- 13 Kasım 2020
- 2.749
- 4.247
Neden oyle dusundum gecen dedim ya size yumurtlama testıne reglının 12.gunu basladım negatif ama genede kırmızısı gozukuyor onceden bu tarıhlerde daha silik cıkıyordu. Dostınex yada testere dişli aslan pencsı cayı bılmıyorum ama bence etkı ettı belkide yumurta daha buyufu suan gcen aylara göre pik olunca anlıcam. Belkıde dostınex de yumurta hazıraa çatlattı değer düşünceMordus doğru diyor
kendimi arıyorken olmaktan korktuğum yerdeyim youtube gebe kalmak için önerilerdeyim...Hanımlar nerelerdesiniz ses verin
@Uzaygemisi35 @GeminiWomanfiona13 @pcoscuk @sedanur4004 @mell_in_shell @Uzunkiprik @minik mucize92 @zeynep-ahmet @cukulatam @Rojda56 @Dilhansah @Ankara1986 @Masalmina @venushatun28
o önerilerden denenmeyen şey kaldı mı acabakendimi arıyorken olmaktan korktuğum yerdeyim youtube gebe kalmak için önerilerdeyim...
kendimi arıyorken olmaktan korktuğum yerdeyim youtube gebe kalmak için önerilerdeyim...
maydonozlu sütlü buharlara oturmadık dahao önerilerden denenmeyen şey kaldı mı acaba
Ben hala 90derecelik açıdayımo önerilerden denenmeyen şey kaldı mı acaba
Bende oturmadm ya kist yapabilirmiş bırıne kist yapmış korktummaydonozlu sütlü buharlara oturmadık dahaalternatif tıpta yöntem bitmezzzz
haklısın daha kürlere ve buharlara geçiş yapmadıkmaydonozlu sütlü buharlara oturmadık dahaalternatif tıpta yöntem bitmezzzz
ne kadar süredir istiyorsun ?minseo rica etsem benide ekleyebilir misin bat 20 ocak
Evet canım geçen ay 14.günü 20 mm yumurtam vardı. Bu ay büyüyen sağdan soldan hiç yokmuş.e canım sana geçen gittiğinde yumurta var dememiş miydi ? erkenden ziyade geç yumurtlayacak olabilirsin vücudunu takip et sen ve değerlendirmeyi bırakma burda doktorun yumurta yok dediği ay hamile kalan bir sürü insan var
Ya işte onu düşünmek istiyorum bende çatladıysa ne zaman kaybolur yumurtaYa belkide yumurtan çatladı?
Onu bilmiyorum ama 24saat yaşıyor sanırım çatlaayıncaYa işte onu düşünmek istiyorum bende çatladıysa ne zaman kaybolur yumurta
2.çocuğum olacak inşallah ilk ay denememizhaklısın daha kürlere ve buharlara geçiş yapmadık
ne kadar süredir istiyorsun ?
Rahim ağzı mı darmış canım? Bunu bi kaç kişiden duydum ama tam bilgim yokMerhaba kızlar Günaydınlar hayırlı haftalar olsun inşallah cümleten dün araştırırken gördüm de rahim kanalında darlık diye bir durum varmış benimde film çekilirken doktorum bana rahim kanalın o kadar dar ki zorla çekebildim demişti sen adet olurken ağrın çok olmuyor mu ya dedi dedim oluyor sormayın ama konu orda kaldı şimdi araştırınca rahim darlığı da normal yolla gebe kalamamaya yol açabiliyormuş böyle bir durum yaşan var mı aranızda çok moralim bozuldu ya
Tamam canım gün içinde eklerim2.çocuğum olacak inşallah ilk ay denememiz
galiba kuzum zorla çektim dedi doktor ya rahim kanalın dedi yada rahim ağzın o an anestezinin etkisiyle pek hatırlamıyorum ama çok üzüldüm ya ilk doğumdan sonra düzeliryormuş sanırım yada bunun için ameliyat olanlar bile varmışRahim ağzı mı darmış canım? Bunu bi kaç kişiden duydum ama tam bilgim yok
Canım normalde adet ortası yumurtam olurdu. Bugun 12.günü hiç görmeyince belkide adetliyken yumurtan vardı çatladı dedi veya hiç olmayacak dedi.Canm yumurtalar adetten sonra gelisiyor yavas yavas ve adetten önce catliyor. Ha catlamayabiliyormusta illa her ay catlicak diye birsey yokmus ama o adet düzensizligi yasayanlarda veya yasi 30dan üzeriyse oluyormus diye okumustum. Sen nezaman gittik doktora adet bitmismiydi adete yakinmi gitrin adetliykenmi gittin
Tam canım tesekkurlerTamam canım gün içinde eklerim