Ama akintin oluyodur sefhahf affedersin sünen cinsten. O dönemler ilsiki olmali akinti gidince kuruyunca yumurtlama bitmis oluyoİşte benim adetim düzensiz yumurtlamam ne zaman oluyo bilmiyorum test kullanmaya başladım oda iğne etkisinden hep pozitif olunca bırakmak zorunda kaldım
Yani ilaçtan önce daha sık oluyordu ama şimdi pek yok kaç gün oldu ayın 21nde iğne oldum bi gün sonra gittim çatlamış yumurta dedi böyleAma akintin oluyodur sefhahf affedersin sünen cinsten. O dönemler ilsiki olmali akinti gidince kuruyunca yumurtlama bitmis oluyo
Net belli hadı ınsallahhKizlar tesi tekrarladim biraz daha belirginlesti galiba cok sükür sizce nasil?
Canm 6 ayda daha kisa bir süre. Almanyadayim.ben burda 1 sene boyuncs olmazsa bakip kontrol ediyorlar kandaki degerlere vs bakiyolar. Yani folik asit alman cok iyi erkendne baslamak lazimmis. Akintilarini takip et bence ve vücut isini en anlasilir yumurtlama haftan bem bu ay onu takip ettm ama ondan öncede ilsiki oldu sonrada olduBen de 1 buçuk yıllık evliyim ama son 6 aydır deniyoruz, öncesinde korunuyorduk, doğum kontrol hapıyla değil ama. Üzülüyorum bazen niye olmuyor diye. Adetlerim düzenli. Bazen +/- 1 gün erken veya geç oluyor. Anneler olsun arkadaşlarım olsun bebek yer arıyor deyip duruyorlar. Gebelik düşünmeye başladığımdan beri folik asit takviyesi de alıyorum, hiç aksatmadım, folidoce kullanıyorum. Soğan kürü kullananları görünce bu ay ben de deneyeyim dedim, bugün 10.gün. Eşime de keçiboynuzu özü yediriyorum. İnşallah nasip olur.
Icir tabii insallah sifa olur kuzum ❤Kızlar gunaydın esıme kecı boynuzu özü aldım, sabahları ıcırmeye basladım ıkı gundur şifa canım dıyr dıye zorla ıcırıyorum
Insallah canm benimNet belli hadı ınsallahh
Benim eltimde ayni sekilde igne yapti ve vajinal ilac krem gibi birsey verdi güya tutunmayi sagliyomus öyle birsey var yani onu sorabilirsin birde jel falan kullaniyormusun iliskide? Jeller falan engelliyomus spermin ilerlemesini. Bende kuruluk oldugu icin jel gibi daha dogrusu yag gibi bir sey aldm o hatta spermi hizlandiryormusYani ilaçtan önce daha sık oluyordu ama şimdi pek yok kaç gün oldu ayın 21nde iğne oldum bi gün sonra gittim çatlamış yumurta dedi böyle
Birde su var kontrole gidiyordu eltim yumurtalar ne kadar olmus diye baktiriyodu igneyi ona göre vuruyodu. Cünkü herkeste 14. Yumurtlama olacak diye birsey yok bende bu ay misal 22sinde oldu 24ü yerine 2 gün etkiliO firsati kaciriyoruzYani ilaçtan önce daha sık oluyordu ama şimdi pek yok kaç gün oldu ayın 21nde iğne oldum bi gün sonra gittim çatlamış yumurta dedi böyle
Yok canım yapmadım günüm geçene kadar yapmam ben o kadar çok karavana gördümki artık sabretmeye alıştımInsallah canm sen test yapmadinmi? Benim evde test bol oldugundan yaptimoda silik cikti ama kasik agrim var sürekli rqhim kismindq batma baski gibi sanki idrar torbasinin üzerinde bisey varmis gibi agirlik
Cok dogru bende hep ayni hatayi yapiyorum.... erken yapiyorum....en dogrusuYok canım yapmadım günüm geçene kadar yapmam ben o kadar çok karavana gördümki artık sabretmeye alıştım
Yok ben jel filan kullanmıyorum zararlı diye okumuştum gerçi hala zorlanıyorum ama kullanmadım ilaç banada verdi tutunması için bebek olursa diye bakalım nolucakBenim eltimde ayni sekilde igne yapti ve vajinal ilac krem gibi birsey verdi güya tutunmayi sagliyomus öyle birsey var yani onu sorabilirsin birde jel falan kullaniyormusun iliskide? Jeller falan engelliyomus spermin ilerlemesini. Bende kuruluk oldugu icin jel gibi daha dogrusu yag gibi bir sey aldm o hatta spermi hizlandiryormus
Ayyy ben de ben de, ana bizimki hevesli kendi kaşık kaşık yiyor. Şifa olsun beylerimize.Kızlar gunaydın esıme kecı boynuzu özü aldım, sabahları ıcırmeye basladım ıkı gundur şifa canım dıyr dıye zorla ıcırıyorum
Çok teşekkür ederim bi nebze de olsa su serptin içime. Evet o günleri değerlendirmeye çalışıyoruz genelde. Zaten yumurtlama günümde kasık ağrısı ve akıntı oluyor oradan anlıyorum. İnşallah nasip olur bakalım.Canm 6 ayda daha kisa bir süre. Almanyadayim.ben burda 1 sene boyuncs olmazsa bakip kontrol ediyorlar kandaki degerlere vs bakiyolar. Yani folik asit alman cok iyi erkendne baslamak lazimmis. Akintilarini takip et bence ve vücut isini en anlasilir yumurtlama haftan bem bu ay onu takip ettm ama ondan öncede ilsiki oldu sonrada oldu
Bakıldı onada kuzum pıhtılaşmada çıkmadı ama her ihtimale karşı hamile kalınca iğneye başlanacak ama hamile kalamıyorum son kürtajımdan beriPihtilasma olmasin kaninda?
Haklısın canım o kadar çok haklısın ki ama yapım sanırım kafaya takıp üzülmek aslında iyiydim haberleri alana kadar ama duyunca ağlama krizi geldiAmin canım.. Evet 2 yılı geçti ama moralini bunun için bozup üzülme.. Her ay yeni başlamışsın diye düşün. Kendini ne kadar yıpratırsan süreç o kadar yorucu zorlu geçer..elimizde değil diyoruz ama bal gibi de elimizde.. Kısa süreli üzülebiliriz ama uzun süreli üzülmek kendimizi yıpratmak bizim tercihimiz. İnşallah rabbim bu yıl kucağını dolduracak.
Yapıldı kuzum ama pıhtılaşma çıkmadı ama yinede her ihtimale karşı hamile kalınca iğneye başlanacak ama hamile kalamıyorum son kürtajdan beriCanım genetik test yaptırdınmı pıhtilasma sebebiyle Benim but tanidigimda 2 kiz düşük yapti sonra genetik test istedi doktoru pıhtilasma varmis simdi hamile 4 aylik
Aynen öyle beni o kadar iyi anladın ki teşekkür ederim canım. Ben yeğenlerime neler neler alıyorum çok seviyorum onları bunun kıskanmakla alakası yok insan kendi için üzülüyor olmadığı içinZaten öyle ayni duygular kendine uzuluyo insan esimde kiskaniyonmu diyo ne kiskanacam gittim gecen cocuklarina bi suru hediye aldim kiyafetler alirken cok guzeldi ama eve gelince gorunce insan dayanamiyo elde degil agliyon hic olmayacak gibi geliyo işte
Bende gördüm çizgiyiKizlar tesi tekrarladim biraz daha belirginlesti galiba cok sükür sizce nasil?
Yeniden merhaba,ben regl oldum.Yeni bat:30 Ocak.Değiştirebiliriz.Sağol canımdurumunda değişiklik olursa beni etiketleyerek yazarsın