Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Ah canım maşallah ne güzel hala çok istiyorsan ben göndereyim biraz daha 7+5 iz ama mide bulantınız saatim geçmiyor öğür öğür yoruluyorum kusma da var maalesef çok halsiz bırakan bir şey bence hiiçç isteme nacizane tavsiye

mutfak öyle kokuyor ki bir kaç gün yemek yapamayacağım

Ben adet oldum bunu söylemekten de sıkıldım artık... beni listeden kaldırabilirsiniz canım, yeni tarihi vermeyeyim boşuna, burayı sessizce takip etmek daha iyi Allah en kısa zamanda bizim de yüzümüze güler inşallah

Daha çok yenisin bu kadar erken pes etme

Daha çok yenisin bu kadar erken pes etme
Ne bileyim ya, düşününce hiç olmuyor sanki.. 2 yıl olacak evleneli, 1 kimyasalım var, korunduk, sağlık sorunları yaşadık, tekrar istemeye başladık, hep negatif pes etmiyorum ama ne yapacağımı şaşırdım. Daha Temmuz ayında tüm testlerim temiz çıktı, eşimin de sperm testi çok iyi. Yine doktora gideyim diyorum ama o da insanı strese sokuyor. Çeşit çeşit kür denedim, önceki ay ise yakı yöntemini denedim, sağlıklı beslenmeye geçtim ama yok Tabi ki zamanı vardır ama işte ben de hepimiz gibi olumsuzluğa düşüyorum her adet olduğumda

Kızlar selam, bu ay klomen kullandım biteli 2 gün oldu,adetimin 12. Günü koyulaşacak sanırım değil mi ?

Eklentiler

• 4509E652-31B5-47D2-BB50-1775C923DB57.jpeg
    131 KB · Görüntüleme: 30
o olumsuzluk oluyor canım her regl dönemi başka bir depresyon :) seninle hikayemiz benziyor ben de 1,5 yıllık evliyim 1 kimyasalım var üzerinden 10 ay geçti hala gebelik olmadı. bende de gözle görünür bir tanı konulmadı ins direncim vardı bi onu düşürdüm eşimin değerleri gayet normal artık geriye rahim filmi kaldı şubatta film çekileceğim, kimyasal sonrası tüplerde yapışıklık olabiliyormuş ondan şüpheliyim artık ben de

Anladığım kadarıyla sıkıntı yok canım valsavla manevrası sırasında revers akım (reflü) izlenmemiş. Eğer reflü varsa meliyat yapıyorlar.sorun gözükmüyor gibi ultrasonda.

Tesekkur ederm Bide buna bakarmısın anlıyorsan Zeymuss0103
Bak açıklamalı anlatayım. Sıvılaşma süresi 20 dk yani normal ne kadar kısa sürede sıvılaşırsa o kadar kısa sürede yumurtaya ulaşıyor. sperm ml de en az 15 milyon olması gerekiyor eşinde 52 milyon çıkmış gayet iyi toplam sperm sayısı da en az 40 milyon olması gerekiyor eşinde 234 milyon daha ne olsun morfolojide iyi spermlerin %83 ü normal.Baş anomalisi yüksek değil. Yumurtanın döllenmesi için önemli buda gayet iyi çıkmış canım. Bu bebe kısa sürede gelir size bak gör

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…