Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Yapıldı kuzum ama pıhtılaşma çıkmadı ama yinede her ihtimale karşı hamile kalınca iğneye başlanacak ama hamile kalamıyorum son kürtajdan beri
Anladim canım şu kürler falan varmis onlardan denedinmi hic bende iki aydir istiyorum bebek bu ayda olmazsa kurlere bakacagim birde rabbim saglik la nasip etsin herkezr inshallah

Çok teşekkür ederim ins canım Allah razı olsun

aynı şeyler ben de yaşıyorum canım inan tek değilsin hele bu ay pms o kadar duygusal geçti ki

Aynen öyle beni o kadar iyi anladın ki teşekkür ederim canım. Ben yeğenlerime neler neler alıyorum çok seviyorum onları bunun kıskanmakla alakası yok insan kendi için üzülüyor olmadığı için
Insan özeniyor canm seni cok iyk anliyorum kismanmakla alakasi yok ama Allah büyük en kisa zamanda sendende hayirli haberler gelecegine eminim ümidini yitirme yeterki hayirlisini dile vakti gelince öyle bi tutunurki sonra dogumunu beklersin insallah

Ay cok sevindimmmm bende seni etiketlicektm cok iyi degerlee gec döllenme olmus ozaman bence
Bence de canım çünkü Aralık 19 da adet olacaktım nasıl korkuttular beni dış gebelik o bu bı değere göre 3 haftalık diyor minicik nokta kadar bir şey gözüktü bu sefer de diyor kese olabilir olmayabilir de yav He He dedim içimden

Korkma sen canm hersey yolunda ilerliyor rahat ol carsambada görünür zaten insallah

Yok ben jel filan kullanmıyorum zararlı diye okumuştum gerçi hala zorlanıyorum ama kullanmadım ilaç banada verdi tutunması için bebek olursa diye bakalım nolucak
Olur hic pmidini yitirme daha cok yeni vücudunda degisikliklere alisiyor bak gör bir iki aya bence olur

Selam kızlar..
Bugün adetim bitiyor... Ne diyorduk yeni ay yeni umutlar
Bende 6-7 ay önce hayıt tohumu almıştım kür yaparım diye sonra doktora başlayınca kaldı öyle.. geçen gün çekmecede gördüm dur hazır bu ay doktora gitmiyorken ona başlayayım dedim dün başladım sabah akşam içiyorum hem ortalıktan kalksın hemde faydası olur belki Bakalım bu ayki batdaşlarım kimler olucak.. düzenim öyle şaştıki şu tarih diyemiyorum ancak yumurtlama görürsem onun üstüne 14 katarak bat belirlicem

Aynen öyleyiz haklısın yok yok uzun surmez benim parladi bile gozlerim mucadeleye devam eninde sonunda olacak insallah

Aynen öyle beni o kadar iyi anladın ki teşekkür ederim canım. Ben yeğenlerime neler neler alıyorum çok seviyorum onları bunun kıskanmakla alakası yok insan kendi için üzülüyor olmadığı için
Malesef öyle ama toparlanmak zorundayiz yine bize derman olacak biziz mucadeleye devam edecez sonunda olacak inşallah

Canım yanlış anlamada kilolumusun ondan da gözükmeye biliyor dr biraz yeteneksizse ondan kaynaklı olabilir 1900 az buz değil yani bence dr değiştir derim

Canım yanlış anlamada kilolumusun ondan da gözükmeye biliyor dr biraz yeteneksizse ondan kaynaklı olabilir 1900 az buz değil yani bence dr değiştir derim
Hayır canım 58 kiloyum boyumda 168 Cm geç döllenme olabilir dedi doktor usg kağıdında nokta kadar gözüküyor o da attan baktı öyle zor gördüm diyor özel bir hastaneye gidiyorum hatta baya özel pahalı her tahlile 155 TL muayene ayrı ödüyorum ama cins doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…