Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Çok geçmiş olsun Random nasıl da sevinmiştik güzel haberine. Düşük olduğunu mu düşünüyorsun. ama ondada kanama olmaz mı? Bilmiyorum ben bir kürtaj geçirdim ama çok zor geçti sonrası.
Gece kanamam başladı zaten baya yoğun şekilde. Ben öyle düşündüm ama doktor kimyasal dedi. İlk defa yaşıyorum öyledir yani bilmiyorum. Kürtaja gerek kalmadı allahtan. Sağol canım nasip değilmiş daha zamanı varmış demek ki

Benim 2,30 idi doktor antikor istedi antikorlar ım çok yüksek çıktı ilaç içtim 1,30 a düşürdük antikorlar da düzene girdi
Ya bende ne tahlil istedi ne bişey zaten. Daha önce aile hekimi belki gebelik vardır ona göre bütün testleri isteyelim dedi de sağlık ocağında öyle bakmışlardı işte. Detaya inmek yok bu adamda, her şey yüzeysel.. Eski kafa olduğundan mıdır nedir

Ben geçen sene bu hatayı yaptım. Oğluma söyledik. Sonrasını da ona kabullendirmekle geçirdik. Yalan üstüne yalan söylemek zorunda kaldık. Üç ayı bitmeden aslında kimseye söylememek en doğrusu
Evet çok doğru. İlk tecrübelerde hata yapıyor işte insan. Söyleyemedik daha zaten. Her şey tecrübeyle sabit işte

Amna allahim ya bu doktor bunu farketmez tabi önemsemedigi icin insanin hayatiyla oynuyorlar resmen inanmiyorum !! Bununla gecmis olsn kuzum ya allah en kisa zamanda saglikli gebelik nasip etsin üzülme en azindqn biliyorsun simdi hamile kalabilecegini sorun olmadigini rabbim büyük ümitsizlik yok
Evet canım ama büyük travma 😭 ne yapacağım bilmiyorum psikolojik çöktü dünden beri

Kızlar şimdi YouTube da çok iyi doktorlardan dinledim kimyasal gebeliği. Diyorlar ki en fazla 1-2 gün gecikme yaşanır kimyasalda. Yükselme olmadan düşüşe geçer hcg hemen ve anne adayı farketmez bile çoğu zaman diyor.
Benim 10-11 gün geçti üstünden ve hcg artışım gayet güzel gitti 1 hafta. Eğer geçtiğimiz günlerde çağırsaydı belki keseyi de görecektik. Şimdi ben erken düşük mü yaşadım kimyasal mı o bile belli değil. Başka doktora gittiğimde ne dicem? Anlatırsam bi fikir oluşur zaten heralde

Kızlar bu pko demek mi bir sayfada okudum 3,5 ve üzeri pko diyor. Doktorum birşey demedi ama birisine ilk doktoru bişey dememiş ikincisi de pko demiş acaba benimki de mi dikkate almadı.🙄

Eklentiler

• Screenshot_20210105_130618_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_20210105_130618_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 50
Görmedi canım çok şükür bu doktor gayet iyi kapalı ameliyat etti zaten ❤️ İyiyim canım daha iyi olacağım
Tüplerinin zarar görmemesi çok harika bi şey canım buna da şükür diyeceksin artık ucuz atlattın gerçekten
Kızlar şimdi YouTube da çok iyi doktorlardan dinledim kimyasal gebeliği. Diyorlar ki en fazla 1-2 gün gecikme yaşanır kimyasalda. Yükselme olmadan düşüşe geçer hcg hemen ve anne adayı farketmez bile çoğu zaman diyor.
Benim 10-11 gün geçti üstünden ve hcg artışım gayet güzel gitti 1 hafta. Eğer geçtiğimiz günlerde çağırsaydı belki keseyi de görecektik. Şimdi ben erken düşük mü yaşadım kimyasal mı o bile belli değil. Başka doktora gittiğimde ne dicem? Anlatırsam bi fikir oluşur zaten heralde
Benim 5 gün gecikmişti canım ama daha fazla gecikip kimyasal olanları da okudum ben kese ve kalp atışı duyduktan sonra olunca sanırım düşük diyorlar senin kese görünmüş müydü?

Kızlar bu pko demek mi bir sayfada okudum 3,5 ve üzeri pko diyor. Doktorum birşey demedi ama birisine ilk doktoru bişey dememiş ikincisi de pko demiş acaba benimki de mi dikkate almadı.🙄
Pkolular da amh daha yüksek oluyor ama yüksek diye de direk pko denmez canım ultrason görüntüsünde belli olur o öyle bi serum olsa doktor söylerdi ilahi lh fsh kaç

Pkolular da amh daha yüksek oluyor ama yüksek diye de direk pko denmez canım ultrason görüntüsünde belli olur o öyle bi serum olsa doktor söylerdi ilahi lh fsh kaç
Adette gitmemiştim lh ve fsh bakmamış canım sorun yok deyince bende araştırmamıştım.2020 Ocakta denedik olmadı kontrol için şubatta gitmiştim 1 sene olacak bu ay tekrar adette gideyim en iyisi.

Bu sayfada gördüm merak ettim bende.

Eklentiler

• Screenshot_20210105_132216_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20210105_132216_com.instagram.android.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 45
Sağ ol canım.Uludağ üniversitesinde başladım.Ocak sonu yaşım 40 olacağı için SGK dan faydalanmak için acilen tüp bebeğe geçiş yaptık.25 Aralık'ta ilaç tedavisine basladik.Bugün yumurta gelişmesi için iğneler verdiler cuma kontrolüm var.Bakalim hakkımızdan hayırlısı olsun.
Hayrlısı olsun 🙏🧿

Evet canım rahim filmi çekildim ben. Aslında hazır hissetsem kendimi maddi ve manevi olarak direk tüp bebeğe bile başlayabilerim. Ama aşama aşama gitmekte fayda var. en azından bir kerede olsa aşılama yaptırmakta fayda görüyorum. Bu yüzden aşılama yaptırmayı düşünüyorum.

Aşılama fiyatları ne ? Peki, birde burdada doktor hastanenin yada işlemi yapan kişinin bir önemi var mı ?

X