- 23 Ağustos 2020
- 315
- 519
- 30
bence yapabilirsiniz yarın ilk idrarla, en azından deneyebilirsiniz erken test ise.Bat 13 Ocak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence yapabilirsiniz yarın ilk idrarla, en azından deneyebilirsiniz erken test ise.Bat 13 Ocak.
Şifa olsun canımİyi geceler kızlar
Hayıta devam 9. Gün
Bakalım bi faydası olucak mı
İyi geceler canım inşallah görürsün bu ay faydasını :)
Sağolun kızlar inşallahŞifa olsun canım
Hayirlisi olsn hayirli haberlerini bekliyorumAnladım canım bende pazartesi kan vermeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı insallh
Hemen ümitsizlige katilma canm. Bekle adet olacakmisin belkide olmazsinEvet sanırım öyle çünkü benim adetten önce mutlaka 1 2 sivilcem çıkar. Bugün baktım ufaktan çıkmış bile. Bu ay da olmadı
Akinti devam ettikce iliskiyede devam edilmemi nezamab kuruluk oldu yumurtlama olmus oluyor. Hatta birgün sonrasini bile degerlendirin diyorlar. Senin bat nezaman?Kızlar merhaba dünden önce gece ilişkiden birkaç saat sonra akıntıyla karısık pembelik geldi. 1.5-2 gün oldu daha da bisey gelmedi. Normal battan 1 gün sonra oldu böyle. Testler negatif. herhalde sökülecektir ama bir ümit acaba mı diyorum? bu ay gün aşırı ilişki oldu yumurtlamami bilmiyorum zaten adetim de duzensiz oldugu için dünkü akintıya kadar ilişki oldu. Bu 4.denememiz ben de yoruldum artik bu konuyu dusunmekten
Csnm ben bu testlere cok güvenme derm bende hic asiri koyu olmadi cizgi ama yumurtlama haftasini akintidan anladm yoksa pik görmedm hic ben.... akintiki takip et derimKızlar bugün reglının 12.günü ovü testim. Yumurtlama günlerim genellikle 16. 19.fün felan oluyor değişiyor heray ama ilk defa 12.gün bukadar koyu gördüm sanırım genellikle bu tarihlerde bukadar koyu olmazdı bi iki güne pik olur gibi. TD aslan pençesi çayı işe yaramış olabilir mi acaba
Tamam hamile insanların duası kabul olurmuş derler sende dua edermisin rabbim insallh nasip etmistirHayirlisi olsn hayirli haberlerini bekliyorum
Ediyorum canm hepiniz icinde dua ediyorum rabbim kabul eylesin insallah hepinizede en kisa zamanda hayirli haber vermeyi nasip etsnTamam hamile insanların duası kabul olurmuş derler sende dua edermisin rabbim insallh nasip etmistir
Akıntım var iki gündür az az. Ama nezaman çatlama çizgisi görsem 14.gün adetim bakalmCsnm ben bu testlere cok güvenme derm bende hic asiri koyu olmadi cizgi ama yumurtlama haftasini akintidan anladm yoksa pik görmedm hic ben.... akintiki takip et derim
Korunmasız ilişkiye girdiğinizde böyle değişiklikler olabiliyor vücutta, reglde. Ben de ilk 2 ay yaşadım. Hayatımda gününü saatini şaşırmayan reglim 4 gün gecikmişti kanama her zamanki gibi olmadı falan.. Olabilir yani gayet normalMerhaba arkadaslar Ben adetime 9 gun kala Manda gebelige baktirdim 1.20 cikti adetime 2 gun kala evde gebelik testi yaptim negatifti normalde bat 9 ocak ama hala adet olmadim karnim asiri şiş ve sert gebelik olsa cikardi diye dusunuyorum zaten onceki adetime 13 aralikta oldu cok az surdu 1bucuk 2 gun kadar ve peceteye silence pembe leke geliyordu bu ayda bu sekilde oldu Ben sasirdim gercekten normalde adetlerim duzenlidir ama 2 aydir gebelik dusunuyorum ve boyle seyler yasadim benimle ayni durumu yasayan varmi Ben anlamlandiramiyorum bu durumu
2 gün önce %99 sonuç verir ama geç döllenme olduysa negatif gözükür. Reglinin üstünden 1 hafta geçince belli olurErken gebelik testini battan kaç gün önce yapabiliriz?
Bnmde 22 ocakBenide ekler mısınız bat 20 ocak
Aaa seninle yakınız hadi hayırlı sonuçlar alalım insallahBnmde 22 ocak
Aminnn inşallah ❤Aaa seninle yakınız hadi hayırlı sonuçlar alalım insallah
Cevapladiginiz icin tesekkur ederim. Bende korktum açıkcası kist falanmı oldu diyeKorunmasız ilişkiye girdiğinizde böyle değişiklikler olabiliyor vücutta, reglde. Ben de ilk 2 ay yaşadım. Hayatımda gününü saatini şaşırmayan reglim 4 gün gecikmişti kanama her zamanki gibi olmadı falan.. Olabilir yani gayet normal
Galiba yorulduk artıkNormalde buraya girince okunmamış sayfalar birikmiş olurdu şimdi ise 1 yada 2 sayfa birikmiş oluyo niye böyle olduk bu ay kızlar??? Çok durgun buralar