Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
minseo canım 23 ocak yeni bat, hayırlı olur inşallah

süperim canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik belirtileri başladı mı
Hayrolsun insallah balimm niye bu kadar supersin yoksa kacirdgm bseyler mi var

Ay yok ya, bende hic belirti yok valla ne kusma ne aserme ne halsizlik ben hamile.miyim gercekten hala bilmiyorum arada bir ogurme geliyo o kadar valla başka hic bir sey yok.. diyorum keske braz midem bulansa bir iki istifra etsem de hamile oldgmu anlasam ama yok hic bsey yok vallahi

yoo kuzu rutin her şey sağlığımız yerinde en azından çok şükür, bir de insan kabullenme psikolojisine girince takmamaya başlıyor kafaya onun rahatlığı var üstümde oh ne güzel ya totonu kaşı bulantı olmasın

Hersey cok guzel olacak,inaniyorum .. Rabbimden dilegim en güzelini en hayirlisini vermesi sana

ay ne bileyim ya saglikli olsun da boyle gecsin tabi mis
Ama yine de insan azck istiyor esime naz yapayim falan diye dun bana diyo kalk kiz cay koy icekdedim ben hamilyim sen koy, kiz sen benden daha iyisin ben senden daha cok hamileyim dedi.. adam hakli

amiiiin canım çok sağol, geç olsun güç olmasın allah sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah benim de tek duam o
hahaha sen de yalandan ay midem bulanıyor falan yap bari

amiiiin canım çok sağol, geç olsun güç olmasın allah sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah benim de tek duam o
hahaha sen de yalandan ay midem bulanıyor falan yap bari
Dunden sonra anlasilir hemen yaparsam aklimda ama az braz geçsin oyle yapacagm

Kızlar acıl yardım esımın sonucları geldi anlayan varmı?? En altta bıde lokosıt goruldu foto ıyımı kotumu anlamadmm

Eklentiler

• IMG_20210104_140003_0~2.jpg
    166,4 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20210104_135932_2~2.jpg
    209,1 KB · Görüntüleme: 60
kızlarrr spermıogram testınden anlayan varmı sankı bırı anlıyodu ya. doktora yarın gıdıcek gostermeye ama cok steslendım bı baksanız

Öyle demeyin inanın 1 haftadır çok kötüyüm hiç bir şey yiyemiyorum tuzlu krakerden başka sürekli bulantı hiç bitmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…