Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Ama öyle olmuyo ya bende ilk başta sonradan olsun dedim ama bi kaç sıkıntı çıkınca korktum hiç olmazsa diye 😔
Stres daha da zorlaştırıyor hamile kalmayı daha evleneli 5 ay olduğu için çıkan sıkıntıları çözmeye odaklı stressiz, olacak olmayacak kaygısından uzak ilerlersen inşallah daha hızlı hamile kalırsın... Burada olmayan çoğunluğumuz derdi kafaya takmak. Sen baştan yakalanma buna😊

Canım ben kullanıyodm hamile kaldım doktorumda öyle demedi sıkıntı olacağını sanmıyorum hem kutum daha bitmemişti yarım yarım içtiğim için
Ay ıns benımde dusunce kalabılırım. Ama sana klomende Vermıstı dımı? Benım yumurtalarm ıcın bı ılac vermedı alttan muanede hersey normal dedı reglının üçuncu gunu

Stres daha da zorlaştırıyor hamile kalmayı daha evleneli 5 ay olduğu için çıkan sıkıntıları çözmeye odaklı stressiz, olacak olmayacak kaygısından uzak ilerlersen inşallah daha hızlı hamile kalırsın... Burada olmayan çoğunluğumuz derdi kafaya takmak. Sen baştan yakalanma buna😊
Teşekkür ederim elimde değil ama dediklerinizi uygulamaya çalışcam🙏🏻🙏🏻

Arkadaşlar test için bat ın geçmesini mi beklemeliyiz

Kızlar doktor bana dostınex verdı, ıcerken korun demedi, ama ılacın ıcınde bıraktıktan sonra 1 ay hamile kalmayın felan yazıyor nolcak? İnternetten baktım ılacı ıcerken hamile kalanda var sıkıntısız, doktoru korun dıyende var
Süt hormonunuz kaç çıktı? Sadece sorun süt hormonuysa kullandığınız ay hamile kalırsınız muhtemelen benim öyle olmuştu. Korun demedi doktor.

Evet bence engel eger cok eksik ise. Sonucta bebek ilk üc ay boyunca annenin kanindan besleniyor. Benimde demirin eksik cikti simdi kan yapici surup iciyorum günlük folik asitte alinmali hamile kalmak isteniliyorsa
Bende bir aydan fazladır folik asit kullanıyorum ve 6 gün soğan kürü içtim. Bugün yumurtlama günüm diye soğan kürünü bıraktım bilmiyorum sizce iyi mi ettim. Rahmim temiz i. Yumurtaya zarar verir mi diye düşündüm ve içmeye çekindim. Siz ne dersiniz doğru mu ettim sizce

Süt hormonunuz kaç çıktı? Sadece sorun süt hormonuysa kullandığınız ay hamile kalırsınız muhtemelen benim öyle olmuştu. Korun demedi doktor.
Diğer hormonlar normal dedi sut hormonum 45e yakın bıtek o sıkıntı suan. Esımde pazartesi doktora gıdıp testlerını vercek ben bugun dostınex e başladım yarım ıctım

Ben de aynı şeyden çok endişe ettim ama doktorum çok önemli değil dedi, takviye de vermedi gebelik öncesi ve o haliyle hamile kaldım. Kaç demir değerin? Benim 3.
Random ben pazsrtssi günğ kan vereceğim ama yüksek ihtimal demirin eksik. Vucudum dan anlıyorum bunu

Galiba bende bu ay eleniyorum adet sancim ve lekelerim basladi sanirim onumuzdeki ay umudumu klomen ve catlatma ignesine baglicam 😕 kizlar ozellikle klomen tedavisi gorenler adetin 3.günü gel dedi doktorum klomene baslicaz dedi gittigimde alttan bakar mi bilgi verir misiniz ?

Hamile kalmaya çok büyük engel değilmiş ancak hamile kalırsan zaten doktor mutlaka takviye verecektir. Çünkü bebek çok ciddi sömürüyor anneyi ☺️
Ya çok teşekkür ederim cevabınız için. Son bir soru da sormak istiyorum. Bugün ben ovulasyon testine pik gördüm ve değerlendirdik. Yarın çatlama olursa yine mi denemek lazım iç ovulasyon testini ilk kez kullanıyorum da. Pikten öncemi denemek laızm sonra mı kafam karıştı

Benide eklermisiniz bat ım 5 ocak aslında adedim pek düzenli diyemem yeni evliyim 5 ay oldu ve 4 aydır çocuk istiyoruz ilk doktora sağlığımız nasıl diye gittik ve sorun olmadığını bu ay hamile olursun bile demişti ve olmadım tabikide 2.kez adedim geçikince gittim ve pco olabileceğimi söyledi bende soğan kürü denedim inanki 2. Gün bıraktım çünki içemedim ve ardından çakşır suyunu içmeye başladım takvim indirdim hatta belki tutar diyerekten önemli günlerde birlikte olduk ondan ziyade akıntım olduğu günlerde ara ara birlikte olduk ve yumurtlama olduğunu söylediği günden 2-3 gün sonra göğüs ucum feci şekilde ağrıdı adedime 1,5hafta vardı test yaptım negatifti ve göğsümün ağrısı devam etti göğsüm büyüde kahverngi bölüm koyulaştı ve artık bastırmadıkça ağrımıyor onun ardından mide bulantım oldu ama umursamadım piskolejiktir diye çok uzun oldu kusura bakmayın şu an beklemedeyim

Ya çok teşekkür ederim cevabınız için. Son bir soru da sormak istiyorum. Bugün ben ovulasyon testine pik gördüm ve değerlendirdik. Yarın çatlama olursa yine mi denemek lazım iç ovulasyon testini ilk kez kullanıyorum da. Pikten öncemi denemek laızm sonra mı kafam karıştı
Pik gördüğünüz günü de değerlendirin, çatlamayı gördüğünüz günü de mutlaka değerlendirin. Çatlama daha önemli aslında. Pik günü de önceden kalan Spermler dölleyebilir diye garantiye almak için. Çatlamadan sonra 24 saat içinde döllenir yumurta

X