canım benim.Günaydın kızlar iyi haftalar
sağol canım sana da :)Günaydın hayırlı sabahlar olsun. Hayırlı haftalar dilerim canım benim.
Anne olma yolunda emek verip, çaba harcayan tüm güzel kadınlar bu yolu birlikte yürüyelim.Yürüdüğümüz bu zorlu yolu birlikte çiçeklendirelim.Hikayen her ne olursa olsun birbirimizin kalbine dokunmak için geç değil.
"Hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez" - Secde 17
Not: BAT geçtikten sonra güncelleme için bilgi vermenizi rica ederim arkadaşlar , listemizi güncel tutalım bilgi verilmeyenleri listeden çıkarmak durumunda kalacağım.
LİSTEYE EKLENMEK İSTEYENLERİN TEK BİR MESAJ İÇİNDE BAT VE NE KADAR SÜREDİR İSTEDİĞİNİ BELİRTMESİ GEREKMEKTEDİR. EKSİK BİLGİ İLE LİSTEYE EKLEME YAPILMAMAKTADIR.
GRUBUMUZDA HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIM HAMİLELİK HABERİNİZİ ALDIKTAN SONRA AŞAĞIDAKİ SORULARI KOPYALARAK KARŞILARINA CEVAPLARIYLA BİRLİKTE BENİ ETİKETLEYEREK PAYLAŞIRSANIZ ÇOOOOK SEVİNİRİZ
BİZE BU GÜZEL HİKAYEYİ ANLATIR MISIN ?
KAÇ YAŞINDASIN? ➔ KAÇ AYDIR/SENEDİR İSTİYORSUN? ➔ İLK GEBELİĞİN Mİ? ➔ KAÇINCI ÇOCUĞUN OLACAK ➔ KAYBIN VAR MI? ➔ REGLİN DÜZENLİ MİYDİ? ➔ EŞİNDE YA DA SENDE BİR SAĞLIK PROBLEMİ VAR MIYDI? VARSA NEYDİ➔ KÜR YA DA İLAÇ KULLANDINIZ MI?➔ HAMİLE KALMAK İÇİN KLOMEN/AŞILAMA/TÜP BEBEK GİBİ BİR TEDAVİ ALDIN MI?➔ OVÜLASYON TAKİBİ YAPTIN MI?➔ HANGİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRDİN?➔ BELİRTİLERİN VAR MIYDI, NE ZAMAN BAŞLADI?➔ ÇİFT ÇİZGİYİ BATA KAÇ GÜN KALA GÖRDÜN?➔ BU SÜRECİ YAŞAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYELERİN NELERDİR?➔SORU CEVAP LİNKLERİMİZE TABLONUN ALTINDAKİ LİSTEDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.
allah emeklerinizi karşılıksız bırakmasın inşallahGünaydin güzeller dun toplandi yumurtalar Çok şükür iyiyim ağlayarak uyansamda anestezi den moral bozmak yok 4 yumurta toplanmış doktorum eşime öyle demiş bakalım ne olacak o 4 yumurta inşallah bisiler olur dün ağrım vardı akşama kadar dinlendim akşamda erken yattım sabah erken uyandigimdan yorgun düşüp bı sürü ilaç var progestan prednol prolutan estrofem folik zaten kullaniyodum oksapar zitromax bakalım ne sonuçlar alcaz aramalarını bekliyorum dünden beri gözüm telefonda
T Takitoki canım bu mesajı alıntılayarak cevapla karşılarına yaz
- KAÇ YAŞINDASIN? ➔
- KAÇ AYDIR/SENEDİR İSTİYORSUN? ➔
- İLK GEBELİĞİN Mİ? ➔
- KAÇINCI ÇOCUĞUN OLACAK ➔
- KAYBIN VAR MI? ➔
- REGLİN DÜZENLİ MİYDİ? ➔
- EŞİNDE YA DA SENDE BİR SAĞLIK PROBLEMİ VAR MIYDI? VARSA NEYDİ➔
- KÜR YA DA İLAÇ KULLANDINIZ MI?➔
- HAMİLE KALMAK İÇİN KLOMEN/AŞILAMA/TÜP BEBEK GİBİ BİR TEDAVİ ALDIN MI?➔
- OVÜLASYON TAKİBİ YAPTIN MI?➔
- HANGİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRDİN?➔
- BELİRTİLERİN VAR MIYDI, NE ZAMAN BAŞLADI?➔
- ÇİFT ÇİZGİYİ BATA KAÇ GÜN KALA GÖRDÜN?➔
- BU SÜRECİ YAŞAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYELERİN NELERDİR?➔
Anne olma yolunda emek verip, çaba harcayan tüm güzel kadınlar bu yolu birlikte yürüyelim.Yürüdüğümüz bu zorlu yolu birlikte çiçeklendirelim.Hikayen her ne olursa olsun birbirimizin kalbine dokunmak için geç değil.
"Hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez" - Secde 17
Not: BAT geçtikten sonra güncelleme için bilgi vermenizi rica ederim arkadaşlar , listemizi güncel tutalım bilgi verilmeyenleri listeden çıkarmak durumunda kalacağım.
LİSTEYE EKLENMEK İSTEYENLERİN TEK BİR MESAJ İÇİNDE BAT VE NE KADAR SÜREDİR İSTEDİĞİNİ BELİRTMESİ GEREKMEKTEDİR. EKSİK BİLGİ İLE LİSTEYE EKLEME YAPILMAMAKTADIR.
GRUBUMUZDA HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIM HAMİLELİK HABERİNİZİ ALDIKTAN SONRA AŞAĞIDAKİ SORULARI KOPYALARAK KARŞILARINA CEVAPLARIYLA BİRLİKTE BENİ ETİKETLEYEREK PAYLAŞIRSANIZ ÇOOOOK SEVİNİRİZ
BİZE BU GÜZEL HİKAYEYİ ANLATIR MISIN ?
SORU CEVAP LİNKLERİMİZE TABLONUN ALTINDAKİ LİSTEDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.
- KAÇ YAŞINDASIN? ➔
- KAÇ AYDIR/SENEDİR İSTİYORSUN? ➔
- İLK GEBELİĞİN Mİ? ➔
- KAÇINCI ÇOCUĞUN OLACAK ➔
- KAYBIN VAR MI? ➔
- REGLİN DÜZENLİ MİYDİ? ➔
- EŞİNDE YA DA SENDE BİR SAĞLIK PROBLEMİ VAR MIYDI? VARSA NEYDİ➔
- KÜR YA DA İLAÇ KULLANDINIZ MI?➔
- HAMİLE KALMAK İÇİN KLOMEN/AŞILAMA/TÜP BEBEK GİBİ BİR TEDAVİ ALDIN MI?➔
- OVÜLASYON TAKİBİ YAPTIN MI?➔
- HANGİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRDİN?➔
- BELİRTİLERİN VAR MIYDI, NE ZAMAN BAŞLADI?➔
- ÇİFT ÇİZGİYİ BATA KAÇ GÜN KALA GÖRDÜN?➔
- BU SÜRECİ YAŞAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYELERİN NELERDİR?➔
sağol canım-》 33 yasimdayim
-》 3. Ay tuttu
-》 3. Gebeliğim (ilki düşüktü)
-》 2. Çocuğum placak insallah
-》 2. Doğmum olacak
-》 bir düşüğüm var
-》 adetim 30 gün arayla vaktinde gelirsi
-》herhangi bir sağlık problemimiz yoktu
-》 jel kullandim spermi rahime daha hizli ulastiriyormus hamileligi destekleyen
-》hayir herhangi bir tedavi görmedik
-》 akintimi takip ettim ovulasyon testi piki göstermedi hic
-》 her 2 güne bir hatta yumurtlamanin oldugu gün ve ondan önceki günü üst üste degerlendirdik
-》 adetime 4 gün kala memeucu hassasiyeti ve alt karinda batmalar adete 3 gün kala adet sancim basladi
-》 hayalet cizgiyi bata 6 gün kala gördm 4 gün kala daha netti cizgi
-》 ovulasyon testlerine fazls güvenmemeliler pik göstermesigi halde yumurta catkiyor. Akintiyi takip etsinler akinti sefhaf sünen cinsten olursa yumurta aki gibi o günleri degerlendirsinler. Spermde sorun var ise o jeli kullanabilirler spermi hizlandirdigi icin. Markasi: pre-seed. Birde stres yapmamalari önemli malesef bende öyleyim ama yapmamak en dogrusu
e canım sana geçen gittiğinde yumurta var dememiş miydi ? erkenden ziyade geç yumurtlayacak olabilirsin vücudunu takip et sen ve değerlendirmeyi bırakma burda doktorun yumurta yok dediği ay hamile kalan bir sürü insan varKızlar tecrübesi olanlar lütfen yazabilir mi
Bir yumurta gelişip çatladıktan ne kadar sonra kaybolur?
Şuan doktordan çıktım adetimin 12.günü ve hiç gelişen folikül yok.
Doktorun dediği şey, adetli gelen hastalarda gelişen yumurta görüyoruz adet bitiminde yumurtlamış olabilirsin. İkinci ihtimal bu ay yumurtlamayacaksın!
İkinci ihtimali düşünmek istemiyorum.
Peki dedim dostinex erken yumurtatmış mıdır? Benim ki de soru yani.. Hayır dedi adetken gelişen yumurtan olduysa prolaktin düşüp onu çatlatmıştır dedi.
Normalde adetin 12.günü bir tane yumurta görmem lazımdı 13 mm 14mm dedi. Doğru çünkü geçen aylarda o günlerde yumurtam oluyordu. Şimdi hiç yok. Bu ay umudumu kaybettim resmen ya.
Geç yumurtlama da olabilir dedi.. Geç yumurtlama da yumurta ne zaman büyümeye başlıyor?
Çok uzun yazdım ama çok üzgünüm gerçekten
Ya belkide yumurtan çatladı?Kızlar tecrübesi olanlar lütfen yazabilir mi
Doktorun dediği şey, adetli gelen hastalarda gelişen yumurta görüyoruz adet bitiminde yumurtlamış olabilirsin. İkinci ihtimal bu ay yumurtlamayacaksın!
Peki dedim dostinex erken yumurtatmış mıdır? Benim ki de soru yani.. Hayır dedi adetken gelişen yumurtan olduysa prolaktin düşüp onu çatlatmıştır dedi.
Normalde adetin 12.günü bir tane yumurta görmem lazımdı 13 mm 14mm dedi. Doğru çünkü geçen aylarda o günlerde yumurtam oluyordu. Şimdi hiç yok. Bu ay umudumu kaybettim resmen ya.
Geç yumurtlama da olabilir dedi.. Geç yumurtlama da yumurta ne zaman büyümeye başlıyor?
Sirf gögüs ucu hafif yaniyodu ama tam belli degildi nasil farkina vardin diye sorarsan ilk hamileligimde de öyleydi hazta daha fenaydi simdi okadar degilsağol canımjeli not aldım. adetine 4 gün kaladan önce bi belirtin yok muydu ?
hayırlı olsun kuzum inşallah bize de nasip olurSirf gögüs ucu hafif yaniyodu ama tam belli degildi nasil farkina vardin diye sorarsan ilk hamileligimde de öyleydi hazta daha fenaydi simdi okadar degil
Canm yumurtalar adetten sonra gelisiyor yavas yavas ve adetten önce catliyor. Ha catlamayabiliyormusta illa her ay catlicak diye birsey yokmus ama o adet düzensizligi yasayanlarda veya yasi 30dan üzeriyse oluyormus diye okumustum. Sen nezaman gittik doktora adet bitmismiydi adete yakinmi gitrin adetliykenmi gittinKızlar tecrübesi olanlar lütfen yazabilir mi
Insallah kuzum hergün dua ediyorum hepinize ve inaniyorum bu ay ve önümüzdeki ay pes pese hayirli haberler gelecek insallahhayırlı olsun kuzum inşallah bize de nasip olur