Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Bizde bugun ikinci igneyi vurulduk kuzular. Aksamlari bi aktivite bi senlik oluyo 😂

Normalde ben yarin regl olucaktim, uc gun once oldum. Herseyi yarin regl tarihinin ilk gunu olarak ayarlamistik.
Cuma reglden sonra doktora ulasamadim hic bi sekilde, ne telefonlara ne maile cevap verdi. Bizde basladik ilaca. Insallah yarin aradigimda niye basladin bilmem ne demez.

Sınır olduğunu biliyorum bende heralde çok yüksek değil nasılsa diye ilaç vermedi diye düşündüm. Süt geliyorsa sıkıntı bende öyle bişey yok göğüs ağrısı da sadece adete yakın oluyor. Adet olayım gidicem doktora söylerim bakalım ne diyecek.
Mordus Mordus @terelellidenhalliceyim
Aynen baktır canım yüksekse de tedavisi çok etkili keşke bebek bekleyen herkesin sadece prolaktin sorunu olsa bit kadar ilaç herşeyi değiştiriyor.

Birde bir arkadaş memelerin uyarılmaması gerektiğini yazmıştı prolaktini yükseltebiliyormuş.. onu da yeni öğrendim burdan eşime dedim içi gitti :confused: baya bozuldu bu duruma ama yapcak bişe yok.

Sütyen takmıyorum zaten bol giyiyorum löngür löngür dolaşıyorum evde bir şey sürtmesin diye. Bakalım inşallah düşer de tek sorun buysa hemen etki eder inşallah.

Aynen baktır canım yüksekse de tedavisi çok etkili keşke bebek bekleyen herkesin sadece prolaktin sorunu olsa bit kadar ilaç herşeyi değiştiriyor.

Birde bir arkadaş memelerin uyarılmaması gerektiğini yazmıştı prolaktini yükseltebiliyormuş.. onu da yeni öğrendim burdan eşime dedim içi gitti :confused: baya bozuldu bu duruma ama yapcak bişe yok.

Sütyen takmıyorum zaten bol giyiyorum löngür löngür dolaşıyorum evde bir şey sürtmesin diye. Bakalım inşallah düşer de tek sorun buysa hemen etki eder inşallah.
Kuru incir de yükseltiyormuş haberin olsun

Adetine 7 gün varken nasıl çizgi çıkıyor anlamadım canım benim sat 8 Aralık adetimi 3 gün geçtim bu aksam dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama sonuç negatif çıktı bakalım kan tahlili vericem bı kac gün sonra ama üzuldum yani bu aksam
var mı bende anlamadim canım hayalet çizgide olabilir yoktur zaten ya 😆

var mı bende anlamadim canım hayalet çizgide olabilir yoktur zaten ya 😆

Adetine 7 gün varken nasıl çizgi çıkıyor anlamadım canım benim sat 8 Aralık adetimi 3 gün geçtim bu aksam dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama sonuç negatif çıktı bakalım kan tahlili vericem bı kac gün sonra ama üzuldum yani bu aksam
üzülme nolur Allahım dediginolur ben gırgıra vurdum artık bu konuyu napalim nasibimuz diyecez brkliyecez insallah 2mizdede vardır genişler

ya keşke dediğin gibi sadece prolaktin sorunu olsa kolay çözümü olan bişey. Geçen haftalarda konuşmuştuk burda ben yazmıştım göğüslerin uyarılmaması,dar sütyen etkiliyor yasaklı bölge ilan ettim eşime demiştim yasak masak dinlenmiyor gerçi de:KK48:bende sütyen hiç sevmem şuan hep yükseklerde olmak isteyen prolaktinimiz bebiş olunca da işe yarar inşallah:-)

Benimde yüksek ploraktin 40 üzeri. Ilac verdı dostınex hergun testere dişli aslan pençesi içiyorum bide.ama benm gogsumden sut gelme felan yoktu tek belırtim gebe kalamama ve yüzde sivilceler aylardır geçmeyen. Ilac cok etkılı ama inş tek sorun budurda düşünce kalabılırım

X