Anladim canım şu kürler falan varmis onlardan denedinmi hic bende iki aydir istiyorum bebek bu ayda olmazsa kurlere bakacagim birde rabbim saglik la nasip etsin herkezr inshallahYapıldı kuzum ama pıhtılaşma çıkmadı ama yinede her ihtimale karşı hamile kalınca iğneye başlanacak ama hamile kalamıyorum son kürtajdan beri
İlaçsız nasıl düştü acabaİlaçla hemen düşen bi hormon panik yapma benim de 38 di ben ilaç bile kullanmadan düştü önemli olan diğer değerlerin onlara ne diyecek doktorun Tsh ın normal ama keşke ins direnci de baksaymış
Çok teşekkür ederim ins canım Allah razı olsunD Duhanin annesi Regl bitiş tarihinden en az 3, en çok 10 gün sonra başlanıyor. 1,5 su bardağı kaynamış klorsuz suyun içine bir adet kabuklarından ayrılmış soğanı dörde bölüp ekliyorum. 10 dk demlendirdikten sonra sabah ve akşam aç karnına ılık içiyorum. Bu ay başladım ben de ama pek düzenli yapamadım. İnşallah fayda ediyordur da güzel şeyler olur. Size de şifa olsun.
aynı şeyler ben de yaşıyorum canım inan tek değilsin hele bu ay pms o kadar duygusal geçti kiHaklısın canım o kadar çok haklısın ki ama yapım sanırım kafaya takıp üzülmek aslında iyiydim haberleri alana kadar ama duyunca ağlama krizi geldiİnşaAllah bu yıl rabbim hepimizin kucağını doldursun
Insallah gecen ayki gibi olmaz.... darisi sizlere kuzumBende gördüm çizgiyi
Ay cok sevindimmmm bende seni etiketlicektmKızlar sonucum çıktı 1927 küçük bit şey gözüktü vajinal usg de çarşamba tekrar çağırdı haberiniz olsun diye yazıyorum
Insan özeniyor canm seni cok iyk anliyorum kismanmakla alakasi yok ama Allah büyük en kisa zamanda sendende hayirli haberler gelecegine eminim ümidini yitirme yeterki hayirlisini dile vakti gelince öyle bi tutunurki sonra dogumunu beklersin insallahAynen öyle beni o kadar iyi anladın ki teşekkür ederim canım. Ben yeğenlerime neler neler alıyorum çok seviyorum onları bunun kıskanmakla alakası yok insan kendi için üzülüyor olmadığı için
Bence de canım çünkü Aralık 19 da adet olacaktım nasıl korkuttular beni dış gebelik o bu bı değere göre 3 haftalık diyor minicik nokta kadar bir şey gözüktü bu sefer de diyor kese olabilir olmayabilir de yav He He dedim içimdenAy cok sevindimmmm bende seni etiketlicektmcok iyi degerlee gec döllenme olmus ozaman bence
Korkma sen canm hersey yolunda ilerliyor rahat ol carsambada görünür zaten insallahBence de canım çünkü Aralık 19 da adet olacaktım nasıl korkuttular beni dış gebelik o bu bı değere göre 3 haftalık diyor minicik nokta kadar bir şey gözüktü bu sefer de diyor kese olabilir olmayabilir de yav He He dedim içimden
Olur hic pmidini yitirme daha cok yeni vücudunda degisikliklere alisiyor bak gör bir iki aya bence olurYok ben jel filan kullanmıyorum zararlı diye okumuştum gerçi hala zorlanıyorum ama kullanmadım ilaç banada verdi tutunması için bebek olursa diye bakalım nolucak
İnşALLAH dua edin lütfen bana da çok teşekkür ederimOlur hic pmidini yitirme daha cok yeni vücudunda degisikliklere alisiyor bak gör bir iki aya bence olur
Hiç bi fikrim yok canım. Doktor 50 üzerini dikkate alıyoruz ilaca gerek yok düşer, Prolaktin çok oynayan bi hormon boşuna ilaç alma vücuduna dedi dediği gibi diğer testimde 12 ye kadar düşmüştü.İlaçsız nasıl düştü acaba
Aynen öyleyiz haklısın yok yok uzun surmez benim parladi bile gozlerim mucadeleye devam eninde sonunda olacak insallahCanım çok güzel ama bebek isteyen bizleein uzun üzülme, doya doya acısını çıkarma şansımız yok.. hormonlar alt üst olup gebelik şansı azalıyor.
Olumlu düşünce yoga dua hobi nasıl huzurlanıyorsan hepsini yap sana dip sıyırmak için son 24 saat veriyorumhatta inşallah şimdi mücadele için gözlerin parlamış haldesindir. Biz kadınlar çok güçlüyüz maşallah sadece birazcık minnoş ve hassasız o kadar.
Malesef öyle ama toparlanmak zorundayiz yine bize derman olacak biziz mucadeleye devam edecez sonunda olacak inşallahAynen öyle beni o kadar iyi anladın ki teşekkür ederim canım. Ben yeğenlerime neler neler alıyorum çok seviyorum onları bunun kıskanmakla alakası yok insan kendi için üzülüyor olmadığı için
Oooo sende daha yeni evlisin hemen ne bu acelen sitres yapma bukadarBende 5 aylık evliyim ilk denemem bekliyorum bende
Bu baya belirgin hadi inşallahKizlar tesi tekrarladim biraz daha belirginlesti galiba cok sükür sizce nasil?
Canım yanlış anlamada kilolumusun ondan da gözükmeye biliyor dr biraz yeteneksizse ondan kaynaklı olabilir 1900 az buz değil yani bence dr değiştir derimBence de canım çünkü Aralık 19 da adet olacaktım nasıl korkuttular beni dış gebelik o bu bı değere göre 3 haftalık diyor minicik nokta kadar bir şey gözüktü bu sefer de diyor kese olabilir olmayabilir de yav He He dedim içimden
Hayır canım 58 kiloyum boyumda 168 Cm geç döllenme olabilir dedi doktor usg kağıdında nokta kadar gözüküyor o da attan baktı öyle zor gördüm diyor özel bir hastaneye gidiyorum hatta baya özel pahalı her tahlile 155 TL muayene ayrı ödüyorum ama cins doktorlarCanım yanlış anlamada kilolumusun ondan da gözükmeye biliyor dr biraz yeteneksizse ondan kaynaklı olabilir 1900 az buz değil yani bence dr değiştir derim