Insallah canm ya rabbim hepimize nasip etsin en kisa zamandaBen adet oldumbunu söylemekten de sıkıldım artık... beni listeden kaldırabilirsiniz canım, yeni tarihi vermeyeyim boşuna, burayı sessizce takip etmek daha iyi Allah en kısa zamanda bizim de yüzümüze güler inşallah
Canım Beta artıyormuş youtube da Bi kız yaşamış onu dinlemiştimGörünmesi lazımdı acaba boş gebelik mi senin keseye benzeyen bişey var ultrasonunda acaba kese oluştu da bozuldu mu boş gebelikte beta artar mı acaba
Canım sen içinin rahat etmesi için başka bir doktora daha gözük istersen Beta bu kadar yüksekten gözükmeliydi kese ve bu kadar kanama için fikir de almış olursun başka bir doktordan inşallah hiç bişeycik olmaz bebişin seninledirCanım hiç bir şey bilmiyorum ki bana diyor ki kese benzer bir şey var ama kese de olmayabilir düşük de yapıyor olabilirsin yani Bugün vajinal usgden göremedi bu değerle normal mikarnımdan bile bakmadı o çubuk hep kan olmuştu biliyor musun bana diyor yoğun bir şey yok ama geliyor kan yani yarın başka bir doktora mı gözüksem bilmiyorum ve kaşık ağrım var sağ tarafım ağrıyor sadece ama
Canm bu degerde kesinlikle gözükmesi gerekirdi. Benim bildigim 1000i gecince gözüküyo 3000i gecerse bebek görünüyor diye biliyorum. Belkide arkadasin dedigi gibi düsükte olabilir. Bende ilk hamileligimde seninkine benzerdi minik siyah bi daire vardi ama ici bostu kanamam oldu 2 hafta gecikmeyle sancili adet cektim tamamen gitti adetle birlikte. Senin adetin nekadar gecikti adetin?Kızlar Bugün yine kanamam ve ağrım oldu doktora gittik baktı kese gibi bir şey var ama tam kese diyemem dedi beta istedi 3148 çıktı sonucum yarın tekrar tekrar çağırdı sizce bu değerde kese gözükmesi lazım değil miydi tamamen
Çok ağrım var sağ Kasığımda bacağım uyuşuyor acıyo sadece sağ tarafım Kanamam aşırı yok çok olursa gel dedi ama peçeteye silince geliyor yaniCanım artık başka bir doktora gitsen acilden. Bu betayla görünürdü kese. Kanamanda var riske atma bence.
Canım adet olacağım tarih 19 aralıktı cumartesi gittiğim doktor ufak bir şey gördü ama kesin değil dedi Bugün ki sonuç 3000 geçti ama gözükmdi hemde alttan baktıCanm bu degerde kesinlikle gözükmesi gerekirdi. Benim bildigim 1000i gecince gözüküyo 3000i gecerse bebek görünüyor diye biliyorum. Belkide arkadasin dedigi gibi düsükte olabilir. Bende ilk hamileligimde seninkine benzerdi minik siyah bi daire vardi ama ici bostu kanamam oldu 2 hafta gecikmeyle sancili adet cektim tamamen gitti adetle birlikte. Senin adetin nekadar gecikti adetin?
İnşallah canım yarın başka hastaneye gideceğim sabah bana minoset iç veya parol dedi eşimde bir şer yok yok diyip duruyor para tuzağı bunlar diyor ama kanamam var az da olsa ağrım var bacağım uyuşuyorCanım Beta artıyormuş youtube da Bi kız yaşamış onu dinlemiştim
Canım sen içinin rahat etmesi için başka bir doktora daha gözük istersen Beta bu kadar yüksekten gözükmeliydi kese ve bu kadar kanama için fikir de almış olursun başka bir doktordan inşallah hiç bişeycik olmaz bebişin seninledir
Ben be yapacağımı şaşırdım ilk günden beri demediklerini bırakmadılar kolladım mos mor oldu kan vermekten ağrı bir yandan bir şey yapmayız diyor doktor daValla kuzum benim de devreler yandı senin durumuna yakese 2000 lerde görünüyor diye biliyorum ben, için rahat etmiyorsa başka bi doktorun daha görüşünü al bence
Birşey yapamayız nasıl bir laf ya sen kesinlikle başka bir doktora daha git canım okuyoruz bazı doktorların vurdumduymazlıklarını sen git aklın için rahat eder farklı Bi görüş almış olursun en azından öyle düşünİnşallah canım yarın başka hastaneye gideceğim sabah bana minoset iç veya parol dedi eşimde bir şer yok yok diyip duruyor para tuzağı bunlar diyor ama kanamam var az da olsa ağrım var bacağım uyuşuyor
Bacağa ağrı niye vurur uyuşur kilitlendi bacağımBirşey yapamayız nasıl bir laf ya sen kesinlikle başka bir doktora daha git canım okuyoruz bazı doktorların vurdumduymazlıklarını sen git aklın için rahat eder farklı Bi görüş almış olursun en azından öyle düşün
Hiç bilmiyorum canım uzat dinlen ama muhakkak doktora gözük belki yorulmuşsundur ondan ağrıyordurBacağa ağrı niye vurur uyuşur kilitlendi bacağım
Böyle kaşıktan başlıyor ağrı bacağıma kadar vuruyor yarına kadar dayanırım inşallahHiç bilmiyorum canım uzat dinlen ama muhakkak doktora gözük belki yorulmuşsundur ondan ağrıyordur
canım hala neden gitmiyosun ? dış gebelikse tüplerine zarar vereceksin bir an önce gitmelisin acile.Kızlar bacağım sağ bacağım çok ağrıyor uyuşuyor düşük mü bu ne kahverengi kan geliyor böylr bir şey yaşayan var mı
Cumartesi dış gebelik yok dedi tüpler temiz dedi yarın sabah gel dedicanım hala neden gitmiyosun ? dış gebelikse tüplerine zarar vereceksin bir an önce gitmelisin acile.
canım hala neden gitmiyosun ? dış gebelikse tüplerine zarar vereceksin bir an önce gitmelisin acile.
tüpleri usgden nasıl gördü ? biz tüpler gözüksün diye film çekiliyoruz anlayamadım ?Cumartesi dış gebelik yok dedi tüpler temiz dedi yarın sabah gel dedidış gebelik olabilir mi ki
Çok korkuyorumcanım hala neden gitmiyosun ? dış gebelikse tüplerine zarar vereceksin bir an önce gitmelisin acile.
Vajinal usgden baktı normalde film mi çekmek lazım canımtüpleri usgden nasıl gördü ? biz tüpler gözüksün diye film çekiliyoruz anlayamadım ?
Tuba bir iki diye temiz abdominal gibi şeyler söyleditüpleri usgden nasıl gördü ? biz tüpler gözüksün diye film çekiliyoruz anlayamadım ?
Canım tüpler sadece rahim filmiyle gözükebilir diye biliyorum. Sen başka bir doktora daha git faydası var zararı yokÇok korkuyorum