canım bence burda oluşan yapıyı görüdğü için tüpler temiz demiş olmalı. arkadaşımın bir dıktorun bebek dediğine ertesi gün başka doktor kanama alanı bu dedi düşük yaptı.
Şimdi acile gitsem o filmden çekerler mi banaCanım tüpler sadece rahim filmiyle gözükebilir diye biliyorum. Sen başka bir doktora daha git faydası var zararı yok
Tamam canım çok teşekkür ederim yazacağımcanım bence burda oluşan yapıyı görüdğü için tüpler temiz demiş olmalı. arkadaşımın bir dıktorun bebek dediğine ertesi gün başka doktor kanama alanı bu dedi düşük yaptı.
instada çağrı gülümser var madem gidemiyosun mesaj atsana acil durum hocam diye
gebeyken çekilmiyo.Şimdi acile gitsem o filmden çekerler mi bana
Nasıl anlayacaklar o zaman dış gebelik olduğunugebeyken çekilmiyo.
Sıcak su torbası yaptım kendime uzandım bir de ağrı kesici aldım geçmezse gece gideceğim bu şeklde dayanamamgebeyken çekilmiyo.
Bu ay cok tup bebekci var sanki hadi hayirlisi. Bende baslicam insallahCanım ben regli oldum.Tup bebek tedavisine başladık.Transfer sonrası kesin bilgi paylaşırım.20.02.2021 yazalım her ihtimale karşı koltuğum boş kalmasın
Canim ignelere ne zaman basliyosun? Ben ignelere basladiktan 6 gun sonra ultrason olucam. Cok gec gibime geliyodu seninkidemi oyle oluyoSağ ol canım.Uludağ üniversitesinde başladım.Ocak sonu yaşım 40 olacağı için SGK dan faydalanmak için acilen tüp bebeğe geçiş yaptık.25 Aralık'ta ilaç tedavisine basladik.Bugün yumurta gelişmesi için iğneler verdiler cuma kontrolüm var.Bakalim hakkımızdan hayırlısı olsun.
aynen ayakların altına koy canım düzenliSıcak su torbası yaptım kendime uzandım bir de ağrı kesici aldım geçmezse gece gideceğim bu şeklde dayanamam
Canım dış gebelik olduğunu Beta yükselip kese gözükmediği zaman farkediliyor düzensiz Beta artışı ama kese olmayınca. Geç kalınmazsa iğneyle düşük yaptırılabiliyor geç kalınırsa mecbur tüp alınıyor inşallah dış gebelik değildir öyleyse de inşallah geç kalmazsın dikkatli olmakta başka bir doktordan da fikir almakta fayda görüyorum benNasıl anlayacaklar o zaman dış gebelik olduğunu
Düzenli arttı canım beta 1900 dü cumartesi Bugün 3148 olmuş bakacağız yarın allahtan hayırlısını diliyorum bebeğim ve kendim içinaynen ayakların altına koy canım düzenli
beta artışı olmadığı zaman beta belli seviyeye geldiğnde ve hala kese yolk saç falan gözükmüyosa e bi de kanama ve ağrı var. haliyle o zaman süpheleniyolardır zaten dış gebelik tespiti zor bir durum
Hayırlısı canım yarın başka bir hastaneye gideceğiz eşimle o da söyledi başka yere gidelim dedi bu kadına çok güvenmedim dediCanım dış gebelik olduğunu Beta yükselip kese gözükmediği zaman farkediliyor düzensiz Beta artışı ama kese olmayınca. Geç kalınmazsa iğneyle düşük yaptırılabiliyor geç kalınırsa mecbur tüp alınıyor inşallah dış gebelik değildir öyleyse de inşallah geç kalmazsın dikkatli olmakta başka bir doktordan da fikir almakta fayda görüyorum ben
Canım ignelere bugün başladım.Ki tatil ve yasaklardan dolayı reglimin bugün 5.gunuydu.Aksan regli oldugum için 4.gunu olarak saydilar.Cuma kontrole gideceğim.Canim ignelere ne zaman basliyosun? Ben ignelere basladiktan 6 gun sonra ultrason olucam. Cok gec gibime geliyodu seninkidemi oyle oluyo
Canim dis gebelik olabilirmi. Hem tek bi tarafin agriyomus. Hemen acilemi gitsen acaba bilemedimkiBacağa ağrı niye vurur uyuşur kilitlendi bacağım
Sen icmeye basladiktan 5 gun sonra bakiyolar o zaman canim. Ben 11de baslicam 18 de bakicaklar. Baya gec ya. Doktoruma sorucam niye arada bi ultrason daha yokCanım ignelere bugün başladım.Ki tatil ve yasaklardan dolayı reglimin bugün 5.gunuydu.Aksan regli oldugum için 4.gunu olarak saydilar.Cuma kontrole gideceğim.
Senin yerinde olsam farklı doktorlara da görünürdüm canım dış gebelikse aceleci davranmakta fayda var. 3000 beta ile kese göremiyorsan zaten bi sıkıntı var demektirBen be yapacağımı şaşırdım ilk günden beri demediklerini bırakmadılar kolladım mos mor oldu kan vermekten ağrı bir yandan bir şey yapmayız diyor doktor da
Evet malesef ama şu an çok panik değilim eğer birkaç ay daha olmazsa eşimi ürolojiye gönderirim bir de o baksın diye. Artık hayırlısı hepimiz in çok teşekkürler60 dk dan fazla olması olasılığı düşürüyor maalesef. Ama tek başına etkili olmayabilir mesela 1 saatte canlı kalma yüzdesi, sayısı ve hızı da önemli
Canım kanama alanı var ya sıcak su torbası kanamayı artırır buna çok dikkat et bence karın bölgene hiçbir şey uygulama. Allah korusun dış gebelikse iç kanamaya da dönüşebilir ve hayati risk olur bence kesinlikle ağrı kesici öneren doktordan şüphe duy böyle bir durumda. Bacağının uyuşması da bence farklı bir durum Allah korusun düşük veya başka bir pıhtılaşma sorunun falan varsa bilmediğin böyle bir şey de olabilir. Sanki bu doktor senin düşük yapacağını biliyor da ona göre ağrı kesici öneriyor resmen gibi önlem almak yerine. Bence ağrın veya kanaman artarsa mutlaka acile git senin için ciddi riskli bir durum olabilirSıcak su torbası yaptım kendime uzandım bir de ağrı kesici aldım geçmezse gece gideceğim bu şeklde dayanamam
Kuzum yaa ne kadar gerildin başından beri. En baştan başka bi doktora gitseydin çoktan önlemini almış olacaktı belki ve sen kafan rahat yaşayacaktın bu süreci. Bir an önce başka bir doktora git hiç zaman kaybetme. Yerinde olsam imkanın varsa nöbetçi kadın doğum uzmanına giderdim hemen. Sıcak su torbası koymasaydın keşke, sıcak uygulama iyi olmaz kanama durumlarında. Neyse yine de rahatla biraz nefes al derin derin iyi olacağını düşün ve hemen başka bir doktora git. Sağlıkla ilerler umarımDüzenli arttı canım beta 1900 dü cumartesi Bugün 3148 olmuş bakacağız yarın allahtan hayırlısını diliyorum bebeğim ve kendim için
Canım ilaç olarak bilgim yokta takviyelere ek keçi boynuzu özü de çok fayda ediyor mutlaka yedirKızlar selam ben 1 hafta önce amh 'a baktırmıştım 0,8 çıkmıştı. Bugün 1100 tl ye rahim filmi(hsg) çektirdim. Tüplerim açık çok şükür. Ama eşimin sperm sayısı 6 milyon çıktı. normalde en düşük 15 milyon çıkması gerekirken yarısı bile çıkmadı. Bu durumda olup ne kullandınız.. Benim için Omepa Q10 verdi eşim içinde bişey vardı ama şimdi adını unuttum yarın eczaneden alınca size yazıcağım. faydasını da muhakkak yazacağım...