Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
U Uzaygemisi35

Canım merhabalaarrr

bugün gittik kontrolümüze

çok şükür kalp atışımız dakikada 137’ ye çıkmış 7+1 gayet uyumlu çok güzel ilerliyor bebişin de çok güzel büyümüş dedi

hem dinletti hem gösterdi kalp atışını

3 değerinde mutasyon var çok doğru bir karar vermişiz iğneye başlayarak dedi

böyle devam ediyoruz

kilo artışına göre doz artışına gideriz kan sulandırıcı iğnede

Kan sulandırıcıyı her gün

progestan günde 3 kez vajinalden

proluton depota haftada bir

devam ediyoruz dedi

kanama alanı gördü kesenin hemen altında ama benden leke gelmiyor dedim gelebilir kırmızı olmadıkça hastaneye gitmene gerek yok dedi

gebelik rutin test adı altında 18 test istedi

ondan da düşüğe sebep olan değerler olabilirmiş veya Allah muhafaza bebekte zeka geriliği yapacak bir şey olabilir bir de o testlerine bakalım sonra ayda bir defa gelirsin artık dedi

İyi ki panel testini istemişiz bunlar ciddi mutasyonlar takip edilmesi gerekiyor

ilerleyen yaşlarda kontrol altında olman lazım kalbe beyne pıhtı atabilir başka problemlere sebep olabilir hele ki menepozdan sonra ciddi risk dedi

çok şükür rabbim bunları duymak bize hayal gibiydi

o duygulandığım anlarda hep dua ettim size Rabbim kabul eylesin inşallahh

Kizlar cok kötüyüm psikolojik olarak bitigim cumartesi ameliyat olacağım diyodum yaaa olamıyorum cunku kovid testim yine pozitif cikti 1 ay arayla antikor testim de pozitif cikmis ben bu isi anlamadim antikor pozitifken nasil oldu da yeniden yakalandım yoksa hic dönmemiş miydim negatife bilmiyorum hic bi fikrim yok tekrar bulasti mi ben birine bulaştırır miyim yine karantinaya girecek miyim hepsi belirsiz ben napacam simdi bileniniz varsa akil versin bana bi doktordan 3 ay içinde onceki virus kalıntılarından pozitif çıkabilir test diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum hakkınızı helal edin bu güzel günde caninizi sıktım ama kiminle paylasacagimi bilemedim

Çok üzüldüm canım bian önce atlatırsın inşallah geçmiş olsunnn

Valla benim prolaktin normal diye hiç üstüne düşmedim onuda düşünürsem hiç olmaz jsjsjsj
Kızlar ya sakıncası yoksa bu uyarılma dediğiniz ney? acaba ben de mi yükseltiyorum prolaktini..klitoris falan mı uyarılması ilk öyle zannettim ama yasaklı bölge olunca bilemedim şüpheye düştüm.

Canım hiiiç moralini bozma çok normal... arkadaşım 1,5 aydır pozitif devlet 10 gün karantinadan sonra test yapmadı kendi gidip her hafta özelde test verdi bir türlü negatife dönmedi. Çok az belirtisi var kantinaya sokulmuyor yayma potansiyeli yok demişler... çoğu kişi haftalar hatta aylarca pozitiften çevrilmiyormuş..bir sorun yok diye biliyorum ağır ilerlemiyor... ben de 2 hafta önce pozitiftim gidip tekrar test vermedim özelde arkadaştan dolayı pozitif çıkar yine moralim bozulur diye... Karantinaya almadılar arkadaşımı işe başladı öyle takılıyoruz... Canını hiiiç sıkma. İnşallah senin de normal kategorisindedir..

Teşekkür ederim bakalm duruma göre tekrarını yaptırcam testin

Cnm ya cooook tesekkur ederim mesajin icin Allah razı olsun içimi rahatlattin valla yine mi bulasti nerden kaptim ki derken kafayi yicektim öğlenden beri cok kötü oldum simdi biraz daha rahat uyuyabilirim cok sagol

İyi akşamlar kızlar inşallah pazar günü
rabbim acil şifalar versin biran önce atlatırsın inşallah geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…