Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Bnce 16.gun geç adet döngün 27-28de bir dönüyorsa. Bnmki 12.gun çağırdı

kızlar selam benimde adetine 7 gün var bugün dayanamayıp test yaptım hayalet ďesem yeridir ama çok cokkk silik bir çizgi fark ettim ve şuan kendimle polemik yaşıyorum o çizgi var mı yok mu diye olmasa göremezdim demekten de geçemiyorum

Canım baya dayanamışsın:)) yumurtlama nın 7.günü mü bugün:))) erken yumurtladıysan bir ihtimal görebilirsin de eğer 7.gün ise biraz zor. Fotoğrafı var mı yükleyebilir misin?

Benimde 13.01 regl tarihim ne hikmetse geçen ay dibine kadar yasadığım belirtinin zerresi yok demek ki psikolojikmiş göğüs dolgunlaşması hafifte arada yoklayan kasık ağrısı o kadar sadece dün gece baya sırt ağrısı yaşadım bugünde her fırsatta uyudum halsizlik hafif baş ağrısı vardı ama bu ayda olmayacak tahminimce artık bekleyip göreceğim

Benim de 7 günüm var adetime bu kadar erken çıktıysa ne güzel... Çok sevindim inşallah vardır. Ikigun geçince tekrar yap testi canım benim. Haberlerini bekliyoruz.

Mordus benim prolaktin hep 26, 27 çıkar doktor bana demedi hiç düşür diye
Sınır kabul ediyorlarmış o civarları. Bana 31'ken bile ilaç vermemişlerdi. Birkaç ay dene olmazsa bakarız demişti doktor. Tek başına prolaktin yüksekliği engel olmayabiliyormuş sanırım. Çok yükselmedikçe ilaç vermemeyi tercih ediyorlar.

Adetine 7 gün varken nasıl çizgi çıkıyor anlamadım canım benim sat 8 Aralık adetimi 3 gün geçtim bu aksam dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama sonuç negatif çıktı bakalım kan tahlili vericem bı kac gün sonra ama üzuldum yani bu aksam

Mordus benim prolaktin hep 26, 27 çıkar doktor bana demedi hiç düşür diye
Benim de 27 küsür çıktı 2 tablet yazdı biraz da ben istedim yani yazmasını çünkü kendimi biliyorum yükseldiğine emindim. Sınırda da olsa bence takip edilmeli. geçen ay çok canım yandı meme ağrısından sol memeden süt geldi hatta o yüzden ilacı aldım.

İlk gebe kaldığım ay 39du hemen kullandım ilacı vesile oldu çok şükür.

Doktor da 10lara düşerse hamile kalırsın dedi. Geçen de burdan kızlara sordum ama gören olmadı sanırım.. Adetliylen sınırda çıkan prolaktin yumurtalamada daha da artıyor ve çatlamayı mı önlüyor bilgisi olan varsa bilgilendirir miii. Geçen ayki yumurtlama döneminde baya yüksek çıkardı benim çünkü memeler fenaydı...

Bence sen tekrar baktır değerine.

Sınır olduğunu biliyorum bende heralde çok yüksek değil nasılsa diye ilaç vermedi diye düşündüm. Süt geliyorsa sıkıntı bende öyle bişey yok göğüs ağrısı da sadece adete yakın oluyor. Adet olayım gidicem doktora söylerim bakalım ne diyecek.
Mordus @terelellidenhalliceyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…