- 21 Haziran 2014
- 2.163
- 4.999
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim gittiğim hastanede aşılama 1500 Tl dediler. Yapa kişinni değil bence pek bir önemi yok olsa olsa labratuarın önemi vardır.Mesela tüp bebekte de embriolog önemli gibi
O ne ya tüp bebek yaptırırsın daha iyiNeresi canım o valla ben geçen sene sorduğumda 6 bindi benim yeditepe ünv hastanesinde doktorum
Canım sana şimdi hamilelik belirtisi desek ümitleneceksin eğer değilse daha da üzüleceksin hayra yor inşallah gebeliktir ama kendini de şartlama tek gerçek belirti regl gecikmesi reglini bekle. Çünkü her ay benzer şeyleri yaşayıp regl olan çok kişi oldu o yüzden ben bu konularda kesin şöyledir böyledir diyemiyorum.Tecrübeli arkadaşlarım dönüş yaparsanız çok sevinirim. Yumurtlamadan sonra benim akıntılarım devam ediyor, 7 gündür ve bununla birlikte kasık ağrısı da aynı şekilde. Normalde bat'a 2 3 gün kala başlar ama hiç geçmeyen bir kasık ağrım var, sanki her an adet olacakmışım gibi. Çok çabuk sinirleniyorum, her şeye alınıp ağlıyorum. Vücudumu tanıyamıyorum ilk defa böyle şeyler oluyor. Bat 13 Ocak, adetlerim düzenli, 25 günde bir, 4 gün sürüyor. Lütfen yorumlarınızı belirtin. Çok ihtiyacım var size.
O ne ya tüp bebek yaptırırsın daha iyi
Nasıl yani idrar yolu enfeksiyonu muKızlar kaburga ağrısı nedeniyle doktora gittim. Sonuç idrarda böyle bakteri diyor acaba sistit mi bu kızlar? Acaba bu nedenle mi çocuğum olmuyor.
Çok pahalıymış ben aşılama 1000-1500 tutuyor diye biliyorumOndan bende dedim aşılamada şans düşükse direk tüp bebek yaptırayım , en son ilaçlar hariç aşılamaya 6 bin , tüpe de 12 bin civarıydı bir sene önce
Çok pahalıymış ben aşılama 1000-1500 tutuyor diye biliyorum
Fotoğrafı eklememişim:) doktor çıkmıştı yarın röntgen ultrason sonuçları ile göstereceğim..o yüzden bilemedim.Nasıl yani idrar yolu enfeksiyonu mu
Bu testten ben anlamam kuzu yaFotoğrafı eklememişim:) doktor çıkmıştı yarın röntgen ultrason sonuçları ile göstereceğim..o yüzden bilemedim.
Orası A plus hastane ondan pahalıdır canım ama yinbede çok pahalı. Ben dün Medical pakrtan fiyat aldım 3500 TL dediler.Neresi canım o valla ben geçen sene sorduğumda 6 bindi benim yeditepe ünv hastanesinde doktorum
fiona13 sen anlayabilirsin bu sonuçlardanFotoğrafı eklememişim:) doktor çıkmıştı yarın röntgen ultrason sonuçları ile göstereceğim..o yüzden bilemedim.
İlaçsız o fiyatlara ilaçlarla yani iğne verirlerse 2000 leri en az rahat buluyorİstanbulda anadolu yakasında nerede yaptırabilirim kızlar
Allah sağlıkla kucagina versin inşallah ❤ taktik dedigin ne ?KAÇ YAŞINDASIN? ➔27
KAÇ AYDIR/SENEDİR İSTİYORSUN? ➔4 aylık evliyim hep istedim
İLK GEBELİĞİN Mİ? ➔evet ilk gebeliğim
KAÇINCI ÇOCUĞUN OLACAK ➔İlk(ALAH İZİN VERİRSE)
KAYBIN VAR MI? ➔Hayır
REGLİN DÜZENLİ MİYDİ? ➔28-35 Arası
EŞİNDE YA DA SENDE BİR SAĞLIK PROBLEMİ VAR MIYDI? VARSA NEYDİ➔ PCO sendromu vardı bende eşimde bildiğimiz kadarıyla yok
KÜR YA DA İLAÇ KULLANDINIZ MI?➔Çakşır Kökü Suyu Kullandım
HAMİLE KALMAK İÇİN KLOMEN/AŞILAMA/TÜP BEBEK GİBİ BİR TEDAVİ ALDIN MI?➔hayır
OVÜLASYON TAKİBİ YAPTIN MI?➔Evet
HANGİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRDİN?➔2 yumurtam gelişti peş peşe çatladı toplamda 5 günü değerlendirdim
BELİRTİLERİN VAR MIYDI, NE ZAMAN BAŞLADI?➔yumurtlamadan sonra göbeğim düştü zannettim hep göbek deliğim ağrıdı
ÇİFT ÇİZGİYİ BATA KAÇ GÜN KALA GÖRDÜN?➔12. Gün gördüm
BU SÜRECİ YAŞAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYELERİN NELER
KAFANIZA ASLA TAKMAYIN GİBİ Bİ KLİŞE ASLA KULLANMIYORUM AMA EMİN OLUN HAMİLE KALMAK BENİM İÇİN BİRAZ İMKANSIZDI KAÇ DOKTORA GİTTİM HEPSİ OLMAZ DEDİ TEDAVİSİZ HAMİLE KALAMAZSIN DEDİLER AMA ÇOK ŞÜKÜR RABBİME OLDU ALLAH ‘A SIĞININ DUALARIM HEP SİZİNLE AMA EĞER İSTEYEN OLURSA 2 3 TANR UYGULADIĞIM TAKTİK VAR HAMİLE KALMAK İÇİN İSTEYEN OLURSA YAZARIM
HEPİNİZ ANNE OLMAYI HAK EDİYORSUNUZ BENİM GÜZEL KARDEŞLERİM ALLAH İÇİNİZE İNŞİRAH FERAHLIĞI VERSİN BİR AN ÖNCE KAVUŞUN FASULYELERİNİZE
dogrudur kuzum napalım cnm valla biliyosun ameliyat olacaktım kovid pozitif cıktıgı için yine olamadım ileri tarihe ertelendi bol stresli günler yaşıyorum her kafadan farklı bi ses çıkıyor kimi yeniden kapmışsındır diyor kimisi yok önceki virüsün kalıntılarından pozitif çıkmıştır diyo 35 gün anca olmuştu ilk pozitifliğin üstünden .anlıcağın belirsizlik ve stres içindeyim bol bol sen nasılsın kuzum keyifler yerinde mi klomenin bitti mizeynep-ahmet tatlım sen nasıl oldun? İş yoğunluğundan çok bakamıyorum buralara
Kızlarbelirtileriniz var mi ? Yumurtlama zamaninda yada simdi lekelenme yasadinz mi ? |
canım idrar yolları itihabı var abtibiyotik yada şase verir sana. sistit mesane iltihabı daha ağırı. yanma falan var mı idrarda kan? bol su içFotoğrafı eklememişim:) doktor çıkmıştı yarın röntgen ultrason sonuçları ile göstereceğim..o yüzden bilemedim.