Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Yumurtlamana göre yinede görünmüş bence bu kadar erken gözükmesi bile cok güzel ☺️ benimde 4 gündür cok hafif karın agrım var rahatsız etmeyen ama alt karnımda hiç acı vermeyen kendini hissettiren kücük balon patlaması gibi seylerde oluyor bence sen kesin hamilesin simdşden hayırlı olsun darısı basımıza inşaAllah 🥰
Insallah canm hepimizede nasip etsin Rabbim

Canm herkeste ayni olmuyorki ben ilk hamilligimde hicbisey anlamadm belirtim yoktu sart degil belirti daha cok 8 haftadan sonra ne geliyo
Ben çatlatma iğnesi yaptırdım o zaman bile bi ağrı olmadı ki sadece ilk iki gün ağrıdı çöl değil burda okuyorum herkes yazmış kasıgım Ağrıyo belim göğsüm vs ağrıyo diye bilmiyorum iyice moralim bozuldu 😔

Ben çatlatma iğnesi yaptırdım o zaman bile bi ağrı olmadı ki sadece ilk iki gün ağrıdı çöl değil burda okuyorum herkes yazmış kasıgım Ağrıyo belim göğsüm vs ağrıyo diye bilmiyorum iyice moralim bozuldu 😔
Canm diyorum ya bak vu sefer bende kasigim agriyo alt karinda batmalar var adet görecekmis gibiyim amaaaa ilk hamileligimde yoktu hicbkride anlamadm bile sadece gece yarisi bata 2 gün kala makarna canm cekti yaptm yedm eltim test yap diyince yaptm yoksa aklima bile gelmedi belirti yok diye her kadinda farkli her hamilelik farkli oluyor karamsar olma

Canm diyorum ya bak vu sefer bende kasigim agriyo alt karinda batmalar var adet görecekmis gibiyim amaaaa ilk hamileligimde yoktu hicbkride anlamadm bile sadece gece yarisi bata 2 gün kala makarna canm cekti yaptm yedm eltim test yap diyince yaptm yoksa aklima bile gelmedi belirti yok diye her kadinda farkli her hamilelik farkli oluyor karamsar olma
Siz ilkte yada şimd klomen iğne kullandınız mı peki

Canım bnde de hiçbir belirti olmadı her vücut ayrıdır sen kendini baskasiyla kiyaslama bnce

X