Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Hayrolsun insallah balimm niye bu kadar supersin yoksa kacirdgm bseyler mi var 💚

Ay yok ya, bende hic belirti yok valla ne kusma ne aserme ne halsizlik ben hamile.miyim gercekten hala bilmiyorum 😂😂 arada bir ogurme geliyo o kadar valla başka hic bir sey yok.. diyorum keske braz midem bulansa bir iki istifra etsem de hamile oldgmu anlasam ama yok hic bsey yok vallahi 😕😂
Ah canım maşallah ne güzel hala çok istiyorsan ben göndereyim biraz daha 7+5 iz ama mide bulantınız saatim geçmiyor öğür öğür yoruluyorum kusma da var maalesef çok halsiz bırakan bir şey bence hiiçç isteme nacizane tavsiye 🤣

mutfak öyle kokuyor ki bir kaç gün yemek yapamayacağım 🥺🐣

Kızlar tarih vermeyenler durum güncellemesi yapalım

@Hmyr06 26.12.20202 AY
@Ffsr 27.12.20202 AY
@Huysuzzz 29.12.202011 AY
@deniz_busra 30.12.202036 AY
@evrem92 30.12.202010 AY
@mell_in_shell 30.12.20208 AY
@karadenizkizi1982 01.01.202130 AY
@Citemik 01.01.20218 AY
@NaaNaa 01.01.202131 AY
@fiona13 01.01.202125 AY
@Zuzum67 01.01.202149 AY
@Duhanin annesi 03.01.20216 AY
E c e E c e 03.01.20214 AY
@Duygulinda 03.01.202148 AY
Ben adet oldum 🙄 bunu söylemekten de sıkıldım artık... beni listeden kaldırabilirsiniz canım, yeni tarihi vermeyeyim boşuna, burayı sessizce takip etmek daha iyi 😕 Allah en kısa zamanda bizim de yüzümüze güler inşallah 🙏🏻

Ben adet oldum 🙄 bunu söylemekten de sıkıldım artık... beni listeden kaldırabilirsiniz canım, yeni tarihi vermeyeyim boşuna, burayı sessizce takip etmek daha iyi 😕 Allah en kısa zamanda bizim de yüzümüze güler inşallah 🙏🏻
Daha çok yenisin bu kadar erken pes etme 🙂

Daha çok yenisin bu kadar erken pes etme 🙂
Ne bileyim ya, düşününce hiç olmuyor sanki.. 2 yıl olacak evleneli, 1 kimyasalım var, korunduk, sağlık sorunları yaşadık, tekrar istemeye başladık, hep negatif 🙄 pes etmiyorum ama ne yapacağımı şaşırdım. Daha Temmuz ayında tüm testlerim temiz çıktı, eşimin de sperm testi çok iyi. Yine doktora gideyim diyorum ama o da insanı strese sokuyor. Çeşit çeşit kür denedim, önceki ay ise yakı yöntemini denedim, sağlıklı beslenmeye geçtim ama yok 😒 Tabi ki zamanı vardır ama işte ben de hepimiz gibi olumsuzluğa düşüyorum her adet olduğumda 🙃

Kızlar selam, bu ay klomen kullandım biteli 2 gün oldu,adetimin 12. Günü koyulaşacak sanırım değil mi ?

Eklentiler

• 4509E652-31B5-47D2-BB50-1775C923DB57.jpeg
    4509E652-31B5-47D2-BB50-1775C923DB57.jpeg
    131 KB · Görüntüleme: 30
Ne bileyim ya, düşününce hiç olmuyor sanki.. 2 yıl olacak evleneli, 1 kimyasalım var, korunduk, sağlık sorunları yaşadık, tekrar istemeye başladık, hep negatif 🙄 pes etmiyorum ama ne yapacağımı şaşırdım. Daha Temmuz ayında tüm testlerim temiz çıktı, eşimin de sperm testi çok iyi. Yine doktora gideyim diyorum ama o da insanı strese sokuyor. Çeşit çeşit kür denedim, önceki ay ise yakı yöntemini denedim, sağlıklı beslenmeye geçtim ama yok 😒 Tabi ki zamanı vardır ama işte ben de hepimiz gibi olumsuzluğa düşüyorum her adet olduğumda 🙃
o olumsuzluk oluyor canım her regl dönemi başka bir depresyon :) seninle hikayemiz benziyor ben de 1,5 yıllık evliyim 1 kimyasalım var üzerinden 10 ay geçti hala gebelik olmadı. bende de gözle görünür bir tanı konulmadı ins direncim vardı bi onu düşürdüm eşimin değerleri gayet normal artık geriye rahim filmi kaldı şubatta film çekileceğim, kimyasal sonrası tüplerde yapışıklık olabiliyormuş ondan şüpheliyim artık ben de

Kızlar eşimin ultrasonda bı sıkıntı yok gibi değilmi? Varıkosel felan yok dıyor
sağ testis 40*25*23 mm volüm 12,4
sol testıs 40*25*26 mm volüm 13,9
bilateral testıslerın ekoları bır bırbırıne eşit ve homojen ekolu .

bilateral epididimler normal ekojen yapısında olup sağ 11*7 sol epididim 11*7 mm boyut ve ekodadır
bilateral skrotalda maii izlenmedi ve skrotal lokalizasyonda kıtlesel dolgu saptanmadı. skratol kalınlık 3 mm olup bırbırıne eşit izlendi
sol kortta plexus panpinoformiste venler genişliği normal non fortiyoze 0,40 mmgenişlikte valsalva ile 1,00 mm
sağ kortta tortiyoze 0.40 mm geniişlikte valsalva ile 0,90 mm
doppler incelenmesinde spontan solunum ve derin inspiryum ile revers akım izlenmedi varikosel izlenmedi
minseo minseo anlayan varmı :S
Anladığım kadarıyla sıkıntı yok canım valsavla manevrası sırasında revers akım (reflü) izlenmemiş. Eğer reflü varsa meliyat yapıyorlar.sorun gözükmüyor gibi ultrasonda.

Tesekkur ederm Bide buna bakarmısın anlıyorsan Zeymuss0103 Zeymuss0103
Bak açıklamalı anlatayım. Sıvılaşma süresi 20 dk yani normal ne kadar kısa sürede sıvılaşırsa o kadar kısa sürede yumurtaya ulaşıyor. sperm ml de en az 15 milyon olması gerekiyor eşinde 52 milyon çıkmış gayet iyi toplam sperm sayısı da en az 40 milyon olması gerekiyor eşinde 234 milyon daha ne olsun 😂morfolojide iyi spermlerin %83 ü normal.Baş anomalisi yüksek değil. Yumurtanın döllenmesi için önemli buda gayet iyi çıkmış canım. Bu bebe kısa sürede gelir size bak gör 🤗

Son düzenleme:
X