- 14 Eylül 2020
- 1.015
- 1.098
Keskeeeee ama içimde umut yok bilmiyoeimBen de böyle diyerek 4 gün falan gezmiştim. Sonra kıpkırmızı çizgi görmüştüm testte:) kızlar benim de bugün yarın olmam gerekiyor bskalım sonuç ne olacak. Neredeyse 2.5 yıldır düşünüyorum
Çok üzüldüm canım bian önce atlatırsın inşallah geçmiş olsunnnKizlar cok kötüyüm psikolojik olarak bitigim cumartesi ameliyat olacağım diyodum yaaa olamıyorum cunku kovid testim yine pozitif cikti 1 ay araylaantikor testim de pozitif cikmis ben bu isi anlamadim antikor pozitifken nasil oldu da yeniden yakalandım yoksa hic dönmemiş miydim negatife bilmiyorum hic bi fikrim yok tekrar bulasti mi ben birine bulaştırır miyim yine karantinaya girecek miyim hepsi belirsiz ben napacam simdi bileniniz varsa akil versin bana bi doktordan 3 ay içinde onceki virus kalıntılarından pozitif çıkabilir test diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum hakkınızı helal edin bu güzel günde caninizi sıktım ama kiminle paylasacagimi bilemedim
Kızlar ya sakıncası yoksa bu uyarılma dediğiniz ney? acaba ben de mi yükseltiyorum prolaktini..klitoris falan mı uyarılmasıValla benim prolaktin normal diye hiç üstüne düşmedim onuda düşünürsem hiç olmaz jsjsjsj
Canım hiiiç moralini bozma çok normal... arkadaşım 1,5 aydır pozitif devlet 10 gün karantinadan sonra test yapmadı kendi gidip her hafta özelde test verdi bir türlü negatife dönmedi. Çok az belirtisi var kantinaya sokulmuyor yayma potansiyeli yok demişler... çoğu kişi haftalar hatta aylarca pozitiften çevrilmiyormuş..bir sorun yok diye biliyorum ağır ilerlemiyor... ben de 2 hafta önce pozitiftim gidip tekrar test vermedim özelde arkadaştan dolayı pozitif çıkar yine moralim bozulur diye... Karantinaya almadılar arkadaşımı işe başladıKizlar cok kötüyüm psikolojik olarak bitigim cumartesi ameliyat olacağım diyodum yaaa olamıyorum cunku kovid testim yine pozitif cikti 1 ay araylaantikor testim de pozitif cikmis ben bu isi anlamadim antikor pozitifken nasil oldu da yeniden yakalandım yoksa hic dönmemiş miydim negatife bilmiyorum hic bi fikrim yok tekrar bulasti mi ben birine bulaştırır miyim yine karantinaya girecek miyim hepsi belirsiz ben napacam simdi bileniniz varsa akil versin bana bi doktordan 3 ay içinde onceki virus kalıntılarından pozitif çıkabilir test diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum hakkınızı helal edin bu güzel günde caninizi sıktım ama kiminle paylasacagimi bilemedim
Tahin pekmez karıştırıp çok yemiştim bu ayprl yüksekliii için dereotu incir üzüm tahin helva maden suyu tüketme canım bunlar yükselityo
Aç karnına sabah 10da verdim ama sabah 7de felan uyanmıştımJane Jetgil bir de prolaktin için özellikle uyandıktan sonraki ilk 2 saat içinde aç karnına ve sabah saat 10a kadar kan verin diyor doktorlar, siz de o şekilde mi verdiniz?
Teşekkür ederim bakalm duruma göre tekrarını yaptırcam testinmerhaba, benim de aynen sizin gibi prolaktin yüksekliği var, 45 ti benim,dostinex kullandım 4 hafta düştü 15e sonra bıraktırdı doktor yine çıktı 38e, sonra bi doktor hipofiz mr istedi hipofiz bezinde adenom mu var ondan mı çıkıyor diye, başka doktor çektirmene gerek yok makroprolaktin bakalım dedi, makroprolaktin testi yaptırdım (kandan bakılıyor), makroprolaktin değil mr çektirmene gerek yok dediler, bu değerler gebeliğe engel olmaz dediler, devlet hastaneleri zaten hiç sallamadı prolaktini, özel doktora gittiğimde en son gebe kalana kadar dostinex kullan dedi, 2 aydır kullanıyorum, önceleri haftada iki gün yarım yarım içiyordum, sonradan bakıldı 4 lere düştü diye haftada 1 kere yarıma düşürdük, şuan 13 lerde seyrediyor, merak etmeyin dostinexle düşüyor prolaktin, ama ilacı bıraktıktan hemen sonra ya da bir süre sonra tekrar yükselşyor, bu konuda dikkatli olun takipte olun
Kuzum meme ucuKızlar ya sakıncası yoksa bu uyarılma dediğiniz ney? acaba ben de mi yükseltiyorum prolaktini..klitoris falan mı uyarılmasıilk öyle zannettim ama yasaklı bölge olunca bilemedim şüpheye düştüm.
Valla bencede olmaz bi keyfimiz var oda prolaktin yüzünden mahvolmasın jsjsjsjEyvahlar olsunonsuz olur mu ya
Belirtilerim hiç yok sadece bugün kasık ağrısı vurdu bana regli olacakmışım gibiŞu belirti aramalardan sanırım hiç birimizi hiç bir zaman vazgeçemeyeceğiz :/
Cnm ya cooook tesekkur ederim mesajin icin Allah razı olsun içimi rahatlattin valla yine mi bulasti nerden kaptim ki derken kafayi yicektim öğlenden beri cok kötü oldum simdi biraz daha rahat uyuyabilirim cok sagolCanım hiiiç moralini bozma çok normal... arkadaşım 1,5 aydır pozitif devlet 10 gün karantinadan sonra test yapmadı kendi gidip her hafta özelde test verdi bir türlü negatife dönmedi. Çok az belirtisi var kantinaya sokulmuyor yayma potansiyeli yok demişler... çoğu kişi haftalar hatta aylarca pozitiften çevrilmiyormuş..bir sorun yok diye biliyorum ağır ilerlemiyor... ben de 2 hafta önce pozitiftim gidip tekrar test vermedim özelde arkadaştan dolayı pozitif çıkar yine moralim bozulur diye... Karantinaya almadılar arkadaşımı işe başladıöyle takılıyoruz... Canını hiiiç sıkma. İnşallah senin de normal kategorisindedir..
Sagol cnm Amin insallahÇok üzüldüm canım bian önce atlatırsın inşallah geçmiş olsunnn
rabbim acil şifalar versin biran önce atlatırsın inşallah geçmiş olsunKizlar cok kötüyüm psikolojik olarak bitigim cumartesi ameliyat olacağım diyodum yaaa olamıyorum cunku kovid testim yine pozitif cikti 1 ay araylaantikor testim de pozitif cikmis ben bu isi anlamadim antikor pozitifken nasil oldu da yeniden yakalandım yoksa hic dönmemiş miydim negatife bilmiyorum hic bi fikrim yok tekrar bulasti mi ben birine bulaştırır miyim yine karantinaya girecek miyim hepsi belirsiz ben napacam simdi bileniniz varsa akil versin bana bi doktordan 3 ay içinde onceki virus kalıntılarından pozitif çıkabilir test diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum hakkınızı helal edin bu güzel günde caninizi sıktım ama kiminle paylasacagimi bilemedim