Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kızlar Bugün yine kanamam ve ağrım oldu doktora gittik baktı kese gibi bir şey var ama tam kese diyemem dedi beta istedi 3148 çıktı sonucum yarın tekrar tekrar çağırdı sizce bu değerde kese gözükmesi lazım değil miydi tamamen

ay hadi inşallah cok tesekkur ederımm bende de bıtek ploraktın yuksektı ılac kullanıyorum belkı dusunce gelır bebek oh bıraz ıcım rahatladı. yarın doktorda ıns bole guzel guzel seler der Allahım nerde bekleyen ısteyen varsa kımsenın yuzunu düşürmesin

Amin aminn inşallah Bizde erkek faktörü olduğu için az çok yorum yaptım doktor ne diyecek bakalım yaz burayada prolaktin kolay dert etme bende de hep sınırlardadır ilaç kullanmadım henüz ama ilaçla çok kolay düşüyormuş. Düşürürsün kısa sürede.

yazıcam yazıcam butun gece ruyasında doktor gormus burnundan bıse sokup uyutuyorlarmıs amelıyat olcakmısD: hıc belli etmıyodu ama fena streslenmişti.d rahatlar bıraz soleyeyımde. bu ileri hareketlilik felan dıyorr ya onlarda ıyıdır ınsallah

Görünmesi lazımdı acaba boş gebelik mi senin keseye benzeyen bişey var ultrasonunda acaba kese oluştu da bozuldu mu boş gebelikte beta artar mı acaba

Hareketi de iyi. 2,3 lökosit çıkması sorun edilecek bişey değil herkeste çıkabilir.

Görünmesi lazımdı acaba boş gebelik mi senin keseye benzeyen bişey var ultrasonunda acaba kese oluştu da bozuldu mu boş gebelikte beta artar mı acaba
Canım hiç bir şey bilmiyorum ki bana diyor ki kese benzer bir şey var ama kese de olmayabilir düşük de yapıyor olabilirsin yani Bugün vajinal usgden göremedi bu değerle normal mi karnımdan bile bakmadı o çubuk hep kan olmuştu biliyor musun bana diyor yoğun bir şey yok ama geliyor kan yani yarın başka bir doktora mı gözüksem bilmiyorum ve kaşık ağrım var sağ tarafım ağrıyor sadece ama

Canım artık başka bir doktora gitsen acilden. Bu betayla görünürdü kese. Kanamanda var riske atma bence.

Valla kuzum benim de devreler yandı senin durumuna ya kese 2000 lerde görünüyor diye biliyorum ben, için rahat etmiyorsa başka bi doktorun daha görüşünü al bence

Regl psikolojisi bu bn de sabahtan beri dünya başıma yıkılmış gibiyim ama 2 gün sonra tekrar dr a gidip klomen almaya başlayacağım çok dua ettik hiçbir sorun yok ama olmuyor bi sebebi var ama yalnız degilsin bir çoğumuz aynı durumda sonu güzel olacak ins bnce beraber olunca kolaylaşıyor

Merhaba canım senin mesajlarını bayadır takip ediyorum aklımdasın merak ediyorum açıkçası. Çok bilmediğim bir konu olduğu için endişelendirmek istemedim. Yolladığım ultrasonda ufak bir nokta var kese gibi gözüken ama boyutu veya yolk kesesi vs var mı bilmiyorum çok iyi dediğim gibi. Bu değerde kese gözükmesi gerek diye biliyorum cihaz mı kötü acaba? Farklı bir doktora da mı görünsen gerçekten benim bile öyle daha rahat edecek için sanki. Kanama falan hep önemli diye biliyorum kırmızıya döndüyse. Göz göre göre de önlem almıyor gibi sanki bu doktor ben olsam bir başka doktordan daha görüş alırdım herhalde. Bizi de mutlaka bilgilendir inşallah sağlıkla ilerleyecek

Bizim likefaksiyon süresi 45 diyor sizce o etkili olabilir mi dollenme olmamasinda

Kızlar yumurtlamadan sonra devam eden akıntınız var mı? Benim bat 13 Ocak ama kasık ağrım var ve akıntım var. Akıntı da çok çok özür dileyerek söylüyorum sadece iç çamaşırda ıslaklık anlamında... Duygusal anlamda çok hassasım. Eşimin her sözüne alınıp hemen ağlıyorum yav. Çok çabuk sinirleniyorum.

Bence baska doktora git hatta acile git bi baksinlar bu ne böyle önemsememis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…