Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Sen iyi hissediyorsan gerisini kafana takma canım. Benim klomen biteli çok oldu canım cumartesi iğneyi vurdum işte, öyle rutin

Kizlar 44 gün geçti yine regl olmadim pko dan dun tahlil yapti doktor böyle çıktı anlayan var mi cok mu kötü?

Eklentiler

• 20210105_174930.jpg
    103 KB · Görüntüleme: 67

Akinti hamilelik belirtilerinden biriymis ama senkn adetine daha 8 gün var. Olamaz yani bu kadar erken belirti olursada erken döllenme olmus olabilkr adete 4 gün kala erken gebelik testi yapabilrisin

Kızlar adet döngüm hakkında bişey sormak istiyorum
Mayıs 29
Haziran 29
Temmuz 34
Ağustos 33
Eylül 33
Ekim 28
Kasım 29
Aralık 31 gün bu şekilde adet görmek normal mi?
Ovülasyon testi kullandım 4 ay ama bi türlü gebe kalamadım bu ay kasıklarımda hiç hissetmediğimiz bi şekilde ağrı ve batma hissettim adetime programa göre 4 gün var gösteriyor ama bugün hastaneye gittim beta hcg 0,26 çıktı yükselme olur mu? Bilgisi olan yardım ederse çok sevinirim

Canım ovulasyon testi kullanmışsın yumurtlama günün bellidir eğer ikinci kez yakın zamanda yumurtlayıp döllenme olmadıysa çok zor yükselmesi... Adet tarihlerin mevsim geçişlerinde biraz sapmış ama normal böyle olması. Yalnız regl gün periyoduna bakarak bir sorun olmadığına emin olma. Doktor kontrolü şart.

Kızlar aşağı yukarı yumurtlamaniz ne zaman oluyor adetin 1.gununu 1 sayarsak benim 19. Günüm henüz yumurtlama görmedim 31 Aralık'ta koyuydu 1 ocakta silindi ancak yumurtlama değildi t çizgisi c kadar değildi çünkü. İlk defa ovulasyon testi yapıyorum canım sıkıldı

Canım verdiği ilacı yazabilir misin ben de kafaya taktım şimdi likefaksiyon mudur nedir onu
Canm ılac bu 30 tablet var sabah aksam içecek 290 TL. Üc ay kullancaksn demıs. Bu hanı bize folik asit verıyorlar ya o tarz sanırım. Eşimin bidaki ay alcagını pek sanmıyorum Allah korusun değerleri düşerse alır belki

Eklentiler

• IMG_20210105_191901_3.jpg
    93,5 KB · Görüntüleme: 52
Canım, bu çok pahalı diğer ay bunu alın 60 tablet 80 tl içerik aynı

Eklentiler

• Screenshot_20210105_195843_com.android.chrome.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20210105_195854_com.android.chrome.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 47
Hamileliğiniz hayırlı olsun sağlıcakla kucağjnıza alın,inşallah bizlerede nasip olur adet günleriniz düzenlimiydi?
Klomen kullanırken çatlama iğnesi vurulmadınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…