Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Insallah canm ya rabbim hepimize nasip etsin en kisa zamanda

Görünmesi lazımdı acaba boş gebelik mi senin keseye benzeyen bişey var ultrasonunda acaba kese oluştu da bozuldu mu boş gebelikte beta artar mı acaba
Canım Beta artıyormuş youtube da Bi kız yaşamış onu dinlemiştim
Canım sen içinin rahat etmesi için başka bir doktora daha gözük istersen Beta bu kadar yüksekten gözükmeliydi kese ve bu kadar kanama için fikir de almış olursun başka bir doktordan inşallah hiç bişeycik olmaz bebişin seninledir

Canm bu degerde kesinlikle gözükmesi gerekirdi. Benim bildigim 1000i gecince gözüküyo 3000i gecerse bebek görünüyor diye biliyorum. Belkide arkadasin dedigi gibi düsükte olabilir. Bende ilk hamileligimde seninkine benzerdi minik siyah bi daire vardi ama ici bostu kanamam oldu 2 hafta gecikmeyle sancili adet cektim tamamen gitti adetle birlikte. Senin adetin nekadar gecikti adetin?

Canım adet olacağım tarih 19 aralıktı cumartesi gittiğim doktor ufak bir şey gördü ama kesin değil dedi Bugün ki sonuç 3000 geçti ama gözükmdi hemde alttan baktı

İnşallah canım yarın başka hastaneye gideceğim sabah bana minoset iç veya parol dedi eşimde bir şer yok yok diyip duruyor para tuzağı bunlar diyor ama kanamam var az da olsa ağrım var bacağım uyuşuyor

Valla kuzum benim de devreler yandı senin durumuna ya kese 2000 lerde görünüyor diye biliyorum ben, için rahat etmiyorsa başka bi doktorun daha görüşünü al bence
Ben be yapacağımı şaşırdım ilk günden beri demediklerini bırakmadılar kolladım mos mor oldu kan vermekten ağrı bir yandan bir şey yapmayız diyor doktor da

İnşallah canım yarın başka hastaneye gideceğim sabah bana minoset iç veya parol dedi eşimde bir şer yok yok diyip duruyor para tuzağı bunlar diyor ama kanamam var az da olsa ağrım var bacağım uyuşuyor
Birşey yapamayız nasıl bir laf ya sen kesinlikle başka bir doktora daha git canım okuyoruz bazı doktorların vurdumduymazlıklarını sen git aklın için rahat eder farklı Bi görüş almış olursun en azından öyle düşün

Bacağa ağrı niye vurur uyuşur kilitlendi bacağım

Kızlar bacağım sağ bacağım çok ağrıyor uyuşuyor düşük mü bu ne kahverengi kan geliyor böylr bir şey yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…