Belki de yerleşme kanamasidirbenim bat 6 ocak benim.7 ocak gece geldi pembelik 3 gundur de boyle her gun bir alameti farika geliyor ama beyaz akintinin içinde kirmizi catlaklar gibi. sökülmedi yani adetim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki de yerleşme kanamasidirbenim bat 6 ocak benim.7 ocak gece geldi pembelik 3 gundur de boyle her gun bir alameti farika geliyor ama beyaz akintinin içinde kirmizi catlaklar gibi. sökülmedi yani adetim
Bnce 16.gun geç adet döngün 27-28de bir dönüyorsa. Bnmki 12.gun çağırdıDurgun topiğe bende bir soru sorayım kızlar.
Doktor 16.günü çağırdı yumurtaya bakmak için kafama takılıyo gittiğimde çatlatma iğnesi için geç kalınmaz mı diye
çünkü geçen ay 14.günümde 20mm yumurta vardı
O yüzden 16.günü daha da büyür sağlıksız olur mu diye düşünmeden edemiyorum. Yarın 12.günüm gidip kaç mm olduğuna baktırsam mı? Ona göre şu gün gel dese?
Dostinexçiğimi de içtim bitirdim. Meme ağrısı yaptı sanki meme ucumu içerden çekiyorlar damarlarım yanıyo zonkluyo. İşe yaradığı için mi öyle oldu yoksa işe yaramadı mı kafama takılıyor. İlk gebeliğimde kullandığımda böyle ağrı hiç hatırlamıyorum meğer o sene doktor bana ağrı kesici de yazmış dostinex ağır olduğu için belki ondan hatırlamıyorum.
Prolaktin 10lara düşerse hamile kalırsın demişti geçen hafta doktorum inşallah düşmüştür.
Evet 28.günde falan oluyordum bu ay erken oldum dengesizleşti ama yani 16.günü çağırması da saçma geldi o yüzden erken gideyim ben nolur nolmazBnce 16.gun geç adet döngün 27-28de bir dönüyorsa. Bnmki 12.gun çağırdı
Anladim cok tesekkur ederim cnmRiva ederim yok arada bi olur öyle sapmalar endişelenmeyin. Vücut yeni duruma adapte olmaya çalışır
Canım baya dayanamışsın:)) yumurtlama nın 7.günü mü bugün:))) erken yumurtladıysan bir ihtimal görebilirsin de eğer 7.gün ise biraz zor. Fotoğrafı var mı yükleyebilir misin?kızlar selam benimde adetine 7 gün var bugün dayanamayıp test yaptım hayalet ďesem yeridir ama çok cokkk silik bir çizgi fark ettim ve şuan kendimle polemik yaşıyorum o çizgi var mı yok mu diye olmasa göremezdim demekten de geçemiyorum
kız ne resmi ben bile göremiyorum nerdeyse hahahhaCanım baya dayanamışsın:)) yumurtlama nın 7.günü mü bugün:))) erken yumurtladıysan bir ihtimal görebilirsin de eğer 7.gün ise biraz zor. Fotoğrafı var mı yükleyebilir misin?
20 aralıkta adet olmuştum en son şuan yeni adet olmama 7 gün kaldıCanım baya dayanamışsın:)) yumurtlama nın 7.günü mü bugün:))) erken yumurtladıysan bir ihtimal görebilirsin de eğer 7.gün ise biraz zor. Fotoğrafı var mı yükleyebilir misin?
Benim de 7 günüm var adetime bu kadar erken çıktıysa ne güzel... Çok sevindim inşallah vardır. Ikigun geçince tekrar yap testi canım benim. Haberlerini bekliyoruz.kızlar selam benimde adetine 7 gün var bugün dayanamayıp test yaptım hayalet ďesem yeridir ama çok cokkk silik bir çizgi fark ettim ve şuan kendimle polemik yaşıyorum o çizgi var mı yok mu diye olmasa göremezdim demekten de geçemiyorum
Canım o zaman inşallah içine doğmuştur.. İnşallah hissetmişsindirben ne kadar bakarsam bakayım göremiyorum çünkü.kız ne resmi ben bile göremiyorum nerdeyse hahahha
Sınır kabul ediyorlarmış o civarları. Bana 31'ken bile ilaç vermemişlerdi. Birkaç ay dene olmazsa bakarız demişti doktor. Tek başına prolaktin yüksekliği engel olmayabiliyormuş sanırım. Çok yükselmedikçe ilaç vermemeyi tercih ediyorlar.Mordus benim prolaktin hep 26, 27 çıkar doktor bana demedi hiç düşür diye
Benim de 7 günüm var adetime bu kadar erken çıktıysa ne güzel... Çok sevindim inşallah vardır. Ikigun geçince tekrar yap testi canım benim. Haberlerini bekliyoruz.
Adetine 7 gün varken nasıl çizgi çıkıyor anlamadım canım benim sat 8 Aralık adetimi 3 gün geçtim bu aksam dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama sonuç negatif çıktı bakalım kan tahlili vericem bı kac gün sonra ama üzuldum yani bu aksamkızlar selam benimde adetine 7 gün var bugün dayanamayıp test yaptım hayalet ďesem yeridir ama çok cokkk silik bir çizgi fark ettim ve şuan kendimle polemik yaşıyorum o çizgi var mı yok mu diye olmasa göremezdim demekten de geçemiyorum
Sen kıpırdanmaya başlıyorsun duramıcan yineHaaa bak bide ateşim yüksek 36.7 36.8 felan normalde gün içinde 35.4 felan olur. Yumurtlama haftasındayım diye sanırım. Sabah öle meraktan ölçtüm
Benim de 27 küsür çıktı 2 tablet yazdı biraz da ben istedim yani yazmasını çünkü kendimi biliyorum yükseldiğine emindim. Sınırda da olsa bence takip edilmeli. geçen ay çok canım yandı meme ağrısından sol memeden süt geldi hatta o yüzden ilacı aldım.Mordus benim prolaktin hep 26, 27 çıkar doktor bana demedi hiç düşür diye
Yok ya pek değil yumurta çatlasın ondan snra sanırımSen kıpırdanmaya başlıyorsun duramıcan yine