- 13 Kasım 2020
- 2.749
- 4.247
canm cok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsin , enazından kürtajlık felan bir durum yokDoktordan çıktım kızlar. Kimyasal gebelik dedi. Kürtaja gerek var mı diye ultrasonla baktı. Gerek yok temizlenir rahmin dedi. Tsh yi sordum. Gebelik öncesinde yüksekse sıkıntı olur. Gebelikte prolaktin yükselince o da yükselir bunlara takılma sen dedi. 3 gün sonra cumaya da kontrol randevusu verdi.
Amna allahim ya bu doktor bunu farketmez tabi önemsemedigi icin insanin hayatiyla oynuyorlar resmen inanmiyorum !! Bununla gecmis olsn kuzum ya allah en kisa zamanda saglikli gebelik nasip etsin üzülme en azindqn biliyorsun simdi hamile kalabilecegini sorun olmadigini rabbim büyük ümitsizlik yokKızlar iç kanama geçirerek dış gebelikten ameliyat oldum gece yatırdılar iki saat önce çıktım haberiniz olsun
Ovulasyon testi bu gebelik degil haliyle gebeligi göstermezKızlar yardım edin ovulasyon testi yaptım yumurtlamanın 13.günğ bugun lekelenmem var 5 6 gündür soğan kürüde kullanmıştım bu ay ondan mı lekelenmem bilmiyorum sizce ovulasyon da cıkarımı gebelik bnm testin byle cıktı dun gece yaptım da
ne için kullanıyosn? bende bugun td aslan pencesıne başladım ploraktın ıcın gunde bır keremı ıcsem ıkımı anlayamadm amaHayıtlı günlere devam
Evet kötünün iyisine şükrediyoruz artık napalım kısmet değilmiş canım sağolcanm cok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsin , enazından kürtajlık felan bir durum yok
Önemsiz ise hamilelerden neden sürekli Tsh testi istiyorlar yüksek ise ilaç kullandırtıyorlarDoktordan çıktım kızlar. Kimyasal gebelik dedi. Kürtaja gerek var mı diye ultrasonla baktı. Gerek yok temizlenir rahmin dedi. Tsh yi sordum. Gebelik öncesinde yüksekse sıkıntı olur. Gebelikte prolaktin yükselince o da yükselir bunlara takılma sen dedi. 3 gün sonra cumaya da kontrol randevusu verdi.
Gebelik öncesi yüksekse önemliymiş bi de başka faktörlere de bakmak gerekmiş. Tek başına bi anlamı yok diyor. Ben güvensem mi güvenmesem mi bilemiyorum artık kafam allak bullakÖnemsiz ise hamilelerden neden sürekli Tsh testi istiyorlar yüksek ise ilaç kullandırtıyorlar
Senin belki öncesinde de yüksekti yüksek olmadığından emin misin peki?Gebelik öncesi yüksekse önemliymiş bi de başka faktörlere de bakmak gerekmiş. Tek başına bi anlamı yok diyor. Ben güvensem mi güvenmesem mi bilemiyorum artık kafam allak bullak
Öncesinde 2.40 mış baktımSenin belki öncesinde de yüksekti yüksek olmadığından emin misin peki?
Çok geçmiş olsun Random nasıl da sevinmiştik güzel haberine. Düşük olduğunu mu düşünüyorsun. ama ondada kanama olmaz mı? Bilmiyorum ben bir kürtaj geçirdim ama çok zor geçti sonrası.Hayır kanama falan yok. Her şey yolundaydı. Kimyasal adet gününe kadar yükselirmiş sadece. Benimki düşük galiba canım yaa 6.haftadayım yani. Çok üzgünüm çok
Canım ben 3 ay çörek otu macunu yaptıktan sonra aynısını yaşadım bu ay.. baya baya şaşırmıştım baya araştırdım bir şey bulamamıştım... ama onu attıktan sonra sonra çok güzel bir rahatlama olmuştu kasıklarımda hayra alamettir diye düşünmüştümKızlar bir sorum olacaktı. Adetim genelde ağrılı ve yoğun olur. Herhangi bir sağlık sorunum, kistim, düzensizliğim yok. Adetimin ikinci günündeyim. Afedersiniz ama o kadar büyük bir kan pıhtısı geldi ki korkudan ne yapacağımı şaşırdımabartmıyorum bir yumurta büyüklüğünde rahatsızlık hissedip lavaboya gittim, tekrar kusura bakmayın ama öylece yumurta gibi pedimde kalmış. Başına böylesi gelen var mı
Benim 2,30 idi doktor antikor istedi antikorlar ım çok yüksek çıktı ilaç içtim 1,30 a düşürdük antikorlar da düzene girdiÖncesinde 2.40 mış baktım
Tiroid stimule edici yani uyarıcı hormon tiroit bezini uyararak tiroksin hormonu salgilatir ve metabolizmayi düzenler onun az ya da fazla olması bir çok doku ve organ gibi üreme sistemini de olumsuz etkilerTsh nedir canm?
Ben geçen sene bu hatayı yaptım. Oğluma söyledik. Sonrasını da ona kabullendirmekle geçirdik. Yalan üstüne yalan söylemek zorunda kaldık. Üç ayı bitmeden aslında kimseye söylememek en doğrusuÇok haklısın kuzum ben biraz sabırsız davrandım. O kadar istiyorlardı ki.. Her gece karnımı öpüp de yatıyordu oğlumeşimden başka hiçkimseyle paylaşmicam bu bana ders oldu. Çok sağol..
Tekrar çok geçmiş olsun canım. Allah tekrarını yaşatmasın inşallah.Doktordan çıktım kızlar. Kimyasal gebelik dedi. Kürtaja gerek var mı diye ultrasonla baktı. Gerek yok temizlenir rahmin dedi. Tsh yi sordum. Gebelik öncesinde yüksekse sıkıntı olur. Gebelikte prolaktin yükselince o da yükselir bunlara takılma sen dedi. 3 gün sonra cumaya da kontrol randevusu verdi.
Canım verdiği ilacı yazabilir misin ben de kafaya taktım şimdi likefaksiyon mudur nedir onu@Zeymuss0103 kızlar eşim sonuclarını gostermiş kendı doktoruna bir sıkıntı yok demiş ilaç vermiş takviye edıcı olsun ekstradan guclendırmek ıcın demiş. 3 ay kullan 3 ay sonra hala olmazsa gel görüşelim demiş. eşinde tedavısıne devam etsn demıs. ben demıstım ona hormonu yuksek esımın dıye soyle demıstım.
şimdi benım doktoruma gostercek o da beklıyodu sonuclarıyla bana gelsin diye
Görmedi canım çok şükür bu doktor gayet iyi kapalı ameliyat etti zatenVicdansız yazıklar olsun haram zıkkım olsun aldığı muayne ücreti. Kendi tanı koyamıyorsa bari seni başka bi doktora yönlendirseydi. Hangi sağlıklı gebelikte bu kadar ağrı kanama olur. Demek ki o keseye benzettiği şey de kanama alanıymış. Tüplerin zarar görmüş mü peki? Ameliyatını yapan doktor ne diyor bu duruma?
İnşallah canım olacak inşallah
Medipol mega hastanesi canımNerde bu doktor kimse gitmesin valla ona bu nasıl ihmal iyi ki dinlemişsin bizi sorup sorup hiç kaale almayanlar var sonradan çok pişman oluyorlar en yakın zaman da sağlığına kavuş inşallah yine isteyeceksin bebiş olacakta