- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
Yok almıyordum. Okumuştum korunmayı bırakınca olurmuş bu düzensizlikler.Dogum kontrol hapimi aliyordun? Ondan olabilir tabiki
Aynen canım vücut spermle tanışınca düzensizlikler olabiliyorYok almıyordum. Okumuştum korunmayı bırakınca olurmuş bu düzensizlikler.
Canım merhaba bende aşılama oldum tutmadı adet oldum bugün doktora gittim ve bir tane yumurtam 29 cm kalmış öylece. Adet olduktan sonra da çatlama ihtimali var mı acaba. Moralim bozulduEvet femera kullandim ama yumurtam cok buyudu cok kisa surede ama e2 70 cikti kalotesizdi kistlesecek dendi ama kistlesmedi 28 30 mm gibi catladi siddetli agrilarla yataktan cikamamistim sonrasinda bitkisel kurlerle buyuttum 2 kere ovu testiyle takip yaptim sonra olmayinca yine esime git dedim gitti sperm hizi dusuk cikti benim yumurtalarda kalitesi dusukmuş takviye aliyorum esimde aliyo bizde sorun iki tarafli yani yasta 31 olunca insan acele ediyo ilk cocuk icin
Canim prolaktin yuksekse bal corekotu kurunu onermiyolarKızlar ben bugün bal çörek otu tarçın kürüne başladım aktar kapalıydı aslan pençesi bitkisini alamadım. Ballı küre de adetin ikinci günü başlanması lazımmış benim dördüncü gün ama olsun. Bu ploraktin yumurtlamaya da zarar veriyormuş kalitesini düşürüyormus gerçi doktor normal herşeyin dedi ekstra bir yumurta ilacı vermedi.bende heray ovulasyon da pili ve çatlamayı görüyorum ama genede kullanıcam sakıncası olmaz inşallah.
Anladm canm ama aslinda igneden 14 15 gün sonraysa ozmn bence yapabilirsin görünür var ise gerci döllenme gec olduysa gec görünür tabiİğneden sonra hiç yapmadım korkuyorum
İnşALLAH bakalım 11. Gün zaten şimdiAnladm canm ama aslinda igneden 14 15 gün sonraysa ozmn bence yapabilirsin görünür var ise gerci döllenme gec olduysa gec görünür tabi
Benimkide 10.İnşALLAH bakalım 11. Gün zaten şimdi
İlk mi sizinBenimkide 10.
Hadi ya öylemi yemeseydm keşke bugün yaCanim prolaktin yuksekse bal corekotu kurunu onermiyolar
Meehaba cnm benim çatlamisti kendiliginden adetten once hatta catlamasindan 14. Gun adet oldum saymistim nolur nolmaz diye adetten sonra degilde adetle atiliyo galiba adetken kontrole gidilio atilismi diye atilmamissa dogum kontrol hapi veriyolarmis 1 2 aya gidiyomus ama genelde atiliyomus adetleCanım merhaba bende aşılama oldum tutmadı adet oldum bugün doktora gittim ve bir tane yumurtam 29 cm kalmış öylece. Adet olduktan sonra da çatlama ihtimali var mı acaba. Moralim bozuldu
Ay inşallah doğum kontrol hapina gerek kalmaz.Meehaba cnm benim çatlamisti kendiliginden adetten once hatta catlamasindan 14. Gun adet oldum saymistim nolur nolmaz diye adetten sonra degilde adetle atiliyo galiba adetken kontrole gidilio atilismi diye atilmamissa dogum kontrol hapi veriyolarmis 1 2 aya gidiyomus ama genelde atiliyomus adetle
O kadar iyi anliyorumki ayni durumdayiz gunlerdir yaptigim tek sey aglamak eşimin sonuclari bekledigimiz gibi cikmadi benim yumurta kalitesiz napacagimi sasirdim ustune herkesin hamile haberi guzel seylerde insan cok uzuluyo elde degil psikolojik olarak rahatlayanlar nasil yapabiliyo cok merak ediyom ben beceremiyorumKızlar nasılsınız ben biraz psikolojik bunalıma girdim dün 3 sevdiğim kişinin hamile haberini aldım ayrıca dün ablamda hamile haberini verdi onların adına o kadar çok sevindim ki anlatamam ama ağlama krizine girdim kendi adıma çok üzüldüm beni sizler anlarsınız sanırım
Ben de aynı şeyden çok endişe ettim ama doktorum çok önemli değil dedi, takviye de vermedi gebelik öncesi ve o haliyle hamile kaldım. Kaç demir değerin? Benim 3.Merhaba, vitamin eksikliği gebeliğe büyük bir engel mi acaba. Misal demir eksikliği ciddi bir engel mi
İnsallah gerek kalmaz ama her iste bi hayır vardir deneyip olmayincada yıpranıyo insan belki ara vermek bahanesi olursa iyi de gelebilir ama bence gerek kalmaz atilır adetle genelde öyle duyuyorum caninı hic sıkma guzel olur sonuAy inşallah doğum kontrol hapina gerek kalmaz.Bu ay çocuk denemsi kalır o zaman
Adet oldum ama atılmamış herahlde diger adete kaldı. Teşekkür ederim yine deİnsallah gerek kalmaz ama her iste bi hayır vardir deneyip olmayincada yıpranıyo insan belki ara vermek bahanesi olursa iyi de gelebilir ama bence gerek kalmaz atilır adetle genelde öyle duyuyorum caninı hic sıkma guzel olur sonu
Uzulme canım her nasip vaktine esirdir en kisa zamanda anne olmayi sende yasarsin insallahKızlar nasılsınız ben biraz psikolojik bunalıma girdim dün 3 sevdiğim kişinin hamile haberini aldım ayrıca dün ablamda hamile haberini verdi onların adına o kadar çok sevindim ki anlatamam ama ağlama krizine girdim kendi adıma çok üzüldüm beni sizler anlarsınız sanırım
Sogan suyu yapanida duydum bunun icin arkadasim oyle yaptim dogum kontrol kullanmadim dedi ama yinede bi arastir istersen doktoruna sorabilirsin gecmis olsunAdet oldum ama atılmamış herahlde diger adete kaldı. Teşekkür ederim yine de
Ilkmi derken? bir kizim var ikinciyi istiyoruz bu 3. Denememizİlk mi sizin