- 18 Aralık 2020
- 166
- 51
- 25
Devlete randevu alip gitsen bazen doktorlarin azizligine ugrayabiliyoruz bir kere de oyle dene istersen bir sey kaybetmezsin her doktor farkli konusuyor arkadasim hamileydi oda ozele gitti cocuk riskli diyip kurtaj yapiyordu kız ağla zırla derken baska hastaneye gidip hic bir problem olmadigini kurtaja da gerek olmadigini ogrendi simdi 7 aylik hamile cokta saglikliHayır canım 58 kiloyum boyumda 168 Cm geç döllenme olabilir dedi doktor usg kağıdında nokta kadar gözüküyor o da attan baktı öyle zor gördüm diyor özel bir hastaneye gidiyorum hatta baya özel pahalı her tahlile 155 TL muayene ayrı ödüyorum ama cins doktorlar
Devlette randevu zor düşüyor canım bir de doğumu özel de yaparım devlette değil kiBir kerede
Devlete randevu alip gitsen bazen doktorlarin azizligine ugrayabiliyoruz bir kere de oyle dene istersen bir sey kaybetmezsin her doktor farkli konusuyor arkadasim hamileydi oda ozele gitti cocuk riskli diyip kurtaj yapiyordu kız ağla zırla derken baska hastaneye gidip hic bir problem olmadigini kurtaja da gerek olmadigini ogrendi simdi 7 aylik hamile cokta saglikli
En azindan kontrol amacli doktorunuda degistirebilirsin canim gercekten her doktor ayni degil Rabbim bizleri iyi doktorlarla karsilastirsinDevlette randevu zor düşüyor canım bir de doğumu özel de yaparım devlette değil ki
Evet canım şimdi sordum buradaki kızlara memnun kalan bir doktordan araştırıyorumEn azindan kontrol amacli doktorunuda degistirebilirsin canim gercekten her doktor ayni degil Rabbim bizleri iyi doktorlarla karsilastirsin
Ne tarafta oturuyorsun canim ?Evet canım şimdi sordum buradaki kızlara memnun kalan bir doktordan araştırıyorum
Başaksehirde özel dayı oglu tıp merkezi var canım benim ablalarimda hep oraya gitti gayette guzel ilgileniyorlar aldiklariyi parayi hakediyorlar yaniEvet canım şimdi sordum buradaki kızlara memnun kalan bir doktordan araştırıyorum
Dualarm hepinizle canim en kisa zamanda hayirli haberler verirsin insallahİnşALLAH dua edin lütfen bana da çok teşekkür ederim
Insallah canm hayirlisi ne ise o olsnBu baya belirgin hadi inşallah
Avrupa yakasıNe tarafta oturuyorsun canim ?
Doktorun adı ne canımBaşaksehirde özel dayı oglu tıp merkezi var canım benim ablalarimda hep oraya gitti gayette guzel ilgileniyorlar aldiklariyi parayi hakediyorlar yani
Ama öyle olmuyo ya bende ilk başta sonradan olsun dedim ama bi kaç sıkıntı çıkınca korktum hiç olmazsa diyeOooo sende daha yeni evlisin hemen ne bu acelen sitres yapma bukadar
İnşALLAH çok teşekkür ederimDualarm hepinizle canim en kisa zamanda hayirli haberler verirsin insallah
Ismini hatirlamiyorum su anda ama oranin butun doktorlari oyle ilgililerDoktorun adı ne canım
Yok canım olmadı malesef. Rengl oldum bugün. Tüp bebek mi yaptirsak yaaaHadi inşallah
Ayy çok sevindim canım Rabbim kucağına almayı nasip etsinKızlar sonucum çıktı 1927 küçük bit şey gözüktü vajinal usg de çarşamba tekrar çağırdı haberiniz olsun diye yazıyorum
Canım ben kullanıyodm hamile kaldım doktorumda öyle demedi sıkıntı olacağını sanmıyorum hem kutum daha bitmemişti yarım yarım içtiğim içinKızlar doktor bana dostınex verdı, ıcerken korun demedi, ama ılacın ıcınde bıraktıktan sonra 1 ay hamile kalmayın felan yazıyor nolcak? İnternetten baktım ılacı ıcerken hamile kalanda var sıkıntısız, doktoru korun dıyende var