Nezamandir kullaniyorsun canmBana da soyler misin soğan kürü uygulanisini bat 3 ocak dün kan verdim Bhcg 2den düşük çıkmış klomenle catlatma ignesi kullanmıştım sözde insanin inancı tükeniyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nezamandir kullaniyorsun canmBana da soyler misin soğan kürü uygulanisini bat 3 ocak dün kan verdim Bhcg 2den düşük çıkmış klomenle catlatma ignesi kullanmıştım sözde insanin inancı tükeniyor
Insallah canm hepimizede nasip etsin RabbimYumurtlamana göre yinede görünmüş bence bu kadar erken gözükmesi bile cok güzel benimde 4 gündür cok hafif karın agrım var rahatsız etmeyen ama alt karnımda hiç acı vermeyen kendini hissettiren kücük balon patlaması gibi seylerde oluyor bence sen kesin hamilesin simdşden hayırlı olsun darısı basımıza inşaAllah
Ben çatlatma iğnesi yaptırdım o zaman bile bi ağrı olmadı ki sadece ilk iki gün ağrıdı çöl değil burda okuyorum herkes yazmış kasıgım Ağrıyo belim göğsüm vs ağrıyo diye bilmiyorum iyice moralim bozulduCanm herkeste ayni olmuyorki ben ilk hamilligimde hicbisey anlamadm belirtim yoktu sart degil belirti daha cok 8 haftadan sonra ne geliyo
Canm diyorum ya bak vu sefer bende kasigim agriyo alt karinda batmalar var adet görecekmis gibiyim amaaaa ilk hamileligimde yoktu hicbkride anlamadm bile sadece gece yarisi bata 2 gün kala makarna canm cekti yaptm yedm eltim test yap diyince yaptm yoksa aklima bile gelmedi belirti yok diye her kadinda farkli her hamilelik farkli oluyor karamsar olmaBen çatlatma iğnesi yaptırdım o zaman bile bi ağrı olmadı ki sadece ilk iki gün ağrıdı çöl değil burda okuyorum herkes yazmış kasıgım Ağrıyo belim göğsüm vs ağrıyo diye bilmiyorum iyice moralim bozuldu
Siz ilkte yada şimd klomen iğne kullandınız mı pekiCanm diyorum ya bak vu sefer bende kasigim agriyo alt karinda batmalar var adet görecekmis gibiyim amaaaa ilk hamileligimde yoktu hicbkride anlamadm bile sadece gece yarisi bata 2 gün kala makarna canm cekti yaptm yedm eltim test yap diyince yaptm yoksa aklima bile gelmedi belirti yok diye her kadinda farkli her hamilelik farkli oluyor karamsar olma
Hayir hic kullanmadmSiz ilkte yada şimd klomen iğne kullandınız mı peki
İşte kullananlarda oluyormuş bende o yüzden dedimHayir hic kullanmadm
Canım bnde de hiçbir belirti olmadı her vücut ayrıdır sen kendini baskasiyla kiyaslama bnceBen çatlatma iğnesi yaptırdım o zaman bile bi ağrı olmadı ki sadece ilk iki gün ağrıdı çöl değil burda okuyorum herkes yazmış kasıgım Ağrıyo belim göğsüm vs ağrıyo diye bilmiyorum iyice moralim bozuldu
Siz klomen iğne kullandınız mı kullananlarda oluyor galiba o yüzden endişeliyim korkuyorum bendeCanım bnde de hiçbir belirti olmadı her vücut ayrıdır sen kendini baskasiyla kiyaslama bnce
Nezamandir kullaniyorsun canmilk defa bu ay kullandim olmadi adeti bekliyorum tekrar kullanırım herhalde bir umut hayırlısı
Evet bu ay ilk defa kullandim 5 gün klomenden sonra ovitrelle igne vuruldum vucudumda hafif siskinlik dışında belirti yoktu siskinlikte onla alakali olmayabilirSiz klomen iğne kullandınız mı kullananlarda oluyor galiba o yüzden endişeliyim korkuyorum bende
Kullananlarda hep olmak zorunda degildirki Ine kadindan kadina degisiiyodur bence dert etme sen batin nezamandi?İşte kullananlarda oluyormuş bende o yüzden dedim
Bak u25nEvet bu ay ilk defa kullandim 5 gün klomenden sonra ovitrelle igne vuruldum vucudumda hafif siskinlik dışında belirti yoktu siskinlikte onla alakali olmayabilir
Ah keşke inşALLAH olur 11.gün bugün bekliyorum bakalım
Ben okuyunca ağrısı olanları moralim bozuldu endişe ettim hayırlısı artıkEvet bu ay ilk defa kullandim 5 gün klomenden sonra ovitrelle igne vuruldum vucudumda hafif siskinlik dışında belirti yoktu siskinlikte onla alakali olmayabilir
Adetim düzensiz ama uygulama 10 Ocak olarak gösteriyor bekliyorumKullananlarda hep olmak zorunda degildirki Ine kadindan kadina degisiiyodur bence dert etme sen batin nezamandi?
Ben pek anlamiyorum igne olayini 11. Gündesin suan? Kacinci günde adet görülüyorAh keşke inşALLAH olur 11.gün bugün bekliyorum bakalım
Ben biraz endişe ettim yorumları okuyunca
Bende bilmiyorum ilk denemem ama 14-15 gün diyorlarBen pek anlamiyorum igne olayini 11. Gündesin suan? Kacinci günde adet görülüyor
Ozaman adetine 3 veya 4 gün var ondada gecikme olabiliOdur herhalde hic test yapmismiydinBende bilmiyorum ilk denemem ama 14-15 gün diyorlar
İğneden sonra hiç yapmadım korkuyorumOzaman adetine 3 veya 4 gün var ondada gecikme olabiliOdur herhalde hic test yapmismiydin