Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Ayseee1987 senin de böyle bir durum vardı galiba di mi ? doktor gebe kalman ile ilgili bi sorun olacağını söylemiş miydi ?

Onu bilmiyorum ama 24saat yaşıyor sanırım çatlaayınca
Tek pişmanlığım adetin beşinci günü gittiğimde muayene olmamam sadece kan verdim prolaktin için çıktım muayene olsaydım gelişen yumurta varsa görmüş olurdum şuan bu belirsizliği yaşamazdım. Acaba var mıydı yumurta ya of. Geç yumurtlama da olur diyince onu da hiç bilmiyorum ne zaman büyür 16.günü gitcem bidaha

Sen normal değerlendirmeye devam et bence günleri

Daha pik olmadı mı senin kaçıncı gündesin. İşte doktorun da dediği kulağıma güzel ilişen tek şey oydu hale hazırda yumurtan varsa prolaktin ilacı değerini düşürüp adet bitiminde çatlatmıştır belki dedi. Kamerayı çıkarttı vajinadan ikinciye bidaha baktı banada net gösterdi. Hiç yoktu.

14.gunum bugün beklıyorum bkalm bugun daha yapmadım. 12de felan yaparım. Her ay değişiyor pik günü.

Ozaman zaten olmazki stresle. Normal kocanla aşkını yaşa yani bebek diye düşünme
Yo hiç öyle bebek için yapmıyorum o işi ama böyle de duyunca modum düştü inşallah senin yumurtan güzel büyür dostinex in faydasını görürsün. Ben ilk kullandığım zaman ki gibi hemen etki eder diye düşündüm ama ortada yumurta yok neyse hayırlısı

Kızlar bugün D0RIS arkadaşımız ikinci transferini olacak hep birlikte güzel enerjiler gönderelim kendisine
kuzum yine iptal. Rahim kalınlığım azalmış. Bir de gece adet sancısı gibi sancım başladı. Doktor iptal etti transferi. Riske atmayalım dedi. 20-21 ocakta regli olucam. 27-28 i gibi tekrar kontrole gidicem

kuzum yine iptal. Rahim kalınlığım azalmış. Bir de gece adet sancısı gibi sancım başladı. Doktor iptal etti transferi. Riske atmayalım dedi. 20-21 ocakta regli olucam. 27-28 i gibi tekrar kontrole gidicem
aa neden öyle olmuş ki canım

hiç stres etmee bence düşünce çatladı. dıyorum ya daha 12.günde kırmızı cizgi cıktı ovü testınde normalde silik olur pike ıkı gun kala kızarmaya başlar. kesınlıkle bı etkısı vardır yanı. ovü testi yap bıyandan olmadı.

aminn inşallahh etkısını gorururm

Hiç kullanmadım canım ovulasyon testi belki öbür ay kullanırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…