Riva ederim yok arada bi olur öyle sapmalar endişelenmeyin. Vücut yeni duruma adapte olmaya çalışırCevapladiginiz icin tesekkur ederim. Bende korktum açıkcası kist falanmı oldu diye
Ben de aynısını düşündüm. Bu ay malesef gebe olma ihtimalim çok düşük sorum falan da yok.. Yoksa girip bir şeyler yazacaktım konu da bulamadımNormalde buraya girince okunmamış sayfalar birikmiş olurdu şimdi ise 1 yada 2 sayfa birikmiş oluyo niye böyle olduk bu ay kızlar??? Çok durgun buralar
Ne heves kaldı ne umutNormalde buraya girince okunmamış sayfalar birikmiş olurdu şimdi ise 1 yada 2 sayfa birikmiş oluyo niye böyle olduk bu ay kızlar??? Çok durgun buralar
Aynen ben de artık bu süreçten çok bunaldım. Tedavi aşamasında bile ne bi belirti ne bişey umut edecek hiç bişey yok.Ben de aynısını düşündüm. Bu ay malesef gebe olma ihtimalim çok düşük sorum falan da yok.. Yoksa girip bir şeyler yazacaktım konu da bulamadımyok mu regl günü bugün yarın olanlarda belirti bir güzel haber bir soru kızlar???
Bi salmışlık Söz konusuBu ay hepımız cok rahat sakin felanız ya ay sonu herkes gebe kalıyormuş,belkide bunun olayı budur
AynenBi salmışlık Söz konusu
Inşallah inşallah isteyen herkese yaşatsın bu sevinci rabbimBu ay hepımız cok rahat sakin felanız ya ay sonu herkes gebe kalıyormuş,belkide bunun olayı budur
Aminn inşallahInşallah inşallah isteyen herkese yaşatsın bu sevinci rabbim
Belki de olmaz. Bakarsın canım sürpriz olur.Aynen ben de artık bu süreçten çok bunaldım. Tedavi aşamasında bile ne bi belirti ne bişey umut edecek hiç bişey yok.
Nasip be kuzum aynen öyle dicem ben de aa hiçte istemiyoduk nasıl oldu ki şoktayımBelki de olmaz. Bakarsın canım sürpriz olur.
Herkese de hiç beklemiyorduk, aniden ya, plansız tabi, bize de sürpriz oldu deriz
Canım bence git endişende haklısın yumurta çok büyüyünce kalitesi düşüyor zaten çatlatma iğnesi vurulunca da 2 3 mm daha büyüyormuş. Benim mesela kontrole gittiğimde 16 mm lerdeydi doktor 2 gün sonra vurul dedi muhtemelen 20 mm de olmuştur vurulduğum gün iğne de 1 2 mm büyütse tam idealDurgun topiğe bende bir soru sorayım kızlar.
Doktor 16.günü çağırdı yumurtaya bakmak için kafama takılıyo gittiğimde çatlatma iğnesi için geç kalınmaz mı diye
çünkü geçen ay 14.günümde 20mm yumurta vardı
O yüzden 16.günü daha da büyür sağlıksız olur mu diye düşünmeden edemiyorum. Yarın 12.günüm gidip kaç mm olduğuna baktırsam mı? Ona göre şu gün gel dese?
Dostinexçiğimi de içtim bitirdim. Meme ağrısı yaptı sanki meme ucumu içerden çekiyorlar damarlarım yanıyo zonkluyo. İşe yaradığı için mi öyle oldu yoksa işe yaramadı mı kafama takılıyor. İlk gebeliğimde kullandığımda böyle ağrı hiç hatırlamıyorum meğer o sene doktor bana ağrı kesici de yazmış dostinex ağır olduğu için belki ondan hatırlamıyorum.
Prolaktin 10lara düşerse hamile kalırsın demişti geçen hafta doktorum inşallah düşmüştür.
Aynen ben gideyim yarın ya mübarek kadın da full doluymuş aradan girebilirsem gircem muayene olcam bakalımNasip be kuzum aynen öyle dicem ben de aa hiçte istemiyoduk nasıl oldu ki şoktayım
Canım bence git endişende haklısın yumurta çok büyüyünce kalitesi düşüyor zaten çatlatma iğnesi vurulunca da 2 3 mm daha büyüyormuş. Benim mesela kontrole gittiğimde 16 mm lerdeydi doktor 2 gün sonra vurul dedi muhtemelen 20 mm de olmuştur vurulduğum gün iğne de 1 2 mm büyütse tam ideal
Haaa bak bide ateşim yüksek 36.7 36.8 felan normalde gün içinde 35.4 felan olur. Yumurtlama haftasındayım diye sanırım. Sabah öle meraktan ölçtümKızlar tek tek ileti yapamadım şuan.. haklısınız herkes salmış bu aybende bi hayıt içiyorum işte..bide her ay negatif görmenin verdiği bi alışılmışlık var napalım hayırlısı olsun inşallah
benim bat 6 ocak benim.7 ocak gece geldi pembelik 3 gundur de boyle her gun bir alameti farika geliyor ama beyaz akintinin içinde kirmizi catlaklar gibi. sökülmedi yani adetimAkinti devam ettikce iliskiyede devam edilmemi nezamab kuruluk oldu yumurtlama olmus oluyor. Hatta birgün sonrasini bile degerlendirin diyorlar. Senin bat nezaman?