Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Sende benim gibi 2 yıldır istiyorsun demek canım rabbim bir an evvel isteyen herkese nasip etsin.
Amin canım.. Evet 2 yılı geçti ama moralini bunun için bozup üzülme.. Her ay yeni başlamışsın diye düşün. Kendini ne kadar yıpratırsan süreç o kadar yorucu zorlu geçer..elimizde değil diyoruz ama bal gibi de elimizde.. Kısa süreli üzülebiliriz ama uzun süreli üzülmek kendimizi yıpratmak bizim tercihimiz. İnşallah rabbim bu yıl kucağını dolduracak.

Bana da soyler misin soğan kürü uygulanisini bat 3 ocak dün kan verdim Bhcg 2den düşük çıkmış klomenle catlatma ignesi kullanmıştım sözde insanin inancı tükeniyor
Reglinin 7. Günü baslaniyormus sabah akşam aç. 1 buçuk su bardağı kaynamış suyun içine 2 3 soğan heralde tam hatırlamıyorum nette var canım

D Duhanin annesi Regl bitiş tarihinden en az 3, en çok 10 gün sonra başlanıyor. 1,5 su bardağı kaynamış klorsuz suyun içine bir adet kabuklarından ayrılmış soğanı dörde bölüp ekliyorum. 10 dk demlendirdikten sonra sabah ve akşam aç karnına ılık içiyorum. Bu ay başladım ben de ama pek düzenli yapamadım. İnşallah fayda ediyordur da güzel şeyler olur. Size de şifa olsun.

Hiç bir problemimiz yok canım 2018 ocaktan beri istiyoruz bir kimyasal gebelik 2 tane bebeklerin kalbi durması sonucu kürtaj var geçtiğimiz çarşamba aşılama oldum tedavide o boyuttayız
Canım genetik test yaptırdınmı pıhtilasma sebebiyle Benim but tanidigimda 2 kiz düşük yapti sonra genetik test istedi doktoru pıhtilasma varmis simdi hamile 4 aylik

Dışarıdan biri duysa beni kıskanıyor zannederler ama kıskanmıyorum rabbim isteyene versin ben kendime üzülüyorum
Zaten öyle ayni duygular kendine uzuluyo insan esimde kiskaniyonmu diyo ne kiskanacam gittim gecen cocuklarina bi suru hediye aldim kiyafetler alirken cok guzeldi ama eve gelince gorunce insan dayanamiyo elde degil agliyon hic olmayacak gibi geliyo işte

O kadar haklısın ki bende şu an o dipteyim ve dibi sıyıriyorum sanirim elbet gecer normal hayatimiza doneriz yine mecburen hep dondugumuz gibi ama ben ask acisi icin arkadaslarima şunu derdim; hep üzülme diyemem üzüleceksin dibine kadar ağlayacaksin yemek yemeyeceksin kalbin cok agriyacak vs kiminin 1 gun kiminin 1 hafta kiminin 1 ay 1 yil surer ama sonunda gozyaslarini silip hayatina doneceksin yeniden baslayacaksin bizde ki durumda bu o acı çekilecek ama sonunda yine toparlanip yine mucadeleye devam edecez

Ay dogru demisti ya unuttm kafam karistrdim kusura bakma. Olur canm senin vücudun daha sperme alisiyordur hersey vücudun icin cok yeni normal bu arada esinle senkn yas kac?
Yok ne kusuru o kadar kişi yazıyo unutabilir insan 26 ikimizde

Canım çok güzel ama bebek isteyen bizleein uzun üzülme, doya doya acısını çıkarma şansımız yok.. hormonlar alt üst olup gebelik şansı azalıyor.

Olumlu düşünce yoga dua hobi nasıl huzurlanıyorsan hepsini yap sana dip sıyırmak için son 24 saat veriyorum hatta inşallah şimdi mücadele için gözlerin parlamış haldesindir. Biz kadınlar çok güçlüyüz maşallah sadece birazcık minnoş ve hassasız o kadar.

Daha yasiniz genc süper canm hic endiselenme önemli olan yumurtlama haftasini bilmek orayi tutturursaniz büyük olasilikla olur vucudunda alistiysa degisikliklere
İşte benim adetim düzensiz yumurtlamam ne zaman oluyo bilmiyorum test kullanmaya başladım oda iğne etkisinden hep pozitif olunca bırakmak zorunda kaldım

Ben de 1 buçuk yıllık evliyim ama son 6 aydır deniyoruz, öncesinde korunuyorduk, doğum kontrol hapıyla değil ama. Üzülüyorum bazen niye olmuyor diye. Adetlerim düzenli. Bazen +/- 1 gün erken veya geç oluyor. Anneler olsun arkadaşlarım olsun bebek yer arıyor deyip duruyorlar. Gebelik düşünmeye başladığımdan beri folik asit takviyesi de alıyorum, hiç aksatmadım, folidoce kullanıyorum. Soğan kürü kullananları görünce bu ay ben de deneyeyim dedim, bugün 10.gün. Eşime de keçiboynuzu özü yediriyorum. İnşallah nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…