Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Canm hamileligin basinda öyle olabilie idrarin koyuluguna baka ilerledikce hamilelik gerek kalmaz koyu olmasina

Bat 21 Ocak
13 aydır istiyorum.
Ne olur 2021 bizlere uğurlu gelsin

Evet ben görüyorum ama cok minik sanırım üstelik fotodada, daha, silik cıkmiştir
Fotoda biraz daha silik elinde tutunca biraz daha belli. Ama cok erken daha sanirim iki gün sonrq yine yapacagim. Tahminen benim yumurtlamam 22.12. Tarihindeydi sali gününden bugüne kadar batmalar vear kasik agrilari adet olcakmisim gibi agri cok hafif ama hepside

Yumurtlamana göre yinede görünmüş bence bu kadar erken gözükmesi bile cok güzel benimde 4 gündür cok hafif karın agrım var rahatsız etmeyen ama alt karnımda hiç acı vermeyen kendini hissettiren kücük balon patlaması gibi seylerde oluyor bence sen kesin hamilesin simdşden hayırlı olsun darısı basımıza inşaAllah

Bekle ozaman harcama testleri biraz daha vakit geçsin olmazsan yaparsın

Bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bugün iğnenin 11.günü test yapmadım daha ama bende hiç ağrı filan yok okuyorum burdan herkes bi ağrı bi belirti yok bende okudukça daha umutsuzlaştım

Ayni bendede öyleydi canm hamile olabilirsin adetine ne kadar var ? Test yaptinmi
Bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bugün iğnenin 11.günü test yapmadım daha ama bende hiç ağrı filan yok okuyorum burdan herkes bi ağrı bi belirti yok bende okudukça daha umutsuzlaştım

Canm herkeste ayni olmuyorki ben ilk hamilligimde hicbisey anlamadm belirtim yoktu sart degil belirti daha cok 8 haftadan sonra ne geliyo

Anlamdm canm belki hormonlar degismistir bi kan aldir baktir istersen degerlerine ama endiselenme sakin olur daha cok yeni evlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…