Aynen baktır canım yüksekse de tedavisi çok etkili keşke bebek bekleyen herkesin sadece prolaktin sorunu olsa bit kadar ilaç herşeyi değiştiriyor.Sınır olduğunu biliyorum bende heralde çok yüksek değil nasılsa diye ilaç vermedi diye düşündüm. Süt geliyorsa sıkıntı bende öyle bişey yok göğüs ağrısı da sadece adete yakın oluyor. Adet olayım gidicem doktora söylerim bakalım ne diyecek.
Mordus @terelellidenhalliceyim
Kuru incir de yükseltiyormuş haberin olsunAynen baktır canım yüksekse de tedavisi çok etkili keşke bebek bekleyen herkesin sadece prolaktin sorunu olsa bit kadar ilaç herşeyi değiştiriyor.
Birde bir arkadaş memelerin uyarılmaması gerektiğini yazmıştı prolaktini yükseltebiliyormuş.. onu da yeni öğrendim burdan eşime dedim içi gittibaya bozuldu bu duruma ama yapcak bişe yok.
Sütyen takmıyorum zaten bol giyiyorum löngür löngür dolaşıyorum evde bir şey sürtmesin diye. Bakalım inşallah düşer de tek sorun buysa hemen etki eder inşallah.
Tek tuk yerdim önceden ama bu ay bir tane bile yemedim. Saldım bu ay ya. Kısmet.Kuru incir de yükseltiyormuş haberin olsun
var mı bende anlamadim canım hayalet çizgide olabilir yoktur zaten yaAdetine 7 gün varken nasıl çizgi çıkıyor anlamadım canım benim sat 8 Aralık adetimi 3 gün geçtim bu aksam dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama sonuç negatif çıktı bakalım kan tahlili vericem bı kac gün sonra ama üzuldum yani bu aksam
var mı bende anlamadim canım hayalet çizgide olabilir yoktur zaten ya
üzülme nolur Allahım dediginolur ben gırgıra vurdum artık bu konuyu napalim nasibimuz diyecez brkliyecez insallah 2mizdede vardır genişlerAdetine 7 gün varken nasıl çizgi çıkıyor anlamadım canım benim sat 8 Aralık adetimi 3 gün geçtim bu aksam dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama sonuç negatif çıktı bakalım kan tahlili vericem bı kac gün sonra ama üzuldum yani bu aksam
ya keşke dediğin gibi sadece prolaktin sorunu olsa kolay çözümü olan bişey. Geçen haftalarda konuşmuştuk burda ben yazmıştım göğüslerin uyarılmaması,dar sütyen etkiliyor yasaklı bölge ilan ettim eşime demiştim yasak masak dinlenmiyor gerçi deAynen baktır canım yüksekse de tedavisi çok etkili keşke bebek bekleyen herkesin sadece prolaktin sorunu olsa bit kadar ilaç herşeyi değiştiriyor.
Birde bir arkadaş memelerin uyarılmaması gerektiğini yazmıştı prolaktini yükseltebiliyormuş.. onu da yeni öğrendim burdan eşime dedim içi gittibaya bozuldu bu duruma ama yapcak bişe yok.
Sütyen takmıyorum zaten bol giyiyorum löngür löngür dolaşıyorum evde bir şey sürtmesin diye. Bakalım inşallah düşer de tek sorun buysa hemen etki eder inşallah.
Benimde yüksek ploraktin 40 üzeri. Ilac verdı dostınex hergun testere dişli aslan pençesi içiyorum bide.ama benm gogsumden sut gelme felan yoktu tek belırtim gebe kalamama ve yüzde sivilceler aylardır geçmeyen. Ilac cok etkılı ama inş tek sorun budurda düşünce kalabılırımAynen baktır canım yüksekse de tedavisi çok etkili keşke bebek bekleyen herkesin sadece prolaktin sorunu olsa bit kadar ilaç herşeyi değiştiriyor.
Günaydın bebişlerGünaydın kızlar iyi haftalar
BurdayııımmmHanımlar nerelerdesiniz ses verin
U Uzaygemisi35GeminiWoman fiona13 pcoscuk S sedanur4004 mell_in_shell Uzunkiprik M minik mucize92 zeynep-ahmet cukulatam Novaa Dilhansah Ankara1986 M Masalmina @venushatun28
Yıkılmadık ama ayakta da değilizBurdayııımmmEvet bu aralar sessiz burası hepimiz yorulduk galiba biraz
Kesinlikle değilizYıkılmadık ama ayakta da değiliz
| 05.01.2021 | 5 AY |
| 07.01.2021 | 9 AY |
B Bayankirpik17 | 08.01.2021 | 12 AY |
| 09.01.2021 | 25 AY |
| 09.01.2021 | 13 AY |
D Dehsetul Vahset | 09.01.2021 | 4 AY |
A Akasya10 | 10.01.2021 | 12 AY |
A Aleyna0825 | 10.01.2021 | 10 AY |
K Kivircikkhatun | 11.01.2021 | 4 AY |