Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kuzum üzülme. Vakti gelince sende hamile kalirsin Rabbim kucagini bos birakmasin. Siz nezamandir istiyorsunuz? Herhangi problemeniz varmi

Ben seni cok iyi anliyorum canm. Ama inqn vakti gelince sende bize burda hayirli haberini verceksin insammah en kisa zamanda buna inaniyorum

Merhaba, vitamin eksikliği gebeliğe büyük bir engel mi acaba. Misal demir eksikliği ciddi bir engel mi
Evet bence engel eger cok eksik ise. Sonucta bebek ilk üc ay boyunca annenin kanindan besleniyor. Benimde demirin eksik cikti simdi kan yapici surup iciyorum günlük folik asitte alinmali hamile kalmak isteniliyorsa

Kızlar 5 yıllık evli 2 yıldır bebeği olmayan ben 2 3 ayda bir depresyonun dibini görüyorum, ekmek bana bana sıyırıyorum:)

Aslında hamile olduğunu duyduğumuz çoğu kadın aylarca hamile kalamıyor aynı psikolojilerden geçmiş oluyor. Hamile kalan da ya 'hiç düşünmüyorduk sürpriz oldu' veya 'bir iki aya kaldım uzun sürer zannettim' diyor...

Misal ben herkese bebek istemediğimi söylüyorum lakin 2 yıldır dişe diş kana kan savaşıyorum.. Eşim başka şehirde yumurtlama gecesine uçak bileti alıp eşime bile özledim ondan geldim diyorum.. olunca soran olursa bi kaç ay önce denemeye karar verdik veya sürpriz oldu diyeceğim...

Ben gibi 2 yıl olmasa da yüzde 80 imizin hemen olmuyor...benim dipten çıkma yöntemim doğaçlama yaşamak.. Gün ne getirdiyse bebek hayal etmeden yaşamak..engel olamayıp edeceğim zamanda kötü yönlerini düşünüyorum.. Günlük haftalık aylık planlarla da ilerlemek zamanı değerlendirmek her açıdan faydalı oluyor...

Mutlu olmalıyız eninde sonunda gelecek o bebekler..70 yaşında kadın doğuruyor, tıp artık çok ilerledi imkansız diye de bir şey neredeyse yok.. İmkansız denilen kişiler bir anda doğal yoldan hamile de kalabiliyor... .Ve ben eminim inşallah önümüzdeki aylarda sizin hamile haberinizi alacağız...bol bol eğlenin uykularınızı güzelce alın uykusuz tatlı geceleriniz olacak zamanı üzülerek geçirmek yaşamaya haksızlık.

Ah yine uzun yazdım

Yüksek olan gebe kalmaya engelmiş oyle mı cok mu kotu napıcam hamile kalamıcam mı cok ktuym ya
Kalırsın canım niye kalmayasın ilaç verir sana düşer vallaha biz kafaya taktığımız için olmuyor ne yalan söyliyeyim arkadaşımda 8 yıl önce erken menepoz belirtisi konuldu yaş 21 di tüp bebek haricinde olmaz denildi oldu sonra 2 sene önce Dr artık menepoza girdin dedin kemik tarama testi yaptırdı ilaç tedavisi görüyordu bir tane macun varya life yazan ondan aldı kaldı bende onun ile almıştım onun adeti düzensizdi benim adetim düzenli onda sorun var bende yok ama o hamile kaldı. Doğurdu yaşına girdi bende daha birşey yok o kabullenmişti menepoza girmeyi düşün sadece adetimi düzgün olayım diye almıştı yani rabbim eninde sonunda veriyor kimi kulunu çok seviyor sesini duymak için vermiyor demekki

Hadi inşallah

Dışarıdan biri duysa beni kıskanıyor zannederler ama kıskanmıyorum rabbim isteyene versin ben kendime üzülüyorum

Kuzum üzülme. Vakti gelince sende hamile kalirsin Rabbim kucagini bos birakmasin. Siz nezamandir istiyorsunuz? Herhangi problemeniz varmi
Hiç bir problemimiz yok canım 2018 ocaktan beri istiyoruz bir kimyasal gebelik 2 tane bebeklerin kalbi durması sonucu kürtaj var geçtiğimiz çarşamba aşılama oldum tedavide o boyuttayız

Sende benim gibi 2 yıldır istiyorsun demek canım rabbim bir an evvel isteyen herkese nasip etsin.

Kız dur hele daha nasıl belli olsun 6 gün var 6 gün sabret çift çizgiyi göreceksin inşallah benim son 2 günüm var inşallah bende olmam da gelir bebişimiz
Insallah canm sen test yapmadinmi? Benim evde test bol oldugundan yaptim oda silik cikti ama kasik agrim var sürekli rqhim kismindq batma baski gibi sanki idrar torbasinin üzerinde bisey varmis gibi agirlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…