Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
COk faydalı ben kullandım adetlerim hep sancısız oluyor artık
Ay inşallah banada fayda eder, hayırlısıyla bebiş olsun bebiş daha olmucaksada adet sancılarım geçsin🤲🏻.. rahim filmi çekildim belki sancım olmaz artık diyordum ama yanılmışım çok sancılı geçti yine

Dogum kontrol hapini biraktigimdan beri boyle. Ama bazen o lekelenmeler bi gun suruyo bazen 5 gun sonra sökuluyo.
Taner hoca kim kuzu cokmu pahali?
Aynen canım tam da öyle yaşıyorum birkaç aydır. Doğum kontrol hapını Mayıs'ta bıraktım ben de. Düşün bu ay regl öncesi 5 gün öyle silince leke şeklinde geldi, bir iki gün tam regl gibi oldum. Çok benziyoruz biz senle 🙈 endometriozis derneği başkanı canım geçen birisi gitmişti çok memnun kalmış 45 dk muayene etmiş mükemmel bir doktor dedi. Bakalım tabi Bursa'dan gitmek mantıklı mı bilmiyorum ama bir fikir alırım belki 🤷 fiyatını hiç bilmiyorum kuzu
Bilmiyorum kuzum, olmazsa cok uzulucem gibi. Degisik bi sevinc var icimde🙈
Canım benim olmazsa hep üzülüyoruz zaten ama umudunu hiç kaybetme olmasa da. Çünkü mutlaka olacak 😊 ilk seferde olmazsa diye düşüncelere kapılma hiç. Heyecanını doyasıya yaşa bence.

Aynen canım tam da öyle yaşıyorum birkaç aydır. Doğum kontrol hapını Mayıs'ta bıraktım ben de. Düşün bu ay regl öncesi 5 gün öyle silince leke şeklinde geldi, bir iki gün tam regl gibi oldum. Çok benziyoruz biz senle 🙈 endometriozis derneği başkanı canım geçen birisi gitmişti çok memnun kalmış 45 dk muayene etmiş mükemmel bir doktor dedi. Bakalım tabi Bursa'dan gitmek mantıklı mı bilmiyorum ama bir fikir alırım belki 🤷 fiyatını hiç bilmiyorum kuzu

Canım benim olmazsa hep üzülüyoruz zaten ama umudunu hiç kaybetme olmasa da. Çünkü mutlaka olacak 😊 ilk seferde olmazsa diye düşüncelere kapılma hiç. Heyecanını doyasıya yaşa bence.
Ay canim git bence. Beni kimse 45 dakika muayne etmedi ya. Git, herseyini sorup, bakip ona gore.
Benle ayni anda birakmissin dogum kontrol hapini😊

Ay canim git bence. Beni kimse 45 dakika muayne etmedi ya. Git, herseyini sorup, bakip ona gore.
Benle ayni anda birakmissin dogum kontrol hapini😊
Evet ben de bunu duyunca bile işini ne kadar önemsediğini düşündüm. Bilemiyorum yani baya zahmetli bir şey fiyat da bilmiyorum ama eğer burada sonuç alamazsam ya da belki burada kapsamlı tedavilere geçmeden onun fikrini alırım. Kafam karışık yani açıkçası 🤷 evet arada bir at korunduk sadece ama tık yok 🥺 bazen ben de umutsuzlaşıyorum bu kist birçok yolla gebe kalmayı engelleyebiliyor diye 😔

Kızlar ben de bişey sormak istiyorum tecrübelerinize dayanarak. Bat 13 Ocak ama bugün sanki adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. Erken hamilelik belirtileriniz neydi? Testlerinizi hep battan önce mi yaptınız?
Ben 6 gün öncesiden yaptm belli belirsiz silik cikti ama bence 4 gün kala en erken yap derim

Bence çekil eşinse ürolojiye gitsin sperm testi verdin neden dersen ben 7.ayımı doldurdum her ay bekledim eşimde varikosel cıktı gitmeseydik Allah bilir daha ne kadar beklicektik
eşime ayın 6 sına randevu aldım üroloji için . bu ay da bir küre başladım hayıt otu aslan pençesi çam balı falan var . Bir sonraki ay için gideyim madem şu an reglim. Peki isteğe göre çektirebileceğim bişey mi ?

Bence çekil eşinse ürolojiye gitsin sperm testi verdin neden dersen ben 7.ayımı doldurdum her ay bekledim eşimde varikosel cıktı gitmeseydik Allah bilir daha ne kadar beklicektik
Varikosel tam olarak nasıl bişey belirtisi var mıydı sizde? Gebeliğe etkisi var sanırım dimi tedavi gerektiriyor yanlış bilmiyorsam. Valla hiç bilmediğimden soruyu kuzu kusura bakma

Varikosel tam olarak nasıl bişey belirtisi var mıydı sizde? Gebeliğe etkisi var sanırım dimi tedavi gerektiriyor yanlış bilmiyorsam. Valla hiç bilmediğimden soruyu kuzu kusura bakma
canım varikosel belirti vermeyen bişiy o yüzden genellikle elle muayenede de çıkmıyor ultrason yada semen testinde çıkıyor. ben de araştıryorum ordan biliyorum . rahim filmini de istediğin zaman çektir ama daha çok erken aklkmda kalmasın diyosan adet bitiminden bir hafta içinde çektirenilirsin ama ilişki olmamoş olacak

canım varikosel belirti vermeyen bişiy o yüzden genellikle elle muayenede de çıkmıyor ultrason yada semen testinde çıkıyor. ben de araştıryorum ordan biliyorum . rahim filmini de istediğin zaman çektir ama daha çok erken aklkmda kalmasın diyosan adet bitiminden bir hafta içinde çektirenilirsin ama ilişki olmamoş olacak
çok sağol fiona13 fiona13 . 4 aydır deniyoruz ama eşime 1 yıl de doktora dedim ciddiye alsınlar diye :KK48: Birkaç ay daha deneyelim bakalım çektirmeden. Bir de apandisit ameliyatı olmuştum 6 7 yıl önce. geçende laf arasında kayınvalidem apandisit olduysan çocuğun olmaz dedi direkt çok üzüldüm zaten aramız iyi değil bir de çocuk düşündüğümüzü bile bilmiyor. Netten baktım araştırmalarda apandisit ameliyatı olan kadınlar %54 daha kolay hamile kalırmış ama bi yararını gördüğüm yok bilgisi olan var mı ?

Tek tedavi ameliyatmış öyle dedi doktor bize bizmki ilerlememiş sadece sol tarafta ama ilerleyince iki tarafta olunca sperm sayısı cok az oluyo kısırlık oluyo o zaman ameliyat olsada düzelmesi zor oluyo spermlerin

eşime ayın 6 sına randevu aldım üroloji için . bu ay da bir küre başladım hayıt otu aslan pençesi çam balı falan var . Bir sonraki ay için gideyim madem şu an reglim. Peki isteğe göre çektirebileceğim bişey mi ?
Evet siz cocuk için deyin hemen ultrason ve sperm testine yönlendirir eşim kontrol oldu bende olmak istiyorum desin eşiniz biz öyle dedik

Evet siz cocuk için deyin hemen ultrason ve sperm testine yönlendirir eşim kontrol oldu bende olmak istiyorum desin eşiniz biz öyle dedik
Sağolasın M Meltemmisin . Umarım sorun çıkmaz. Ben de geçen ay tahlil verdim sadece FSH sınırda 3 doktorun görüşünü aldım olumsuz etkilemez dedi Bende sorun yok şimdilik umarım onda da yoktur ve hepimizin bebişi çabucak bekletmeden bulsun bizi

Ay ıns benımde dusunce kalabılırım. Ama sana klomende Vermıstı dımı? Benım yumurtalarm ıcın bı ılac vermedı alttan muanede hersey normal dedı reglının üçuncu gunu
Banada normal her şey çok güzel ama 1 yıldır olmuyosa bi klomene başlayalım süreci dha da kolaylaştırır demişti tek kutuda gerçekten dediği gbi oldu

Banada normal her şey çok güzel ama 1 yıldır olmuyosa bi klomene başlayalım süreci dha da kolaylaştırır demişti tek kutuda gerçekten dediği gbi oldu
Bana ultrasonda hersey normal dedı bıtek dostınex verdı hormon 45 dıye okdr. Eşinde sonuclaryla bana gelsin ona gore konusurz dedı,eşim yarın doktora gıdıcek test yaptırmaya, ben doktora bir senedır olmuyor demıstım baksın diye

X