Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Canım bizde ne bende ne eşimde sorun vardı süreci kolaylaştırmak için klomen veriyorum dedi çok şükür hamile kaldım o ay

Canım bizde ne bende ne eşimde sorun vardı süreci kolaylaştırmak için klomen veriyorum dedi çok şükür hamile kaldım o ay
Benim eşimin degerler iyi degl canım kullanıyorm ama ümidimde yok açıkçası bu degerlerle imkansız gibime geliyo

Eklentiler

• 5520B1C4-ABDC-4F76-86DF-B4C51EC4E283.jpeg
    171,6 KB · Görüntüleme: 35
Benim eşimin degerler iyi degl canım kullanıyorm ama ümidimde yok açıkçası bu degerlerle imkansız gibime geliyo
Rabbim her şeyin hayırlısını versin bolca dua edelim. Ben sürekli burdaki arkadaşlarıma ediyorum mutlaka görücez karşılığını emin ol

Kızla bugün adet olmak gerekiyordu olmadım normalde hep günü gününe oluyorum çatlatma iğnesi yapıldı. Ama daha yapılalı 12 gün oldu acaba 14 gün olmadığı içinmi adet olmadım dün pembemsi bir akıntı geldi normalde öyle gele gele adet olurdum şimdi sadece akıntı var iğne vurulup bu etkiyi yaşayan varmı sende olmuşmuydu. minseo
sağ kasığımda ara ara batma oluyor adet olacakmışım gibi ağrı vuruyor bilgisi olan tecrübesi olan yazabilirmi test için 14 gün geçmesi lazım ne yapacagım kafam allak bullak olacakmıyım olmayacakmıyım tahlil yapıp üzüntüye boğulmak istemiyorum beklemeyi tercih etsem umuda kapılacağım olsam yine umutsuz olacağım bir fikir verin bana ne olur

Merhaba kızlar, konuya ortasından dalıyorum ama biraz içimi döküp rahatlamaya ihtiyacım var. Rehberimi açıp sohbet edeceğim sıkıntımı anlatacağım bir dost arıyorum ama bir süre sonra hepsi kendi dertleriyle beni boğmaya başlıyor. Evleneli 3 buçuk sene oldu başka bir şehirde görev yaptığım için eşimle bir ayrı bir beraber geçirdik süreci. Henüz 27 yaşıma giricem ama kendimi sürekli gebelik için geç kalmış gibi hissediyorum. Geçen sene marttan beri korunmuyoruz yani toplamda 9 ay kadar denedik. Ama olmuyor olmuyor. Sadece ben muayeneye gittim. Hormon ultrason temiz. Son 3 aydık adetlerim düzensizleşmeye başladı. Sırasıyla 2 gün,1 gün ve 4 gün gecikme yaşadım. Bu ay ilk kez bu kadar geciktim. Yarın eczaneden gidip test alma hayalleri kurarken bugün regl oldum. 2 sene 3 sene ya da daha fazlasını deneyen arkadaşlarım bu sabrı dirayeti nereden buluyorlar ? 1 ay sonra evime ve yuvama inşallah tam anlamıyla kavuşacağım. Bana önereceğiniz bir şey var mı? Evime dönünce her şeyi akışına mı bırakmalıyım yoksa eşime test mi verdirmeliyim ? Uzun oldu kusuruma bakmayın şimdiden teşekkürler...

Eminim ki evine eşine tamamen kavuştuktan sonra özellikle psikolojik olarak rahatlayacaksın . Çünkü eşin sana destek olacak ondan güç alcaksın . Hem bir aradayken şansın da imkanın da fırsatın da daha fazla olacağı için ihtimalin biraz daha fazla olacak . Benim Allah bağışlasın 3 yaşında bir oğlum var 2.çocuğa daha yeni karar verdik ve bu henüz 2. Denememiz . İlkinde ilk ay hamile kalmıştım ve dış gebelik derken mucize gibi geldi oğlum . Şimdi 2 ay olacak deneyeli ama henüz bişey çıkmadığı halde daha yeni olduğu halde ben bile of ya diyebiliyorum . Seni tenzih ediyorum ama kendimce bu durumu kendi adıma şımarıklık olarak görüyorum . Bunu da malesef ki çok tez canlılığıma bağlıyorum . Yaşın daha çok genç en güzel çağındasın doğurganlığının daha taze olduğu dönemlerindesin . Nolursun 3-5 ay daha doğal yolla dene , gene olmazsa o zaman bir tedavi yöntemine başvur ama asla ümitsizliğe kapılma . Senin için güzel olsun herşey canım benim

Benim kızıma hamile kalma sürecim tam 3 buçuk yıldı kızımdan sonra tekrar istedik 7 yıl ama hala yok sadece sabır tabi dini görüyorsun 34 yaşındayım hormonlarım eskisi gibi değil üstelik 35 fen sonra riskli gebelikler oluşumu çok fazla tek duam allahım vermeyeceksen umut ettirme oluyor ama demekki verecekki umuda düşüyoruz tek senin hastaneye gitmen ile olmaz eşinde gidecek sonra yumurta takibin olacak yumurtan çatlıyormu diye gideceksin derken kontrol altında hamile kalmış olacaksın inşallah umutsuzluğa kapılma 9 ay çok kısa bir süre gecikmesi demek rahim çocuk istiyor diyor kimileri inşallah öyledir yada çatlamada problem olabilir tek tavsiyem bir dr gidip ilaç kullanıp takip yaptırman ısrarla dr git ve devam et muhakkak meyvesini alacaksın

Merhaba keciboynuzun kendisini aldik onu nasil kullanmaliyiz
Saraçoğlunun sitesinde bunu buldum. Belki işe yarar. Şifa olsun.

Kür 3: Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hazırlayacağınız kürün ölçülerini yarıya düşürerek hazırlayınız ve hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

Eşinizde gitsin
Merhaba keciboynuzun kendisini aldik onu nasil kullanmaliyiz
Youtubede saraçoğlunun videosu var orda anlatılıyo nasl kullanılacagı

Cok tesekkurler yariya derken sadece aksamlari icin uygulamak icin dmi 3 adet keciboynuzu jse 1 bucuk bardak su ole anladim valla

Çok teşekkür ediyorum kızlar güzel cevaplarınız için... Açıkçası korunmayı bıraktığımız ayların çok büyük bir kısmında annemde veya kayınvalidemin evindeydik. Stresliydim ben de herkes gibi hemen olacak zannediyordum. İlk başta sürekli bir sorun arayışı içindeydim. Sonra anladım ki bu illa bir soruna bağlı olmak zorunda değil. Açıkçası hep evime döneceğim günü düşünerek kendimi rahatlattım. Şimdi de o zaman gelip çattı. Ben de kendime biraz daha zaman verip akışına bırakmayı hayatın tadını çıkarmayı istiyorum. Evet ben de tez canlıyım o yüzden de hayat sanki beni hep beklemekle sınadı. Evlendim 1 ay sonra eşimle ayrı kalmak zorunda kaldık. Biraz daha akışına bırakıp sonrasında eşime test verdirip ben de doktora giderek süreci devam ettirmeyi düşünüyorum. Ne diyelim inşallah gerek kalmaz :)

kendi adıma sağlığımun yerinde olduğu ailemin ve eşimin sağlıklı olduğu her gün için şükredince zaten sabır geliyo kendiliğinden. 2.5 senedir gebelik olmamoş biri olarak yazıyorum bunu. çok basındasın. yaşın da küçük. akışına bırak bence belli bir süre.

Canim sen hormon degerlerine baktirmismiydin? Baktirmistin ve heysey normaldi gibime geliyo.
Zaten rahim filmide cekindin, oda iyi cikti. O yuzden bence senin durumun cok kotu degil, icini ferah tut.
Benim fsh yuksek, amh dusuk. Ondan tup bebek yapiyoruz direkt

O kadar haklısın ki. Zor olan sanırım insanın bu farkındalığı hayatına genellemesi. Bunun bir dert olmadığını kendime hatırlatıyorum. Sonra regl oluyorum ve her şey puff uçuveriyor sonra yine karamsarlık. Bir yerden sonra regl olmaya alışıyor mu insan ?

regl olmadan önceki dönem biraz sarsıyo pmsle beraber ama atlatırsan sorun yok ben mesela o dönemlerde olanildiğince dış dünyayla bağlantımı koparıyorum yoksa ya birinin kalbini kırıyorum yada herşeyden daha fazla etkileniyorum. burda çok değişik şeylere şahit oluyoruz bunlar hayatın içinde. belli bi zaman sonra kanıksıyosun o arayı nasıl kotarcağın sana kalmış ama bu kadar umutsuz olma. sanırım bende herşeyi kabullenmek sunla başladı: herkes anne baba olmak zorunda değil. bunu yüksek sesle söyleyince hayatın içinde artık o kadwr ah ah vah vah bi durum gibi gelmiyor

seni her gördüğümd 0.08 amh ile gebe kalan arkadaşım geliyo aklıma

seni her gördüğümd 0.08 amh ile gebe kalan arkadaşım geliyo aklıma
Ay hadi insallah
Regleri iyice duzensizlesmis uc ayda dört ayda bir veya cok uzun suredir olmayan kadinlar bile kaliyo. Nerdeyse menopoza giricek ama gelicek olan bebek geliyo iste.
Ilk basta ne agladim bu amh, simdi alistim. Olucaksa olucak olmicaksa olmicak yine bisey degistirmiyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…