Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Merhaba Bat 16 Ocak. Bu aydan itibaren istemeye başladık. Daha öncesinde bir kaç ay denedik ancak olsa mi olmasa mi kafasindaydik yani yeni ciddi düşünüyoruz Ovulasyon testi yapıyorum ancak henüz yumurtlama görmedim çok geç kaldı, beni de ekleyebilirseniz sevinirim

Canım sana şimdi hamilelik belirtisi desek ümitleneceksin eğer değilse daha da üzüleceksin hayra yor inşallah gebeliktir ama kendini de şartlama tek gerçek belirti regl gecikmesi reglini bekle. Çünkü her ay benzer şeyleri yaşayıp regl olan çok kişi oldu o yüzden ben bu konularda kesin şöyledir böyledir diyemiyorum.

Kızlar kaburga ağrısı nedeniyle doktora gittim. Sonuç idrarda böyle bakteri diyor acaba sistit mi bu kızlar? Acaba bu nedenle mi çocuğum olmuyor.

Nasıl yani idrar yolu enfeksiyonu mu
Fotoğrafı eklememişim:) doktor çıkmıştı yarın röntgen ultrason sonuçları ile göstereceğim..o yüzden bilemedim.

Eklentiler

• IMG_20210105_170254.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 76
Allah sağlıkla kucagina versin inşallah ❤ taktik dedigin ne ?

zeynep-ahmet tatlım sen nasıl oldun? İş yoğunluğundan çok bakamıyorum buralara
dogrudur kuzum napalım cnm valla biliyosun ameliyat olacaktım kovid pozitif cıktıgı için yine olamadım ileri tarihe ertelendi bol stresli günler yaşıyorum her kafadan farklı bi ses çıkıyor kimi yeniden kapmışsındır diyor kimisi yok önceki virüsün kalıntılarından pozitif çıkmıştır diyo 35 gün anca olmuştu ilk pozitifliğin üstünden .anlıcağın belirsizlik ve stres içindeyim bol bol sen nasılsın kuzum keyifler yerinde mi klomenin bitti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…