Kızlar 5 yıllık evli 2 yıldır bebeği olmayan ben 2 3 ayda bir depresyonun dibini görüyorum, ekmek bana bana sıyırıyorum:)
Aslında hamile olduğunu duyduğumuz çoğu kadın aylarca hamile kalamıyor aynı psikolojilerden geçmiş oluyor. Hamile kalan da ya 'hiç düşünmüyorduk sürpriz oldu' veya 'bir iki aya kaldım uzun sürer zannettim' diyor...
Misal ben herkese bebek istemediğimi söylüyorum lakin 2 yıldır dişe diş kana kan savaşıyorum.. Eşim başka şehirde yumurtlama gecesine uçak bileti alıp eşime bile özledim ondan geldim diyorum.. olunca soran olursa bi kaç ay önce denemeye karar verdik veya sürpriz oldu diyeceğim
...
Ben gibi 2 yıl olmasa da yüzde 80 imizin hemen olmuyor...benim dipten çıkma yöntemim doğaçlama yaşamak.. Gün ne getirdiyse bebek hayal etmeden yaşamak..engel olamayıp edeceğim zamanda kötü yönlerini düşünüyorum.. Günlük haftalık aylık planlarla da ilerlemek zamanı değerlendirmek her açıdan faydalı oluyor...
Mutlu olmalıyız eninde sonunda gelecek o bebekler..70 yaşında kadın doğuruyor, tıp artık çok ilerledi imkansız diye de bir şey neredeyse yok.. İmkansız denilen kişiler bir anda doğal yoldan hamile de kalabiliyor... .Ve ben eminim inşallah önümüzdeki aylarda sizin hamile haberinizi alacağız...bol bol eğlenin uykularınızı güzelce alın uykusuz tatlı geceleriniz olacak
zamanı üzülerek geçirmek yaşamaya haksızlık.
Ah yine uzun yazdım