Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Canım merhaba bende aşılama oldum tutmadı adet oldum bugün doktora gittim ve bir tane yumurtam 29 cm kalmış öylece. Adet olduktan sonra da çatlama ihtimali var mı acaba. Moralim bozuldu

Canim prolaktin yuksekse bal corekotu kurunu onermiyolar

Canım merhaba bende aşılama oldum tutmadı adet oldum bugün doktora gittim ve bir tane yumurtam 29 cm kalmış öylece. Adet olduktan sonra da çatlama ihtimali var mı acaba. Moralim bozuldu
Meehaba cnm benim çatlamisti kendiliginden adetten once hatta catlamasindan 14. Gun adet oldum saymistim nolur nolmaz diye adetten sonra degilde adetle atiliyo galiba adetken kontrole gidilio atilismi diye atilmamissa dogum kontrol hapi veriyolarmis 1 2 aya gidiyomus ama genelde atiliyomus adetle

Ay inşallah doğum kontrol hapina gerek kalmaz. Bu ay çocuk denemsi kalır o zaman

O kadar iyi anliyorumki ayni durumdayiz gunlerdir yaptigim tek sey aglamak eşimin sonuclari bekledigimiz gibi cikmadi benim yumurta kalitesiz napacagimi sasirdim ustune herkesin hamile haberi guzel seylerde insan cok uzuluyo elde degil psikolojik olarak rahatlayanlar nasil yapabiliyo cok merak ediyom ben beceremiyorum

Merhaba, vitamin eksikliği gebeliğe büyük bir engel mi acaba. Misal demir eksikliği ciddi bir engel mi
Ben de aynı şeyden çok endişe ettim ama doktorum çok önemli değil dedi, takviye de vermedi gebelik öncesi ve o haliyle hamile kaldım. Kaç demir değerin? Benim 3.

Ay inşallah doğum kontrol hapina gerek kalmaz. Bu ay çocuk denemsi kalır o zaman
İnsallah gerek kalmaz ama her iste bi hayır vardir deneyip olmayincada yıpranıyo insan belki ara vermek bahanesi olursa iyi de gelebilir ama bence gerek kalmaz atilır adetle genelde öyle duyuyorum caninı hic sıkma guzel olur sonu

Adet oldum ama atılmamış herahlde diger adete kaldı. Teşekkür ederim yine de

Uzulme canım her nasip vaktine esirdir en kisa zamanda anne olmayi sende yasarsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…