Insallah hakkimizda hayirlisi olsunBen gördüm canım hadi hayırlısı inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah hakkimizda hayirlisi olsunBen gördüm canım hadi hayırlısı inşallah
Amin canım.. Evet 2 yılı geçti ama moralini bunun için bozup üzülme.. Her ay yeni başlamışsın diye düşün. Kendini ne kadar yıpratırsan süreç o kadar yorucu zorlu geçer..elimizde değil diyoruz ama bal gibi de elimizde.. Kısa süreli üzülebiliriz ama uzun süreli üzülmek kendimizi yıpratmak bizim tercihimiz. İnşallah rabbim bu yıl kucağını dolduracak.Sende benim gibi 2 yıldır istiyorsun demek canım rabbim bir an evvel isteyen herkese nasip etsin.
Reglinin 7. Günü baslaniyormus sabah akşam aç. 1 buçuk su bardağı kaynamış suyun içine 2 3 soğan heralde tam hatırlamıyorum nette var canımBana da soyler misin soğan kürü uygulanisini bat 3 ocak dün kan verdim Bhcg 2den düşük çıkmış klomenle catlatma ignesi kullanmıştım sözde insanin inancı tükeniyor
Canım genetik test yaptırdınmı pıhtilasma sebebiyle Benim but tanidigimda 2 kiz düşük yapti sonra genetik test istedi doktoru pıhtilasma varmis simdi hamile 4 aylikHiç bir problemimiz yok canım 2018 ocaktan beri istiyoruz bir kimyasal gebelik 2 tane bebeklerin kalbi durması sonucu kürtaj var geçtiğimiz çarşamba aşılama oldum tedavide o boyuttayız
İnşallah cnm inşallah isteyen herkesin olsunBen seni cok iyi anliyorum canm. Ama inqn vakti gelince sende bize burda hayirli haberini verceksin insammah en kisa zamanda buna inaniyorum
Zaten öyle ayni duygular kendine uzuluyo insan esimde kiskaniyonmu diyo ne kiskanacam gittim gecen cocuklarina bi suru hediye aldim kiyafetler alirken cok guzeldi ama eve gelince gorunce insan dayanamiyo elde degil agliyon hic olmayacak gibi geliyo işteDışarıdan biri duysa beni kıskanıyor zannederler ama kıskanmıyorum rabbim isteyene versin ben kendime üzülüyorum
O kadar haklısın ki bende şu an o dipteyim ve dibi sıyıriyorum sanirim elbet gecer normal hayatimiza doneriz yine mecburen hep dondugumuz gibi ama ben ask acisi icin arkadaslarima şunu derdim; hep üzülme diyemem üzüleceksin dibine kadar ağlayacaksin yemek yemeyeceksin kalbin cok agriyacak vs kiminin 1 gun kiminin 1 hafta kiminin 1 ay 1 yil surer ama sonunda gozyaslarini silip hayatina doneceksin yeniden baslayacaksin bizde ki durumda bu o acı çekilecek ama sonunda yine toparlanip yine mucadeleye devam edecezKızlar 5 yıllık evli 2 yıldır bebeği olmayan ben 2 3 ayda bir depresyonun dibini görüyorum, ekmek bana bana sıyırıyorum:)
Aslında hamile olduğunu duyduğumuz çoğu kadın aylarca hamile kalamıyor aynı psikolojilerden geçmiş oluyor. Hamile kalan da ya 'hiç düşünmüyorduk sürpriz oldu' veya 'bir iki aya kaldım uzun sürer zannettim' diyor...
Misal ben herkese bebek istemediğimi söylüyorum lakin 2 yıldır dişe diş kana kan savaşıyorum.. Eşim başka şehirde yumurtlama gecesine uçak bileti alıp eşime bile özledim ondan geldim diyorum.. olunca soran olursa bi kaç ay önce denemeye karar verdik veya sürpriz oldu diyeceğim...
Ben gibi 2 yıl olmasa da yüzde 80 imizin hemen olmuyor...benim dipten çıkma yöntemim doğaçlama yaşamak.. Gün ne getirdiyse bebek hayal etmeden yaşamak..engel olamayıp edeceğim zamanda kötü yönlerini düşünüyorum.. Günlük haftalık aylık planlarla da ilerlemek zamanı değerlendirmek her açıdan faydalı oluyor...
Mutlu olmalıyız eninde sonunda gelecek o bebekler..70 yaşında kadın doğuruyor, tıp artık çok ilerledi imkansız diye de bir şey neredeyse yok.. İmkansız denilen kişiler bir anda doğal yoldan hamile de kalabiliyor... .Ve ben eminim inşallah önümüzdeki aylarda sizin hamile haberinizi alacağız...bol bol eğlenin uykularınızı güzelce alın uykusuz tatlı geceleriniz olacak zamanı üzülerek geçirmek yaşamaya haksızlık.
Ah yine uzun yazdım
ALLAH bağışlasın olur İnşALLAHIlkmi derken? bir kizim var ikinciyi istiyoruz bu 3. Denememiz
Insallah istyen herkesin olsun. Senin ilkmi?ALLAH bağışlasın olur İnşALLAH
Hı hı ilk ben 5 aylık evliyimInsallah istyen herkesin olsun. Senin ilkmi?
Bende 5 aylık evliyim ilk denemem bekliyorum bendeBen klomen ile kızıma hamile kalmıştım 8 sene önce şimdi yine klomen kullandım çatlatma iğnesi bakalım ne olacak bu ay
Ay dogru demisti ya unuttm kafam karistrdim kusura bakma. Olur canm senin vücudun daha sperme alisiyordur hersey vücudun icin cok yeni normal bu arada esinle senkn yas kac?Hı hı ilk ben 5 aylık evliyim
Yok ne kusuru o kadar kişi yazıyo unutabilir insan 26 ikimizdeAy dogru demisti ya unuttm kafam karistrdim kusura bakma. Olur canm senin vücudun daha sperme alisiyordur hersey vücudun icin cok yeni normal bu arada esinle senkn yas kac?
Canım çok güzel ama bebek isteyen bizleein uzun üzülme, doya doya acısını çıkarma şansımız yok.. hormonlar alt üst olup gebelik şansı azalıyor.O kadar haklısın ki bende şu an o dipteyim ve dibi sıyıriyorum sanirim elbet gecer normal hayatimiza doneriz yine mecburen hep dondugumuz gibi ama ben ask acisi icin arkadaslarima şunu derdim; hep üzülme diyemem üzüleceksin dibine kadar ağlayacaksin yemek yemeyeceksin kalbin cok agriyacak vs kiminin 1 gun kiminin 1 hafta kiminin 1 ay 1 yil surer ama sonunda gozyaslarini silip hayatina doneceksin yeniden baslayacaksin bizde ki durumda bu o acı çekilecek ama sonunda yine toparlanip yine mucadeleye devam edecez
Daha yasiniz genc süper canm hic endiselenme önemli olan yumurtlama haftasini bilmek orayi tutturursaniz büyük olasilikla olur vucudunda alistiysa degisikliklereYok ne kusuru o kadar kişi yazıyo unutabilir insan 26 ikimizde
İşte benim adetim düzensiz yumurtlamam ne zaman oluyo bilmiyorum test kullanmaya başladım oda iğne etkisinden hep pozitif olunca bırakmak zorunda kaldımDaha yasiniz genc süper canm hic endiselenme önemli olan yumurtlama haftasini bilmek orayi tutturursaniz büyük olasilikla olur vucudunda alistiysa degisikliklere