28 ocak batOzaman bati vereceksn canm listeye eklenmek icin nezaman adet görecegini söyleyani
Benim gittiğim hastanede aşılama 1500 Tl dediler. Yapa kişinni değil bence pek bir önemi yok olsa olsa labratuarın önemi vardır.Mesela tüp bebekte de embriolog önemli gibiAşılama fiyatları ne ? Peki, birde burdada doktor hastanenin yada işlemi yapan kişinin bir önemi var mı ?
Hastanede çekileceksen doktora giriş açtırman gerekiyorMerhaba kızlar. Hsg filmini gidip kendimiz çektirebiliyor muyuz yoksa doktor yazısı gerekli midir? Bilen var mı
Ahh nasıl üzüldüm canım ya çok geçmiş olsun Rabbim en hayırlı zamanda tekrar nasip etsinKızlar iç kanama geçirerek dış gebelikten ameliyat oldum gece yatırdılar iki saat önce çıktım haberiniz olsun
Camm üzülme beterin beteri var dua etki sana birsey olmadi canm rabbim en kisa zamanda saglikli gebelik nasip etsn kuzumEvet canım ama büyük travmane yapacağım bilmiyorum psikolojik çöktü dünden beri
Kimyasal degil seninki düsük bence... kimyasal dedigin gibi adet 1 2 gün gecikir ama düsükte ilerler bende 2 hafta gecikti sonra kanamam baslamisti 6. HaftamdaydimKızlar şimdi YouTube da çok iyi doktorlardan dinledim kimyasal gebeliği. Diyorlar ki en fazla 1-2 gün gecikme yaşanır kimyasalda. Yükselme olmadan düşüşe geçer hcg hemen ve anne adayı farketmez bile çoğu zaman diyor.
Benim 10-11 gün geçti üstünden ve hcg artışım gayet güzel gitti 1 hafta. Eğer geçtiğimiz günlerde çağırsaydı belki keseyi de görecektik. Şimdi ben erken düşük mü yaşadım kimyasal mı o bile belli değil. Başka doktora gittiğimde ne dicem? Anlatırsam bi fikir oluşur zaten heralde
Katiliyorum kesinlikle ücret talep etmemeleri gerekiyo bu özel istek üzeri yapilan birsey degil acil müdaheleA aybukee34 bu arada aklıma takıldı sen acil iç kanama ile ameliyata alındın ya bu durumda ücret almamaları gerekmiyor mu? Onu bir öğren ve mutlaka fatura falan alın belki geri alabilirsiniz çünkü bu ciddi kırmızı alana giren bir şey diye düşündüm beniyi olunca sen veya eşin bir araştırın kuzum çok ciddi bir meblağ ödemişsiniz
Canım çok geçmiş olsun,Allah şifa versin.Verilmiş sadakat varmış Allah zalim ve acımasız insanlardan korusun.Bardağın dolu tarafından bakmak lazım çok şükür hastanede iyi bir doktora denk gelmişsin ameliyatını olmuşsun ve tüplerin zarar görmemiş.Biraz toparlanınca tekrar bebek düşünürsün.Tabiki önceliğimiz kendi sağlığımız, rabbim eğer bize evlat verecekse hiçbir şey buna engel olamaz.Bizim için birşeyler gecikiyorsa bil ki,rabbim güzelleştiriyor.Kendine dikkat et tekrar çok geçmiş olsun.Canım işte eşim eve geldik ya Öğlen yarın başka doktora gidicez dedi ama tabi gece kanamam ve ağrım başladı iş işten geçmişti yani
Senin için çok üzüldüm okuyunca bence başka bir doktora görünmelisin söylediğin değere göre kesenin oluşmuş olması gerekiyorCanım hiç bir şey bilmiyorum ki bana diyor ki kese benzer bir şey var ama kese de olmayabilir düşük de yapıyor olabilirsin yani Bugün vajinal usgden göremedi bu değerle normal mikarnımdan bile bakmadı o çubuk hep kan olmuştu biliyor musun bana diyor yoğun bir şey yok ama geliyor kan yani yarın başka bir doktora mı gözüksem bilmiyorum ve kaşık ağrım var sağ tarafım ağrıyor sadece ama
Kuzum 5.haftada kese görünüyor zaten de benim doktor bi türlü randevu veremedi ki. Belki de kese oluşmuştu bilemiyorum ki. 6.haftanın içindeydim işteTüplerinin zarar görmemesi çok harika bi şey canım buna da şükür diyeceksin artık ucuz atlattın gerçekten
Benim 5 gün gecikmişti canım ama daha fazla gecikip kimyasal olanları da okudum ben kese ve kalp atışı duyduktan sonra olunca sanırım düşük diyorlar senin kese görünmüş müydü?
Evet ben de öyle düşünüyorum kuzum. Doktora gitmiş olsam görünürdü kese galiba. Bi de kimyasalda hcg düşüşü çok yükselmeden oluyormuş. Benim yükselme çok iyi gidiyordu. Ben de 6.haftamdaydımKimyasal degil seninki düsük bence... kimyasal dedigin gibi adet 1 2 gün gecikir ama düsükte ilerler bende 2 hafta gecikti sonra kanamam baslamisti 6. Haftamdaydim
Evet doğru diyosun bak onu bi araştırsın eşin sağlık bakanlığı danışma hattını arayın A aybukee34 ve mutlaka faturanızı isteyinA aybukee34 bu arada aklıma takıldı sen acil iç kanama ile ameliyata alındın ya bu durumda ücret almamaları gerekmiyor mu? Onu bir öğren ve mutlaka fatura falan alın belki geri alabilirsiniz çünkü bu ciddi kırmızı alana giren bir şey diye düşündüm beniyi olunca sen veya eşin bir araştırın kuzum çok ciddi bir meblağ ödemişsiniz
Bilemedim kuzum ya tam kese oluşmaya başladı öyle beta düştü ya da sağlıksız döllendi kese oluştu ama tutunamadı erken dönemde düşük olduKuzum 5.haftada kese görünüyor zaten de benim doktor bi türlü randevu veremedi ki. Belki de kese oluşmuştu bilemiyorum ki. 6.haftanın içindeydim işte
Çok çok üzgünüm... Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunÇok çok üzgünüm... Geçmiş olsun.
Aynen öyle 100e bile gelmiyo yani hemen düsüyo aninda diger düsükte geciyoEvet ben de öyle düşünüyorum kuzum. Doktora gitmiş olsam görünürdü kese galiba. Bi de kimyasalda hcg düşüşü çok yükselmeden oluyormuş. Benim yükselme çok iyi gidiyordu. Ben de 6.haftamdaydım