Sen iyi hissediyorsan gerisini kafana takma canım. Benim klomen biteli çok oldu canım cumartesi iğneyi vurdum işte, öyle rutindogrudur kuzum napalım cnm valla biliyosun ameliyat olacaktım kovid pozitif cıktıgı için yine olamadım ileri tarihe ertelendi bol stresli günler yaşıyorum her kafadan farklı bi ses çıkıyor kimi yeniden kapmışsındır diyor kimisi yok önceki virüsün kalıntılarından pozitif çıkmıştır diyo 35 gün anca olmuştu ilk pozitifliğin üstünden .anlıcağın belirsizlik ve stres içindeyim bol bolsen nasılsın kuzum keyifler yerinde mi klomenin bitti mi
Yok canım yanma çok teşekkür ederim. Bayılıyorum burada her konuda bir uzman bulmayacanım idrar yolları itihabı var abtibiyotik yada şase verir sana. sistit mesane iltihabı daha ağırı. yanma falan var mı idrarda kan? bol su iç
o zaman sistit değildir canım sen dayan damanacaya :)Yok canım yanma çok teşekkür ederim. Bayılıyorum burada her konuda bir uzman bulmaya
Uzman kadromuz çok güçlüYok canım yanma çok teşekkür ederim. Bayılıyorum burada her konuda bir uzman bulmaya
Tecrübeli arkadaşlarım dönüş yaparsanız çok sevinirim. Yumurtlamadan sonra benim akıntılarım devam ediyor, 7 gündür ve bununla birlikte kasık ağrısı da aynı şekilde. Normalde bat'a 2 3 gün kala başlar ama hiç geçmeyen bir kasık ağrım var, sanki her an adet olacakmışım gibi. Çok çabuk sinirleniyorum, her şeye alınıp ağlıyorum. Vücudumu tanıyamıyorum ilk defa böyle şeyler oluyor. Bat 13 Ocak, adetlerim düzenli, 25 günde bir, 4 gün sürüyor. Lütfen yorumlarınızı belirtin. Çok ihtiyacım var size.
Canım ovulasyon testi kullanmışsın yumurtlama günün bellidir eğer ikinci kez yakın zamanda yumurtlayıp döllenme olmadıysa çok zor yükselmesi... Adet tarihlerin mevsim geçişlerinde biraz sapmış ama normal böyle olması. Yalnız regl gün periyoduna bakarak bir sorun olmadığına emin olma. Doktor kontrolü şart.Kızlar adet döngüm hakkında bişey sormak istiyorum
Mayıs 29
Haziran 29
Temmuz 34
Ağustos 33
Eylül 33
Ekim 28
Kasım 29
Aralık 31 gün bu şekilde adet görmek normal mi?
Ovülasyon testi kullandım 4 ay ama bi türlü gebe kalamadım bu ay kasıklarımda hiç hissetmediğimiz bi şekilde ağrı ve batma hissettim adetime programa göre 4 gün var gösteriyor ama bugün hastaneye gittim beta hcg 0,26 çıktı yükselme olur mu? Bilgisi olan yardım ederse çok sevinirim
Kizlar anlayan yok mu ???Kizlar 44 gün geçti yine regl olmadim pko dan dun tahlil yapti doktor böyle çıktı anlayan var mi cok mu kötü?
Nerde canım tahlil göremedimKizlar anlayan yok mu ???
Canm ılac bu 30 tablet var sabah aksam içecek 290 TL. Üc ay kullancaksn demıs. Bu hanı bize folik asit verıyorlar ya o tarz sanırım. Eşimin bidaki ay alcagını pek sanmıyorumCanım verdiği ilacı yazabilir misin ben de kafaya taktım şimdi likefaksiyon mudur nedir onu
Canım, bu çok pahalı diğer ay bunu alın 60 tablet 80 tl içerik aynıCanm ılac bu 30 tablet var sabah aksam içecek 290 TL. Üc ay kullancaksn demıs. Bu hanı bize folik asit verıyorlar ya o tarz sanırım. Eşimin bidaki ay alcagını pek sanmıyorumAllah korusun değerleri düşerse alır belki
Canım, bu çok pahalı diğer ay bunu alın 60 tablet 80 tl içerik aynı
Nerde canım tahlil göremedim
Hamileliğiniz hayırlı olsunÇok teşekkür ederim geçen ay ilk defa doktora gittik klomen verdi sonra hap bittikten sonra tekrar çağırdı gittik yumurtanın biri çatlamış dğer ikisi hazırda bekliyo gün aşırı ilişkiye devam dedi bde duphaston yazdı
Amin kuzum sağolasın
Doktor nasıl dediyse öyle kullansınİçindeki kağıtta sabah tok karnına diyor . Eşime sabah aksam demişler nasıl kullanmalı sizceminseo