Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Bir kerede
Devlete randevu alip gitsen bazen doktorlarin azizligine ugrayabiliyoruz bir kere de oyle dene istersen bir sey kaybetmezsin her doktor farkli konusuyor arkadasim hamileydi oda ozele gitti cocuk riskli diyip kurtaj yapiyordu kız ağla zırla derken baska hastaneye gidip hic bir problem olmadigini kurtaja da gerek olmadigini ogrendi simdi 7 aylik hamile cokta saglikli

Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum sizlere yardım edebilirseniz cok sevinirim Bn 15gün soğan kürü kullandım aynı zamanda incir kuru hayıt tohumuda içtim doğru mu yaptım aynı zamanda pko hastasıyım hepten hormonlarımı bozdum bilmiyorum ovulasyon testinde adetin 21.günü yumurtlama oldu yumurtlama dan 9 gün sonra acık kahve akıntım geldi 2 gündür devam ediyo düne göre bugun Bi tık fazla suan yumurtlamanın 11 yada 12.günü olması lazım bu yerleşme kanamasımı yoksa soğan küründen mi ama soğan kürü nü içerken hiç byle bişey olmadı Bn bide adetin 1 günü başladım soğan kürüne bu konu hakkında fikri olan yazabilir

Devlette randevu zor düşüyor canım bir de doğumu özel de yaparım devlette değil ki

Kızlar ben de bir şey soracağım çörek otu incir kürü yaptığınız aylar yumurtlamanız erkene çekildi mi?

Ben son 3 aydır yapıyordum son 3 aydır yumurtlama testiyle baktım 12. 13. Gün pik oluyordu bu ay ne test ne çörek otu uğraştım. Tahmini 12.13.günlerde pik diye düşünmüştüm. 17.gün bir bakayım dedim ovulasyon pik, t daha koyu tabi kaçırır mıyım yine değerlendirdim 2 gün...

bugün 19.gün 2 saat sonra tekrar yapıcam test ama ovulasyonu çörek otu ile bu kadar kayan var mı yoksa kist mi oluştu, merak ettim.

Kızlar doktor bana dostınex verdı, ıcerken korun demedi, ama ılacın ıcınde bıraktıktan sonra 1 ay hamile kalmayın felan yazıyor nolcak? İnternetten baktım ılacı ıcerken hamile kalanda var sıkıntısız, doktoru korun dıyende var

Son düzenleme:
Canım ben kullanıyodm hamile kaldım doktorumda öyle demedi sıkıntı olacağını sanmıyorum hem kutum daha bitmemişti yarım yarım içtiğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…