Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Hayır canım tabiki de Menapozla hiç alakası yok
Ya inşallah canım ya . Bir de doktor alttan bakti sabahtan beri düşünüyorum bi türlü bilemiyorum kameraya kondom taktı mı takmadı mi hep bakardım bu sefer atladım takmistir demi bi ton insana giren şey kondomsuz bana da olursa Allah korusun haslatik falan kaparsam

Canım eğer kadın ve erkekte herhangi bir problem yoksa inan stres dışında hiçbir şey gebeliğe engel değil....Sebepsiz infertilite bile buna bağlı....

Canim benim cok gecmis olsun

Umarım geç yumurtlama olmuştur diye dua edeyim o zaman

Sanada mı sabah aksam demiş. Bızım ılacon kutusunda firma sabah tok karnına yazmış. Eczacı sabh akşam demi napsam bilemedim korkuyorum fzla gelcek diye
Bizede sabah akşam demiş eczacı biraz saçmaladı güvenemedim. daha öncesinde de D vit te doktorun verdiği dozajı yazmayıp ezbere yazmışlardı doktor telefonda dozajını söylemişti Allahtan doktora göre hareket etmiştim. Sen doktorun ne dediyse öyle yap.

İşte doktor bişe dememiş eczacı demiş. Belkıde doktor yazdı blmıorm olmadı ben ararım yarın doktoru. Eşim sormaz smdı bıdaha

E2 hormonundan anlaşılıyor diye biliyorum canım ben di mi fiona13 ? Ama şöyle bişi var kalite yaş ilerledikçe azalıyor

Takmıştır kuzum mutlaka zaten jel sıkıyorlar kondomsuz bakmaz

İşte doktor bişe dememiş eczacı demiş. Belkıde doktor yazdı blmıorm olmadı ben ararım yarın doktoru. Eşim sormaz smdı bıdaha
Benimki rahat baya başka Cinsel sıkıntılarını bile sormuş doktora oda önce bunu halledelim sonra ona geçeriz demiş. Perşembe sperm tahlili verecek yine. Eşin aramazsa sen ara sor

Doktorum bana yumurtanın kalitesini anlayamayız ancak tüp bebekte incelenmede anlaşılır yumurta çok çok küçük bişe demişti

Benimki rahat baya başka Cinsel sıkıntılarını bile sormuş doktora oda önce bunu halledelim sonra ona geçeriz demiş. Perşembe sperm tahlili verecek yine. Eşin aramazsa sen ara sor
Aramaz ya uğraşmaz o eczacı ne dedıyse ole içeyim dıyo benim ıcım rahat etmez
Bana dostinexi doktor telefonda anlattı ıkıye bol her ilacı her yarımı haftada bir iç dedi.
Eşim ezaneden almaya gıttı eczacı demıskı doktor haftada bir tam içecek yazdı demıs.
E kadınla telefonda konustum anlattı. Bı daha aramadım bende eczacıyı dınlemedm kadın ne dediyse oyle ıcıyorum

Eczacı bana diyoki sabah akşam kullanacaksın ben değil eşim kullanacak dedim sende kullanabilirsin diyo.yumurta yerine sperm üretmeye başlayayım sonra eve gelince baktım sadece sperm üretmeye odaklı bir ilaçmış

Canım eğer kadın ve erkekte herhangi bir problem yoksa inan stres dışında hiçbir şey gebeliğe engel değil....Sebepsiz infertilite bile buna bağlı...
Bilinen bir problemimiz yok ikimizde defalarca kontrole gittik. Sadece geçen ay kendim yumurta takibi yaptim ama yumurtlama göremedim. Bu ay hem kendim hem doktor yaptı. Ben evde gördüm bütün belirtileri de yaşadım. Ama doktor bugün yumurta göremedim diyince bı şok oldum. Yine de umudum progesteronda inşallah orda görülür. Ve inşallah gebelik vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…