Aaa o zaman senin düşük oldu ya o kadar pıhtı olması hala normal gelmedi bana mutlaka başka doktora da git içerde parça kalmaması lazımİyiyim canım yaa kanama devam ediyor işte. Kontrole gittim dün 5 gün daha devam ederse mutlaka haber ver dedi hala koca pıhtılar varmış rahimde. Israrla kimyasal diyen adam her kontrolde kürtaja gerek var mı diye bakıyor. Kimyasalda kürtaj mı olur Allah aşkına kendiyle çelişiyor belli işte düşük olduğu.
Pazartesi Adana'daki doktoruma gideceğim. Bakalım test falan isteyecek mi ne dicek?
En umutsuz vaka benim bu topikte kimselere vermem
Ah kızlar gelin sarılalım
Evet kuzum ben başından beri eminim düşük olduğuna zaten. Pazartesi gidicem işte kafam rahat etsin artık.Aaa o zaman senin düşük oldu ya o kadar pıhtı olması hala normal gelmedi bana mutlaka başka doktora da git içerde parça kalmaması lazım
Ah kızlar gelin sarılalım
Evet sanırım öyle çünkü benim adetten önce mutlaka 1 2 sivilcem çıkar. Bugün baktım ufaktan çıkmış bile. Bu ay da olmadıDaha cok erken belirti icin canm piskolojiktir.
Benim doktorum prolaktin için adetli olman önemli değil dedi.sabah aç karnına ve uyandıktan sonra1saat geçmesi gerekiyormuşKızlar yazmıştım ama cevap veren olmadı. Adetin 5.günü tahlil verilir mi? Prolaktin hormonu için.
Şeyi de çok merak ediyorum, yumurtalama döneminde prolaktin ne kadar yükselir? göğüsler o ara çok ağrıyor ya adete yakın yani o günlerdeki prolaktin yüksekliği çoksa yumurta çatlamıyor mu? Geçen ay acayip sancım olmuştu tek göğüsten süt geldi anladım yükseldiğini. doktor prolaktin 10lara düşerse hamile kalırsın dedi.Benim doktorum prolaktin için adetli olman önemli değil dedi.sabah aç karnına ve uyandıktan sonra1saat geçmesi gerekiyormuş
Canımmm hadi bu sefer inşallah dua edicem senin için
5 gün kala sonuç alan da var, 3 gün kala da. Sizin kaç gün var?Erken gebelik testini battan kaç gün önce yapabiliriz?
Bat 13 Ocak.5 gün kala sonuç alan da var, 3 gün kala da. Sizin kaç gün var?
Teşekkür ederim kuzumCanımmm hadi bu sefer inşallah dua edicem senin için
İnanın bu konuda bir bilgim yok ama dediğiniz gibi bendede baya hassasiyet oluyor şişme oluyor süt yada sıvı gelmiyor bendenŞeyi de çok merak ediyorum, yumurtalama döneminde prolaktin ne kadar yükselir? göğüsler o ara çok ağrıyor ya adete yakın yani o günlerdeki prolaktin yüksekliği çoksa yumurta çatlamıyor mu? Geçen ay acayip sancım olmuştu tek göğüsten süt geldi anladım yükseldiğini. doktor prolaktin 10lara düşerse hamile kalırsın dedi.
Kimsenin bilgisi yok galibaAdetime 5 gün var bu test ovulasyon testi tekrar mi yumurta olacak ben anlamadım bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
İyi geceler canım inşallah görürsün bu ay faydasını :)İyi geceler kızlar
Hayıta devam9. Gün
Bakalım bi faydası olucak mı