- 13 Kasım 2020
- 2.749
- 4.247
inşallah usttekı degerler ıyı gıbıde gerısını anlamadmyardımcı olmak isterdim ama du bakalım kötü bişi yoktur ya inşallah karamsar düşünme hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah usttekı degerler ıyı gıbıde gerısını anlamadmyardımcı olmak isterdim ama du bakalım kötü bişi yoktur ya inşallah karamsar düşünme hiç
Bana da iyi gibi geldi referans değerleri yazsaydı daha net anlardıkinşallah usttekı degerler ıyı gıbıde gerısını anlamadm
Aynen ılerı yerınde hareket felan onlardan suphelıyım. Bakalm kmse cvp vermedi baska topıktende yarın doktor amcamız söylerBana da iyi gibi geldi referans değerleri yazsaydı daha net anlardık
Ah canım maşallah ne güzel hala çok istiyorsan ben göndereyim biraz daha 7+5 iz ama mide bulantınız saatim geçmiyor öğür öğür yoruluyorum kusma da var maalesef çok halsiz bırakan bir şey bence hiiçç isteme nacizane tavsiyeHayrolsun insallah balimm niye bu kadar supersin yoksa kacirdgm bseyler mi var
Ay yok ya, bende hic belirti yok valla ne kusma ne aserme ne halsizlik ben hamile.miyim gercekten hala bilmiyorum arada bir ogurme geliyo o kadar valla başka hic bir sey yok.. diyorum keske braz midem bulansa bir iki istifra etsem de hamile oldgmu anlasam ama yok hic bsey yok vallahi
Sıkıntı yoktur inşallah canım benim eşim de tekrar verecek şubatta ben rahim filmi çekildiğim de 6 ay oldu çünküAynen ılerı yerınde hareket felan onlardan suphelıyım. Bakalm kmse cvp vermedi baska topıktende yarın doktor amcamız söyler
Sen cok erken rahım filmi cekilmişin daha 1yılın dolmadı ki. Doktor mu istedi? İnşallah yoktur yaSıkıntı yoktur inşallah canım benim eşim de tekrar verecek şubatta ben rahim filmi çekildiğim de 6 ay oldu çünkü
Daha çekilmedim, şubatta çekileceğim tam 1 yıl olacakSen cok erken rahım filmi cekilmişin daha 1yılın dolmadı ki. Doktor mu istedi? İnşallah yoktur ya
inşallah gerek kalmazzDaha çekilmedim, şubatta çekileceğim tam 1 yıl olacak
Umarıminşallah gerek kalmazz
Ben adet oldum bunu söylemekten de sıkıldım artık... beni listeden kaldırabilirsiniz canım, yeni tarihi vermeyeyim boşuna, burayı sessizce takip etmek daha iyi Allah en kısa zamanda bizim de yüzümüze güler inşallahKızlar tarih vermeyenler durum güncellemesi yapalım
@Hmyr06 26.12.2020 2 AY @Ffsr 27.12.2020 2 AY @Huysuzzz 29.12.2020 11 AY @deniz_busra 30.12.2020 36 AY @evrem92 30.12.2020 10 AY @mell_in_shell 30.12.2020 8 AY @karadenizkizi1982 01.01.2021 30 AY @Citemik 01.01.2021 8 AY @NaaNaa 01.01.2021 31 AY @fiona13 01.01.2021 25 AY @Zuzum67 01.01.2021 49 AY @Duhanin annesi 03.01.2021 6 AY E c e 03.01.2021 4 AY @Duygulinda 03.01.2021 48 AY
Daha çok yenisin bu kadar erken pes etmeBen adet oldum bunu söylemekten de sıkıldım artık... beni listeden kaldırabilirsiniz canım, yeni tarihi vermeyeyim boşuna, burayı sessizce takip etmek daha iyi Allah en kısa zamanda bizim de yüzümüze güler inşallah
Ne bileyim ya, düşününce hiç olmuyor sanki.. 2 yıl olacak evleneli, 1 kimyasalım var, korunduk, sağlık sorunları yaşadık, tekrar istemeye başladık, hep negatif pes etmiyorum ama ne yapacağımı şaşırdım. Daha Temmuz ayında tüm testlerim temiz çıktı, eşimin de sperm testi çok iyi. Yine doktora gideyim diyorum ama o da insanı strese sokuyor. Çeşit çeşit kür denedim, önceki ay ise yakı yöntemini denedim, sağlıklı beslenmeye geçtim ama yok Tabi ki zamanı vardır ama işte ben de hepimiz gibi olumsuzluğa düşüyorum her adet olduğumdaDaha çok yenisin bu kadar erken pes etme
o olumsuzluk oluyor canım her regl dönemi başka bir depresyon :) seninle hikayemiz benziyor ben de 1,5 yıllık evliyim 1 kimyasalım var üzerinden 10 ay geçti hala gebelik olmadı. bende de gözle görünür bir tanı konulmadı ins direncim vardı bi onu düşürdüm eşimin değerleri gayet normal artık geriye rahim filmi kaldı şubatta film çekileceğim, kimyasal sonrası tüplerde yapışıklık olabiliyormuş ondan şüpheliyim artık ben deNe bileyim ya, düşününce hiç olmuyor sanki.. 2 yıl olacak evleneli, 1 kimyasalım var, korunduk, sağlık sorunları yaşadık, tekrar istemeye başladık, hep negatif pes etmiyorum ama ne yapacağımı şaşırdım. Daha Temmuz ayında tüm testlerim temiz çıktı, eşimin de sperm testi çok iyi. Yine doktora gideyim diyorum ama o da insanı strese sokuyor. Çeşit çeşit kür denedim, önceki ay ise yakı yöntemini denedim, sağlıklı beslenmeye geçtim ama yok Tabi ki zamanı vardır ama işte ben de hepimiz gibi olumsuzluğa düşüyorum her adet olduğumda
Anladığım kadarıyla sıkıntı yok canım valsavla manevrası sırasında revers akım (reflü) izlenmemiş. Eğer reflü varsa meliyat yapıyorlar.sorun gözükmüyor gibi ultrasonda.Kızlar eşimin ultrasonda bı sıkıntı yok gibi değilmi? Varıkosel felan yok dıyor
sağ testis 40*25*23 mm volüm 12,4
sol testıs 40*25*26 mm volüm 13,9
bilateral testıslerın ekoları bır bırbırıne eşit ve homojen ekolu .
bilateral epididimler normal ekojen yapısında olup sağ 11*7 sol epididim 11*7 mm boyut ve ekodadır
bilateral skrotalda maii izlenmedi ve skrotal lokalizasyonda kıtlesel dolgu saptanmadı. skratol kalınlık 3 mm olup bırbırıne eşit izlendi
sol kortta plexus panpinoformiste venler genişliği normal non fortiyoze 0,40 mmgenişlikte valsalva ile 1,00 mm
sağ kortta tortiyoze 0.40 mm geniişlikte valsalva ile 0,90 mm
doppler incelenmesinde spontan solunum ve derin inspiryum ile revers akım izlenmedi varikosel izlenmedi
minseo anlayan varmı :S
Canım yeni gördüm mesajları eşinin değerleri gayet iyi Bi sorun göremedim ben.Kızlar acıl yardım esımın sonucları geldi anlayan varmı?? En altta bıde lokosıt goruldu foto ıyımı kotumu anlamadmm
Cok tesekkur edermmCanım yeni gördüm mesajları eşinin değerleri gayet iyi Bi sorun göremedim ben.
Bak açıklamalı anlatayım. Sıvılaşma süresi 20 dk yani normal ne kadar kısa sürede sıvılaşırsa o kadar kısa sürede yumurtaya ulaşıyor. sperm ml de en az 15 milyon olması gerekiyor eşinde 52 milyon çıkmış gayet iyi toplam sperm sayısı da en az 40 milyon olması gerekiyor eşinde 234 milyon daha ne olsun morfolojide iyi spermlerin %83 ü normal.Baş anomalisi yüksek değil. Yumurtanın döllenmesi için önemli buda gayet iyi çıkmış canım. Bu bebe kısa sürede gelir size bak görTesekkur ederm Bide buna bakarmısın anlıyorsan Zeymuss0103