27 ocak
Doktor dememiste eczacı ole yazmıs.Doktor nasıl dediyse öyle kullansın
Biz de deneyelim yaa bir umut bakalım pahaliymis bayağı ins olur bakalım hayırlısıCanm ılac bu 30 tablet var sabah aksam içecek 290 TL. Üc ay kullancaksn demıs. Bu hanı bize folik asit verıyorlar ya o tarz sanırım. Eşimin bidaki ay alcagını pek sanmıyorumAllah korusun değerleri düşerse alır belki
eğer bi kağıttla beraber broşür gibi kaşe basıp bunu al diyolarsa o anlaşmalı oluyo canım. eczacılar da girerken oraya bi yere referans giriyoDoktor kmle anlaşmalıysa onu soluyor kesın. İlla da kullanmaya gerek varmı değerleri suanlık normal ya. Bu ay ıccek zaten. Aynen bıdaha alırsa bunu alsın
Sadece kağıda yazıp ismini vermiş broşür kaşe felan yok.eğer bi kağıttla beraber broşür gibi kaşe basıp bunu al diyolarsa o anlaşmalı oluyo canım. eczacılar da girerken oraya bi yere referans giriyo
İcını okudum d sperm sayısı ıcın hızı ıcın cart curt bısuru sey. Uc ay düzenli kullanılsın felan yazıyor . Eczacı sabah aksam demıs ama kutunun hem ustunde hem ıcınde sabah tok karnına takvıye edıcı gıda yazıyor.Biz de deneyelim yaa bir umut bakalım pahaliymis bayağı ins olur bakalım hayırlısı
Canim menopoza falan giriyor gibi mi duruyoryildizsavascisi canım lh yüksek o zaten pcodan dolayı yüksek çıkar e2 de biraz düşük çıkmış 50 lerde istiyorlar
Hayır canım tabiki de Menapozla hiç alakası yokCanim menopoza falan giriyor gibi mi duruyor
Canım her zamann14.günü olmuyor.mesela benim 10-12. günlerde yumurtlama oluyor.Bu şekilde hamile kalıyordum.Çevresel faktörler mevsimsel geçişlerde stres ve yaşam şekli kişinin bu süreci değiştirebiliyor.Ama genelde doktorlar yumurtlama olup olmadığını görüyorlar.Herkese merhaba. Bugün reglimin 14.gunu. kontrole gittim. Ancak doktorum yumurtlama göremedim ama yumurta sıvısı var dedi. Belki yumurtlaman olmuş bitmişte olabilir dedi. Bu ay kendim de ovulasyon takibi yaptim gayette çatlama gördüm evde. Hatta akıntım falan baya oldu. 21.gun tekrar kontrole gitcem kan tahlili vercem. Böyle birşey başıma gelen var mı. Testlerde göründü ama ultrason da görünmedi.
Canım dr a sorun diyecem de eczacı kafasına göre öğün belirlemez dr öyle yazmıştır zararı olacağını sanmıyorum içsin biz de yarın alacağız bir de bnm kontrolum var tekrar klomen başlayacağım ona da sorayım esim kullansin mi diyeİcını okudum d sperm sayısı ıcın hızı ıcın cart curt bısuru sey. Uc ay düzenli kullanılsın felan yazıyor . Eczacı sabah aksam demıs ama kutunun hem ustunde hem ıcınde sabah tok karnına takvıye edıcı gıda yazıyor.
Kocaman hap yanı bence gunde ıkı tane cok fazla ya
Üç ay kimin gücü yetecek bir de sabah akşam 1000 lira ediyorİcını okudum d sperm sayısı ıcın hızı ıcın cart curt bısuru sey. Uc ay düzenli kullanılsın felan yazıyor . Eczacı sabah aksam demıs ama kutunun hem ustunde hem ıcınde sabah tok karnına takvıye edıcı gıda yazıyor.
Kocaman hap yanı bence gunde ıkı tane cok fazla ya
Çok teşekkür ederim amin inşaAllahHamileliğiniz hayırlı olsunsağlıcakla kucağjnıza alın,inşallah bizlerede nasip olur adet günleriniz düzenlimiydi?
Klomen kullanırken çatlama iğnesi vurulmadınız mı?
Cevapladığın için teşekkür ederim. Güzel sürpriz olmuşÇok teşekkür ederim amin inşaAllahevet adetim hep düzenliydi çatlatma iğnesi vurunmadım klomen içtikten sonra kontrole çağırdığında birinin çatladığını dğer ikisinin hazırda beklediğini söylemişti çok şükür oldu
Amin inşaAllah Rabbim sana ve diğer tüm bekleyen arkadaşlara en hayırlı zamanda nasip etsinCevapladığın için teşekkür ederim. Güzel sürpriz olmuşAllahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Merhabalar bugün bende verdim.benim doktorum prolaktin için adetli olmama gerek yok dedi fark etmiyor dedi yani sadece sabah aç karnına ve uyandıginiz saatten 1saat sonra vermeniz gerekiyormuşgenelde 2-3 istiyolar canım 5 bence doğru sonuç vermez