galiba kuzum zorla çektim dedi doktor ya rahim kanalın dedi yada rahim ağzın o an anestezinin etkisiyle pek hatırlamıyorum ama çok üzüldüm ya ilk doğumdan sonra düzeliryormuş sanırım yada bunun için ameliyat olanlar bile varmışallahım çok korkuyorum ya
Çoğunlukla sessiz takipteyim ama buralardayımHanımlar nerelerdesiniz ses verin
@Uzaygemisi35GeminiWoman @fiona13 @pcoscuk @sedanur4004 @mell_in_shell @Uzunkiprik @minik mucize92 @zeynep-ahmet @cukulatam @Rojda56 @Dilhansah Ankara1986 @Masalmina @venushatun28
Tek pişmanlığım adetin beşinci günü gittiğimde muayene olmamam sadece kan verdim prolaktin için çıktım muayene olsaydım gelişen yumurta varsa görmüş olurdum şuan bu belirsizliği yaşamazdım. Acaba var mıydı yumurta ya of. Geç yumurtlama da olur diyince onu da hiç bilmiyorum ne zaman büyür 16.günü gitcem bidahaOnu bilmiyorum ama 24saat yaşıyor sanırım çatlaayınca
Onunki dar değil eğriydi diye hatırlıyorum kuzuAyseee1987 senin de böyle bir durum vardı galiba di mi ? doktor gebe kalman ile ilgili bi sorun olacağını söylemiş miydi ?
Sen normal değerlendirmeye devam et bence günleriTek pişmanlığım adetin beşinci günü gittiğimde muayene olmamam sadece kan verdim prolaktin için çıktım muayene olsaydım gelişen yumurta varsa görmüş olurdum şuan bu belirsizliği yaşamazdım. Acaba var mıydı yumurta ya of. Geç yumurtlama da olur diyince onu da hiç bilmiyorum ne zaman büyür 16.günü gitcem bidaha
Daha pik olmadı mı senin kaçıncı gündesin. İşte doktorun da dediği kulağıma güzel ilişen tek şey oydu hale hazırda yumurtan varsa prolaktin ilacı değerini düşürüp adet bitiminde çatlatmıştır belki dedi. Kamerayı çıkarttı vajinadan ikinciye bidaha baktı banada net gösterdi. Hiç yoktu.Neden oyle dusundum gecen dedim ya size yumurtlama testıne reglının 12.gunu basladım negatif ama genede kırmızısı gozukuyor onceden bu tarıhlerde daha silik cıkıyordu. Dostınex yada testere dişli aslan pencsı cayı bılmıyorum ama bence etkı ettı belkide yumurta daha buyufu suan gcen aylara göre pik olunca anlıcam. Belkıde dostınex de yumurta hazıraa çatlattı değer düşünce
Arada ses verinÇoğunlukla sessiz takipteyim ama buralardayım
Olabilir canım tam hatırlayamadım ben deOnunki dar değil eğriydi diye hatırlıyorum kuzu
Valla hiç yapasım gelmiyo o işi bunları duyunca ne bilimSen normal değerlendirmeye devam et bence günleri
Ozaman zaten olmazki stresle. Normal kocanla aşkını yaşa yani bebek diye düşünmeValla hiç yapasım gelmiyo o işi bunları duyunca ne bilim
14.gunum bugün beklıyorum bkalm bugun daha yapmadım. 12de felan yaparım. Her ay değişiyor pik günü.Daha pik olmadı mı senin kaçıncı gündesin. İşte doktorun da dediği kulağıma güzel ilişen tek şey oydu hale hazırda yumurtan varsa prolaktin ilacı değerini düşürüp adet bitiminde çatlatmıştır belki dedi. Kamerayı çıkarttı vajinadan ikinciye bidaha baktı banada net gösterdi. Hiç yoktu.
Yo hiç öyle bebek için yapmıyorum o işi ama böyle de duyunca modum düştü inşallah senin yumurtan güzel büyür dostinex in faydasını görürsün. Ben ilk kullandığım zaman ki gibi hemen etki eder diye düşündüm ama ortada yumurta yok neyse hayırlısıOzaman zaten olmazki stresle. Normal kocanla aşkını yaşa yani bebek diye düşünme
Merhaba benimde 22 ocak cok heyecanMerhaba kizlarrrrrr ben de 2 aydir deniyorum 3. Ay olucak bat 30 ocakminseo
kuzum yine iptal. Rahim kalınlığım azalmış. Bir de gece adet sancısı gibi sancım başladı. Doktor iptal etti transferi. Riske atmayalım dedi. 20-21 ocakta regli olucam. 27-28 i gibi tekrar kontrole gidicemKızlar bugünD0RIS arkadaşımız ikinci transferini olacak hep birlikte güzel enerjiler gönderelim kendisine
aa neden öyle olmuş ki canımkuzum yine iptal. Rahim kalınlığım azalmış. Bir de gece adet sancısı gibi sancım başladı. Doktor iptal etti transferi. Riske atmayalım dedi. 20-21 ocakta regli olucam. 27-28 i gibi tekrar kontrole gidicem
hiç stres etmee bence düşünce çatladı. dıyorum ya daha 12.günde kırmızı cizgi cıktı ovü testınde normalde silik olur pike ıkı gun kala kızarmaya başlar. kesınlıkle bı etkısı vardır yanı. ovü testi yap bıyandan olmadı.Yo hiç öyle bebek için yapmıyorum o işi ama böyle de duyunca modum düştü inşallah senin yumurtan güzel büyür dostinex in faydasını görürsün. Ben ilk kullandığım zaman ki gibi hemen etki eder diye düşündüm ama ortada yumurta yok neyse hayırlısı
aminn inşallahh etkısını gorururmYo hiç öyle bebek için yapmıyorum o işi ama böyle de duyunca modum düştü inşallah senin yumurtan güzel büyür dostinex in faydasını görürsün. Ben ilk kullandığım zaman ki gibi hemen etki eder diye düşündüm ama ortada yumurta yok neyse hayırlısı
Hiç kullanmadım canım ovulasyon testi belki öbür ay kullanırım artıkhiç stres etmee bence düşünce çatladı. dıyorum ya daha 12.günde kırmızı cizgi cıktı ovü testınde normalde silik olur pike ıkı gun kala kızarmaya başlar. kesınlıkle bı etkısı vardır yanı. ovü testi yap bıyandan olmadı.
Bu sefer fazla ilaç kullanmadan doğal ilerlemiştik. Progesteron fazlalaşınca inceltebiliyormuş. En son kontrolde normalmiş aslında ama şimdi böyle olmuş. Olabiliyor dedi doktor. Hayırlısı diyelim napalımaa neden öyle olmuş ki canım
kullan bencede inş gerek kalmazda:))Hiç kullanmadım canım ovulasyon testi belki öbür ay kullanırım artık